IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Нищо подобно, точно обратното!
    Не мисля така , но както и да е.

Коментар

А Василев каквото иска да си прави акциите и на каквато цена си иска да ги търгува!
      Естествено че може да прави каквото си иска, въпроса е как ще се отрази това върху доверието, на вложителите му, настоящи и бъдещи, на мен и на теб ти е все тая какво прави. Ако той смята че това е в реда на нещата и няма да има влияние върху вложителите му да си го прави и за напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Писнало им е да ги фронтрънват и за разнообразие са решили те да фронтръннат индекса?
        Хуубаво го фронтръннаха, само да си беше направил труда някой да смята, а не да разчита някой друг да то прави!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Иначе ще изостанат много от софикс, затова предварително е по правилно за да следват
          Нищо подобно, точно обратното!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            а експат защо купуват и продават преди промените в индекса да са влезли в сила?
            Писнало им е да ги фронтрънват и за разнообразие са решили те да фронтръннат индекса?

Коментар

Иначе ще изостанат много от софикс, затова предварително е по правилно за да следват

Коментар

Именно!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

А не ти ли е минало през ума, че може би са знаели за този сценарий който се случва, продали са, 12000 акции на 50 кинта на свой човек, и след седмица ще си ги купят обратно с едни 10 лв на акция отгоре, и ще направят едни 100 бона, или това го изключваш като вариянт. Затова ми е интересно обяснението на г-н Василев, възможно е да мисля грешно, те въобще да не са продавали, или ако случайно са продали без да искат и без да са замесени да не купуват после обратно. Вариянти много, само гадаем сега, затова искаме обяснение и какво ще се направи от тук нататък.
                  Не изключвам нищо, просто някакъв търси някви обезщетения, щото бил търгувал акциите днес! Ми хубаво, но няма какво да търси, мързяло го да си сметне влизащи и излизащи и се доверил на борсата! А Василев каквото иска да си прави акциите и на каквато цена си иска да ги търгува!

Коментар

• а експат защо купуват и продават преди промените в индекса да са влезли в сила?
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Има много критики към фонда. С някои съм съгласен, с други не. Но в случая, излиза органът, който има последната дума, кой влиза и кой излиза. Оправдавам отвсякъде Експат, ако те са продали и те нямат никаква вина. Какво трябваше да направят? Да чакат до последно страха на уастниците да натисне цената на Неохим още 20% надолу и чак тогава те да тръгнат да продават ли? Много ясно, че правилният начин е бърза продажба на основният пакет и остатъка в аукцион сел за да излезе позицията на максимално ниска цена. По този начин бият индекса, защото към дата Х, Неохим излиза на най-ниска цена, а те са продали основния пакет на по-висока.
                      Ако наистина е така и не са замесени, просто да не купуват обратно, чак толкова няма никакво влияние да окаже неохим в това да следват софикс

Коментар

Никой не ги е карал да продават, какво трябва да обясняват! Като не са си сметнали кой излиза и кой влиза, да слушат борсата!
                        А не ти ли е минало през ума, че може би са знаели за този сценарий който се случва, продали са, 12000 акции на 50 кинта на свой човек, и след седмица ще си ги купят обратно с едни 10 лв на акция отгоре, и ще направят едни 100 бона, или това го изключваш като вариянт. Затова ми е интересно обяснението на г-н Василев, възможно е да мисля грешно, те въобще да не са продавали, или ако случайно са продали без да искат и без да са замесени да не купуват после обратно. Вариянти много, само гадаем сега, затова искаме обяснение и какво ще се направи от тук нататък.

Коментар

Никой не ги е карал да продават, какво трябва да обясняват! Като не са си сметнали кой излиза и кой влиза, да слушат борсата!
                          Има много критики към фонда. С някои съм съгласен, с други не. Но в случая, излиза органът, който има последната дума, кой влиза и кой излиза. Оправдавам отвсякъде Експат, ако те са продали и те нямат никаква вина. Какво трябваше да направят? Да чакат до последно страха на уастниците да натисне цената на Неохим още 20% надолу и чак тогава те да тръгнат да продават ли? Много ясно, че правилният начин е бърза продажба на основният пакет и остатъка в аукцион сел за да излезе позицията на максимално ниска цена. По този начин бият индекса, защото към дата Х, Неохим излиза на най-ниска цена, а те са продали основния пакет на по-висока.

Коментар

Няма как да се отменят сделките с Трейс и Неохим! Трябва да са съгласни насрещните страни! А това е ясно че няма как да се случа за толкова много сделки!
                            Знам, че ако има желание има и начин.
                            Keep going ...

Коментар

искаш някое стажантче да опере пешкира ли?
                              Викаш по-добре така да ди останем

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Вероятно се водят разговори и ще се оправят нещата. Възможно е да говори непоправимия оптимист в мен
                                Няма как да се отменят сделките с Трейс и Неохим! Трябва да са съгласни насрещните страни! А това е ясно че няма как да се случа за толкова много сделки!

Коментар

Working...
                                X