IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Чичо ти е продал 55 500 акции на 10 лева.
    Купувачът явно е друг. През ноември Калиман уведомиха, че са минали границата от 5%. Сега обаче кой е?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
      Чичака май танцува в правилната посока. Фрий флоута намалява както и акционерите от последната търговия.
      Чичо ти е продал 55 500 акции на 10 лева.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Чичака май танцува в правилната посока. Фрий флоута намалява както и акционерите от последната търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Ми аре пробивай я де, нали кешира чистата акция навреме, удри и тук до 12, пък после можеш и тук да кешираш Обаче чичикака наистина ме кефи - като обещае нещо на адептите и изпълнява. Освен ако не го изпълни де
          На два пъти дадох начална скорост и стада разярени бикове ме последваха.... Обикновено на третия път стоманата се чупи.....
          Life won't wait for you.

Коментар

Тъка 11 е по епична от 10, баси... Ясно, е че по-нагоре, ве по-трудно ще става,но 11-ката се пази със зъби и нокти
            Ми аре пробивай я де, нали кешира чистата акция навреме, удри и тук до 12, пък после можеш и тук да кешираш Обаче чичикака наистина ме кефи - като обещае нещо на адептите и изпълнява. Освен ако не го изпълни де
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
              Тук днес 11-ка няма да видим. Много тапи, много борба. Надали чичо ще включи големият прахосмук и да я закара над 11-ката, като гледам какви обеми летят по Трейдинга и Фармата. Като гледам какъв фин. ресурс се мести, мисля, че 2022 г. чичо някъде ще избухва.
              Не само можем да видим 11 , но може и да подминем.

Коментар

• Тъка 11 е по епична от 10, баси... Ясно, е че по-нагоре, ве по-трудно ще става,но 11-ката се пази със зъби и нокти
                Life won't wait for you.

Коментар

• Тук днес 11-ка няма да видим. Много тапи, много борба. Надали чичо ще включи големият прахосмук и да я закара над 11-ката, като гледам какви обеми летят по Трейдинга и Фармата. Като гледам какъв фин. ресурс се мести, мисля, че 2022 г. чичо някъде ще избухва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                    Този на 10.95 голям айсберг се оказа.. Ама май Титаник е потеглил.
                    И той ще остане в историята като много други айсберги. Посоката е ясна.

Коментар

• Този на 10.95 голям айсберг се оказа.. Ама май Титаник е потеглил.

Коментар

• Тук преди доста време нямаше ли увеличение на капитала на 12.50 лева? За един приятел питам...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          Днес затваряме на 10.90лв
                          Не 11.10 лв.

Коментар

• Купувача бърза, изпреварва прогнозите ни

Коментар

По случай празника ли? 11-ката ще се даде много трудно.
                              Да, шараните днес ще са на почит иначе и на 10.90 съм доволен, края на седмицата 11 и малко също ме устройва

Коментар

• Днес затваряме на 10.90лв

Коментар

Working...
                                X