IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Отново ще помоля да се фокусираме върху темата за ETF-a на Експат.

Всякакви личностни драми и терзания на лични съобщения, моля.
    ваШите драzги са по весели

Коментар

• Отново ще помоля да се фокусираме върху темата за ETF-a на Експат.

Всякакви личностни драми и терзания на лични съобщения, моля.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Николчо, срещу всяка твоя лъжа и манипулация по мой адрес ще те предизвиквам на мъжки облог. Да те видим като си толкова отворен, можеш ли да заставаш зад думите си с реален кеш!

Предизвикан си вече срещу 10 000 лв. в темата "До инвесторбг"

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Ей кривак завистлив, чак взе и манипулация на постове ли да правиш че да ме плюеш и клепаш бе!?
          Как успя поста на SoHo да го представиш като цитат от мен!?!?
          Затова ли са ти дали модераторски права!????
          Това беше елементарна шегичка. Високата ти чувствителност ме кара да си мисля, че съм те засегнал нещо в някой мой предишен пост.

Сега видях, че съм цитирал друг човек, но това не е нарочно. Просто аватарите са ви много еднакви. За това се извинявам грешката е моя и съм я поправил.

Това за етеричните масла, обаче е напълно сериозно. Там има доста повече пари от БФБ-то.И поста, който съм написал важи и за тебе. Възлагате прекалено много надежди на този ЕТФ, за да си продадете избушеняците. :Отсега ти казвам, че това няма как да стане.
          Last edited by Nikola; 01.09.2016, 11:05.

Коментар

Тони, не видях в статията да споменава че вече купуват..
            Има логика вече да са напазарували или посредника да им прехвърли това онова, което се е запасил.
            Все пак от стойността на софикс при старта ще им зависи доходността за дълго време. Най-малко те имат причина да вдигат индекса сега.
            При интерес към етф-а обаче неминуемо ще има ефект и като цяло за борсата. По-забавно ще е ако 1вия фонд е успешен и повлече крак...

Коментар

• Наслагали сте тези рогатите и се чудите, що се бъркат хората

Коментар

• Батя, този форум отдавна е място само за чесане на езиците, както съм споменавал вече няколко пъти. А и всеки може да цитира нещо, след което да го редактира така, че да е от името на всеки. Затова и цитатите не трябва да се приемат като чиста монета, въпреки че повечето хора мислят, че щом нещо е цитирано, значи текстът винаги е бил такъв и точно този човек го е писал.

Между другото проверих - наистина има някакво жестоко разминаване точно в този конкретен случай! Не вярвам Nikola да го е направил нарочно, но модераторите все пак трябва да носят отговорност, когато се случват такива неща.
                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Ти ако разчиташ на някакъв ETF да ти генерира ликвидоност и ръст на борсата, за да си продадеш избушеняците пр-добре разпродай всичко моментално и си купи/наеми земеделска земя. Засей лавандула, лайка и мащерка и ще ти свържа с едни хора да ти изкупят продукцията. Така ще изкараш много повече пари. Мъка е да те гледам, какви неща си принуден да пишеш из темите, за да си продадеш акциите, в които вече си "натоварил".
                  Ей кривак завистлив, чак взе и манипулация на постове ли да правиш че да ме плюеш и клепаш бе!?
                  Как успя поста на SoHo да го представиш като цитат от мен!?!?
                  Затова ли са ти дали модераторски права!????

Коментар

• Тук пак салам ще има за всички

Коментар

• Такса за управление: 1% от стойността на НСА на годишна база. Потвърдено от г-н. Василев.
                      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

явно аз съм ви подвел, извинявам се!

Коментар

• Напротив.

На мода е просто много валя и качество е ниско. Отделно миналата година се направиха много пари и тази година всички засяха лавандула и има огромно предлагане.

Коментар

Ти ако разчиташ на някакъв ETF да ти генерира ликвидоност и ръст на борсата, за да си продадеш избушеняците пр-добре разпродай всичко моментално и си купи/наеми земеделска земя. Засей лавандула, лайка и мащерка и ще ти свържа с едни хора да ти изкупят продукцията. Така ще изкараш много повече пари. Мъка е да те гледам, какви неща си принуден да пишеш из темите, за да си продадеш акциите, в които вече си "натоварил".
                            лавандулата сега нещо не е на мода

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Ще има полза от този фонд! И други ще се усетят че може да се направят пари от БФБ.
                              Last edited by Nikola; 01.09.2016, 10:53.

Коментар

ами тогава ще му продадат на фонда, когато го пуснат
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X