Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ставаш като Харко.Щом не е моята не струва.Сто пъти вече гиса.,обръща се на хейтЗнаем,че Алтерко е върха,
Може би ме бъркаш с някого. Не съм писал в Алтерко от доста отдавна...
Грую ме обвинява, че защитавам Доверие, ти ме хокаш, че го хейтя? Просто се пошегувах бе човек. Едва ли има нормален човек, който може да помисли, че купувачът рине сняг и затова го няма...Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Може да рине сняг пред кулите сега. Имам чувството обаче, че ще свърши и ще вкара 2-3 акции по местата им, че много взехме да си ги търгуваме както ни хрумне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКупувачът да не е свършил сухото, или чака да се съберат прилично количество СЕЛЛ ордери и да пусне прахосмукачката. Имам чувството обаче, че ще свърши и ще вкара 2-3 акции по местата им, че много взехме да си ги търгуваме както ни хрумне.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеДонев не се води инсайдър в Доверие. Синът му е такъв, но те не си говорятLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Донев не се води инсайдър в Доверие. Синът му е такъв, но те не си говорят
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Обявиха! Съвсем в началото на ноември бешеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениет.е. няма как да е влязъл нов, да.е.минал 5% и да.продължава да пълни(за да намалява ФФ), без да сме разбрали( да е обявено)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ФФ не отчита ли само участия под 5%? Ако е така, то над 5процента имат доста малко акционери и всички са около ОД, т.е. няма как да е влязъл нов, да.е.минал 5% и да.продължава да пълни(за да намалява ФФ), без да сме разбрали( да е обявено)
И в отговор на преден спор как така ФФ намалява ноември , като инсайдърите нямат право да купуват
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеФрий флоута за около месец и половина е намалява с 1 240 000 акции, а акционерите 250. Голяма прахосмукачка. Ромите да не се прехвърлят при ДОХ след като излязоха от Софарма?
П.С. Стегнете се, че без акционери ще изпаднем от Софикс.
И в отговор на преден спор как така ФФ намалява ноември , като инсайдърите нямат право да купуватLast edited by tony1975; 08.12.2021, 09:46.
Коментар
Коментар