Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеЧичака май танцува в правилната посока. Фрий флоута намалява както и акционерите от последната търговия.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи аре пробивай я де, нали кешира чистата акция навреме, удри и тук до 12, пък после можеш и тук да кеширашОбаче чичикака наистина ме кефи - като обещае нещо на адептите и изпълнява. Освен ако не го изпълни де
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТъка 11 е по епична от 10, баси...Ясно, е че по-нагоре, ве по-трудно ще става,но 11-ката се пази със зъби и нокти
Обаче чичикака наистина ме кефи - като обещае нещо на адептите и изпълнява. Освен ако не го изпълни де
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеТук днес 11-ка няма да видим. Много тапи, много борба. Надали чичо ще включи големият прахосмук и да я закара над 11-ката, като гледам какви обеми летят по Трейдинга и Фармата. Като гледам какъв фин. ресурс се мести, мисля, че 2022 г. чичо някъде ще избухва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеТози на 10.95 голям айсберг се оказа.. Ама май Титаник е потеглил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо случай празника ли?11-ката ще се даде много трудно.
иначе и на 10.90 съм доволен, края на седмицата 11 и малко също ме устройва
Коментар
Коментар