Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного ме кефи като правиш подобни изказвания. Напомня ми за времето когато бях се похвалил че купувам ЦКБ на 58 ст., а ти обяви че това е "тотално малоумие" После стигнаха 1,60
Знам откъде търгуваш, знам ти огромните загуби през годините знам, че отиде да живееш на село s родителите си след огромните ти загуби. Моля те не се пъни точно на мен, че наистина не искам да ти развалям визията, която си си създал пред хората във форума.
Но нека ви помоля да се придържаме към темата за ETF-a.Last edited by Nikola; 25.08.2016, 10:55.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмам сериозен въпрос.
Някой би ли си купил финансов продукт структуриран и продаван от Николай Василев след фиаското с Меком?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмам сериозен въпрос.
Някой би ли си купил финансов продукт структуриран и продаван от Николай Василев след фиаското с Меком?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова не е устойчив ръст, а спекулативен и особено с тези смешни обороти борсата ни ще се превърне в тотален комар.
За да тръгне БФБ трябва да се подобри глобалната икономика и инвеститорския сантимент, а това няма да стане в близките години. Като фундамент от доста време акциите ни са доста подценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеАиде тъи като четеш повече политика, ще ти препоръчам нещо. Като му видиш cv то на автора ще разбереш: Bruce Bueno de mesquita. Мисля че ще ти хареса доста. PS:,яли сме по едно парче паста , но вече сме графа не се познаваме, поради емоцонални различия в словото на изказ макар и с еднаква цел. Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеА не всичко, това е грешка. Мах 2% от портфолиото, виж в Перу и Бразилия повече. Отскоро дори открих Естония и Литва и съм много доволен
Забелязал съм, че част от спекулантите предпочитат България защото си познават добре кочинката. Други знаят свинщините и бягат от тях отивайки на места където гледат само отчети без да познават кухнята. Нагласа. Все ще има някой на който да му харесат нещата на хартия. Сигурен съм, че много българи имаха от Валеант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОхооо значи ме познаваш. Екстра.
Фен съм и на Тийл, Канеман Тверски и Тейлър. Именно поради тази причина нямам biases. Към момента имам акции само от Фонд Имоти, но там е поради съвсем други причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа home bias си прав, но сме един регион и не може всичко да се налее в Румъния. Ние също ще закачим нещо. Малко по-малко от тях и малко по-късно, но на мен ще ми стигне.
Коментар
-
В кой момент от бизнес цикъла един инвеститор би предпочел България пред Румъния.
Nikola, Според мен в най-началната фаза, още като стартъп. В Румъния ще отиде, като стигне етапа на зрелост, където му трябва голям натурален обем продажби.Правилното е това, което ще ти донесе дългосрочна радост, макар и да струва краткосрочно усилие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа всеки влак си има пътници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеЗащо един инвестор би предпочел България пред романия ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеДамбовците, понеже са честни и почтени хора ...
Коментар
Коментар