If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами още един купувач по позициите и то такъв с потенциал доста да расте и редовно да е гладен за бройки.. Мдаа, май има добър шанс да намажем!
Ми Батя нали всички за това сме тук да намажем, а и все в един момент борсата трябва да тръгне в правилната посока . Тук сме има няма 5000 човека, които търгуваме, или в един момент ще се окажем по тарикати от останалите, или ще се окажем най големите наивници
Засега е бенчмарк, но се водили преговори и с други ип-та.
да, ще им трябват и други, ако могат да намерят банка ще е най-добре. ИП-тата не съм убеден, че имат достатъчно капитал да бъдат истински маркет мейкъри.
Да, осмислих това, което казваш - напълно си прав, че математически нещата могат да се нагласят с по-голямо количество кеш, но по груби сметки ми излиза, че кешът трябва да е над 30% (не ми се смята точно, прехвърлих го наум), което е много далече от реална репликация на индекса и се губи голяма част от движението му.
Излиза че ще се губи част от движението(ще изостава малко) при компаниите с над 10 процентово тегло за да пази съответно количество кеш,за останалите няма спънка ?!
Коментар