Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениегадаем!
А дали пък въобще Никиту купува, може и някой друг да се е събудил и решил да си прави портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКъде гледате кои АД от Софикс са купили вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
днес са купували.
Мисля че са оставили Хим и Сфарм за последни и са почнали отрано по-неликвидните позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеТони, при 30 хил.вкарани в индекса имат малко над 1600 бр.в Софарма, 400бр.в Монбат, 2400бр.в Хим
Нека първо да направят твоите бройки
днес са купували.
Мисля че са оставили Хим и Сфарм за последни и са почнали отрано по-неликвидните позиции.
п.п. ей тия няма само да купуват - ще дойде време и да продават!
п.п.п. сега в понеделник ние ще можем ли да пазарим на вториен или не още? не е имало такова чудо до сега и не ми е ясно.Last edited by tony1975; 20.09.2016, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнениеРазбира се има хора със субективни нагласи спрямо пазара, спрямо управляващото дружество или спрямо неговите директори и акционери. Нашата задача е да предложим добър и полезен продукт на пазара. След доста месеци работа и със съдействието на Българска Фондова Борса успяхме да стартираме този първи индексен борсово търгуван фонд. Той е направен за всички участници на пазара.
Надявам се да съм бил полезен. Желая ви успех!
Никола Янков
Председател на Съвета на директорите
Експат Асет Мениджмънт
И това в темата на саламаджийницата
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнениеЩе се опитаме да въведем добри практики за управление и откритост, които са характерни за публичните компании в развитите пазари, дотолкова, доколкото имаме възможност да излъчим свои представители в управлението на дружеството.
Пиша по собствена инициатива в този форум, за да запълня поне малко информационната празнота около Меком, поради липса на информация от самото дружество. Надявам се да съм полезен. Целта ми не е да влизам в дебати с никого. Обещания даваме само на нашите клиенти. На останалите участници на пазара можем само да пожелаем успех. Така че, Батя, пожелавам ти успех...
Успех и на вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, намерих го! Трябва да го сложат на главната си страница.. мисля че следващите седмици и месеци предимно заради това ще се посещава сайта им
Аз ще помагама на фондчето с квото мога.. ще цекам оферти и сделки в спреда да го правим ликвидно
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениееми цъкнах на взаимни фондове и избах софикс фонда и цъфна таблицата с активите. Към 19 септ имат 27% от активите в акции
Аз ще помагама на фондчето с квото мога.. ще цекам оферти и сделки в спреда да го правим ликвидно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПорових им сайта, но никъде не намирам тази информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеъъъъ, на сайта им, къде иначе
Коментар
Коментар