IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Сега ми е интересно г-н Василев какво ще обясни, те ли са продали и ще си ги купят ли пак на по високите цени
    Никой не ги е карал да продават, какво трябва да обясняват! Като не са си сметнали кой излиза и кой влиза, да слушат борсата!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Сега ми е интересно г-н Василев какво ще обясни, те ли са продали и ще си ги купят ли пак на по високите цени
      Вероятно се водят разговори и ще се оправят нещата. Възможно е да говори непоправимия оптимист в мен
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
        Все си мисля че поне някаква оставка да се метне няма да е зле, че по-непрофесионално едва ли може повече.
        А и КФН да види този дето е купил дали случайно няма връзка с някой от отговорните по сметките.
        искаш някое стажантче да опере пешкира ли?

In this he was echoing the Patrician’s view of crime and punishment. If there was crime, there should be punishment.
        If the specific criminal should be involved in the punishment process then this was a happy accident, but if not then any criminal would do, and since everyone was undoubtedly guilty of something, the net result was that, in general terms, justice was done. - Lord Vetinari
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Сега какво прави фонда като вероятно продаде Неох 12к акции

Коментар

• Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнение
            вероятно Експат участват в това както беше при Еврохолд
            неслучайно бързо-бързо се продаде пакет в Неохим
            Когато си прав си прав.

Коментар

• Все си мисля че поне някаква оставка да се метне няма да е зле, че по-непрофесионално едва ли може повече.
              А и КФН да види този дето е купил дали случайно няма връзка с някой от отговорните по сметките.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

мислиш ли че е възможно административно разваляне на сделките? Двете страни трябва да са съгласни да се инициира отмяна и се налагат големи глоби, мисля че беше 10к на сделка! Това ще е трудно с отмяна на сделките или ако се съгласят двете страни, то ще за отделни сделки, най-вероятно, няма всички да кажат, ми ОК да ги отменяме!
                Това май е прецедент. В смисъл, че сделките са съзнателно сключени, но мотивацията за тях е грешката на борсата. През 2007-2008 мисля, имаше отменени сделки, но там случая беше, че едната страна беше неволно 'изсипала' на грешна цена в поръчката. Сделките се разваляха точно със съгласието на двете страни. Но тук с тази грешка на борсата е малко по-различно...
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• имало е отмяна на сделки ) и то два пъти доколкото аз помня )
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Спряха я търговията с Неох ама късно. Сега само ако може да наложат административно разваляне на сделките биха могли да оправят нещата. Иначе БФБ се извинява за неудобството. Ама се и чудя в експат няма ли хора които да могат да ги смятат тия неща?!
                    мислиш ли че е възможно административно разваляне на сделките? Двете страни трябва да са съгласни да се инициира отмяна и се налагат големи глоби, мисля че беше 10к на сделка! Това ще е трудно с отмяна на сделките или ако се съгласят двете страни, то ще за отделни сделки, най-вероятно, няма всички да кажат, ми ОК да ги отменяме!

Коментар

• Нека видим обратното движение на пакета на Неохим на каква цена ще мине преди да хвърляме камъни. Грешки се случват

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Спряха я търговията с Неох ама късно. Сега само ако може да наложат административно разваляне на сделките биха могли да оправят нещата. Иначе БФБ се извинява за неудобството. Ама се и чудя в експат няма ли хора които да могат да ги смятат тия неща?!
                        Това пък с развалянето няма как да стане. А и кой ги кара да бързат, все пак промените в индекса влизат от 18.09, просто можеха да излязат постепенно. На купувачите честито, цените наистина бяха добри.

Коментар

• вероятно Експат участват в това както беше при Еврохолд
                          неслучайно бързо-бързо се продаде пакет в Неохим

Коментар

• ами заслужват си урока ако са продавали неохим преди официално да е изледнал от индекса

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Сега какво прави фонда като вероятно продаде Неох 12к акции
                              ми кво да прави? или ще ги купи обратно или няма. от холдинг варна как не купуваха?
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                                Ще си ги купи на 70 ))

Коментар

Working...
                                X