Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Сега ми е интересно г-н Василев какво ще обясни, те ли са продали и ще си ги купят ли пак на по високите цениKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеВсе си мисля че поне някаква оставка да се метне няма да е зле, че по-непрофесионално едва ли може повече.
А и КФН да види този дето е купил дали случайно няма връзка с някой от отговорните по сметките.
In this he was echoing the Patrician’s view of crime and punishment. If there was crime, there should be punishment.
If the specific criminal should be involved in the punishment process then this was a happy accident, but if not then any criminal would do, and since everyone was undoubtedly guilty of something, the net result was that, in general terms, justice was done. - Lord Vetinaridestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Сега какво прави фонда като вероятно продаде Неох 12к акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнениевероятно Експат участват в това както беше при Еврохолд
неслучайно бързо-бързо се продаде пакет в Неохим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
мислиш ли че е възможно административно разваляне на сделките? Двете страни трябва да са съгласни да се инициира отмяна и се налагат големи глоби, мисля че беше 10к на сделка! Това ще е трудно с отмяна на сделките или ако се съгласят двете страни, то ще за отделни сделки, най-вероятно, няма всички да кажат, ми ОК да ги отменяме!Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Спряха я търговията с Неох ама късно. Сега само ако може да наложат административно разваляне на сделките биха могли да оправят нещата. Иначе БФБ се извинява за неудобството. Ама се и чудя в експат няма ли хора които да могат да ги смятат тия неща?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Спряха я търговията с Неох ама късно. Сега само ако може да наложат административно разваляне на сделките биха могли да оправят нещата. Иначе БФБ се извинява за неудобството. Ама се и чудя в експат няма ли хора които да могат да ги смятат тия неща?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Сега какво прави фонда като вероятно продаде Неох 12к акцииdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЩе си ги купи на 70))
Коментар
Коментар