If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен не ми пречи да ми коментират сделките ама тук това ви пречи
Както и да е не разбрах . за какво точно трябва да инвестират тук ПФ ликвидност ли има повече или какво .успех все пак ,аз съм на Испанската борса там правителство няма но борса е на горе и то с обеми БВП гони 3% а тук правителството стабилно БВП стабилен но ги няма инвеститорите ? защо ли ?
Интересно... как нагоре борсата, а IBEX-а Year-To-Date е -8% ?
Супер е че те няма, не се обаждай както аз не коментирам твойте покупки в чужбина... нали претендираш че си пич.. трай си
Мен не ми пречи да ми коментират сделките ама тук това ви пречи
Както и да е не разбрах . за какво точно трябва да инвестират тук ПФ ликвидност ли има повече или какво .успех все пак ,аз съм на Испанската борса там правителство няма но борса е на горе и то с обеми БВП гони 3% а тук правителството стабилно БВП стабилен но ги няма инвеститорите ? защо ли ?
Убеден съм че идеята на мениджмънта чрез маркетмейкъра да привлече недоволните от лихвите по депозитите както и пенсионните фондове, като им направи ликвидност с цел пенсиите да излизат лесно от инвестицията........
1 000 000 000 от 72 000 000 000 депозитни да вкарат добре ще е от спред и комисиони
Мен ми е чудно защо да го правят в БГ те са пълни с шитове не ма кой им ги купи по скоро биха продали ако има кой да купува .тук я стане я не те са набучени с шитове си гледат кефа на вън и това е .
Убеден съм че идеята на мениджмънта чрез маркетмейкъра да привлече недоволните от лихвите по депозитите както и пенсионните фондове, като им направи ликвидност с цел пенсиите да излизат лесно от инвестицията........
1 000 000 000 от 72 000 000 000 депозитни да вкарат добре ще е от спред и комисиони
Темата отиде доста надолу. За да я повдигна, ще отправя моето предложение към маркетмейкъра:
Пуснете ЕТФ-а без комисиона за всички които търгуват през вашата платформа!!!
Не знам дали е много законно, но много от големите брокери по земните кълбета търгуват техните си ЕТФ-и и ЕТН-и без комисиони на техните платформи.
По този начин:
1. Ще спечелите повече клиенти.
2. Ще имате възможност да нетирате / не знам може ли да се направи законно в БГ/.
3. Ще го раздавате и нещо като клирингова къща. Чудото, което продължаваме да си нямаме в БГ-товица.
Коментар