If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо един инвестор би предпочел България пред романия ?
е как защо тук няма корупция по високите етажи ние политик в затвора нямаме тук е сигурно има и още един пюс тук думата корекция е няма .иначе си трол тук всичко е ок чак да се чуди човек тез инвеститори как не ни виждат
Няма нужда, пазарът решава. И тои от години e показетелно. Fact
Факт е, да.
Но и е аксиома тук че всичко на бфб е ужасно подценено и това не подлежи на никакво съмнение.
Наскоро просто споменах в 1 тема учудването си че нещо нерастящо може да се търгува ( и то доста години наред) бая по скъпо от 2 световни сини чипа от сектора.
И веднага бях обявен за безспорен трол.
Та - не си търси и ти белята.....по добре кажи Ъп 1000 на софка и ще ти се кефят...
А етф-а - само времето ще покаже колко жизненоспособен ще е. Дано да е.
Аз файда от него лична не виждам, вече 5г на бфб винаги си бия индексо без проблем ( с което не мога се похваля винаги на нисе), та не ми трябва. Но пък за хедж и късо като му дойде времето - може би.
Това не е устойчив ръст, а спекулативен и особено с тези смешни обороти борсата ни ще се превърне в тотален комар.
За да тръгне БФБ трябва да се подобри глобалната икономика и инвеститорския сантимент, а това няма да стане в близките години. Като фундамент от доста време акциите ни са доста подценени.
оборотите са притеснителни
от началото на годината средният дневен оборот е 248 077, ако махнем дните дето е имало големи сделки, които са изключения става още по-грозно .....
42% от дните оборота е под 100 000лв
11% от дните имаме оборот над 500 000лв (18 търговски сесии)
един ден е имало само 5825 лв
тоя етф се очертава като нещо екзотично
Аз бих пледирал да се включи Меком в индекса. Така ще може да се излезе от "инвестицията"
Това е една наистина чудесна идея.
Дори ми хрумна и нещо по-добро. Да се създаде някакъв ETF, който да включва Кремиковци, Химко, Холдинг Пътища и Меком. Ще кръстим ETF-a BSE IZBUSHENQK ETF.
Това не е устойчив ръст, а спекулативен и особено с тези смешни обороти борсата ни ще се превърне в тотален комар.
За да тръгне БФБ трябва да се подобри глобалната икономика и инвеститорския сантимент, а това няма да стане в близките години. Като фундамент от доста време акциите ни са доста подценени.
Кажи кво пиеш та и аз да си купя. Подценени... Go figure
Коментар