Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМисли в следната насока.
В кой момент от бизнес цикъла един инвеститор би предпочел България пред Румъния.
By the way си написал Румъния с три правописни грешки.
Дамбовците и те
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеЗащо един инвестор би предпочел България пред романия ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеЗащо един инвестор би предпочел България пред романия ?
В кой момент от бизнес цикъла един инвеститор би предпочел България пред Румъния.
By the way си написал Румъния с три правописни грешки.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИменно това казвам и аз. Акциите не се качват заради макро фактори. Като фундамент са по-евтини от 2005 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеНяма нужда, пазарът решава. И тои от години e показетелно. Fact
Но и е аксиома тук че всичко на бфб е ужасно подценено и това не подлежи на никакво съмнение.
Наскоро просто споменах в 1 тема учудването си че нещо нерастящо може да се търгува ( и то доста години наред) бая по скъпо от 2 световни сини чипа от сектора.
И веднага бях обявен за безспорен трол.
Та - не си търси и ти белята.....по добре кажи Ъп 1000 на софка и ще ти се кефят...
А етф-а - само времето ще покаже колко жизненоспособен ще е. Дано да е.
Аз файда от него лична не виждам, вече 5г на бфб винаги си бия индексо без проблем ( с което не мога се похваля винаги на нисе), та не ми трябва. Но пък за хедж и късо като му дойде времето - може би.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеНяма нужда, пазарът решава. И тои от години e показетелно. FactThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе мисля, че си достатъчно подготвен, за да спориш с мен на тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова не е устойчив ръст, а спекулативен и особено с тези смешни обороти борсата ни ще се превърне в тотален комар.
За да тръгне БФБ трябва да се подобри глобалната икономика и инвеститорския сантимент, а това няма да стане в близките години. Като фундамент от доста време акциите ни са доста подценени.
от началото на годината средният дневен оборот е 248 077, ако махнем дните дето е имало големи сделки, които са изключения става още по-грозно .....
42% от дните оборота е под 100 000лв
11% от дните имаме оборот над 500 000лв (18 търговски сесии)
един ден е имало само 5825 лв
тоя етф се очертава като нещо екзотичноLast edited by ceneto; 24.08.2016, 20:34.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеКажи кво пиеш та и аз да си купя. Подценени... Go figureThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз бих пледирал да се включи Меком в индекса. Така ще може да се излезе от "инвестицията"
Дори ми хрумна и нещо по-добро. Да се създаде някакъв ETF, който да включва Кремиковци, Химко, Холдинг Пътища и Меком. Ще кръстим ETF-a BSE IZBUSHENQK ETF.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова не е устойчив ръст, а спекулативен и особено с тези смешни обороти борсата ни ще се превърне в тотален комар.
За да тръгне БФБ трябва да се подобри глобалната икономика и инвеститорския сантимент, а това няма да стане в близките години. Като фундамент от доста време акциите ни са доста подценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнението за да тръгне бфб-то такива купувачи трябват
За да тръгне БФБ трябва да се подобри глобалната икономика и инвеститорския сантимент, а това няма да стане в близките години. Като фундамент от доста време акциите ни са доста подценени.Last edited by Nikola; 24.08.2016, 20:03.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмам сериозен въпрос.
Някой би ли си купил финансов продукт структуриран и продаван от Николай Василев след фиаското с Меком?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар