Първоначално изпратено от Спящият бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПФ имат интерес да купят на първично и веднага ще имат отчетена добра печалба.. А фонда ще има доста ресурс да налива на пазара и така БФБ - колелцето най-сетне може да се завъртиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧестита ви първа сделка
Че и офертите купува са над емисионнатаКакво ви говори това
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗдравейте, ще сподели ли някой кой му е тикера на фонда. Търся, но нещо не мога да го открия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗдравейте, ще сподели ли някой кой му е тикера на фонда. Търся, но нещо не мога да го открия.
С доста високи котировки почва
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеТози сценарий не е изключен, но трябва да има *огромен* интерес към покупки през борсата. Повечето големи играчи, ако толкова искат дялове, ще помолят техния ИП да им съдейства за първична покупка и след това директно ще им прехвърлят дяловете по личната им сметка за търговия. Не мисля, че някой голям индивидуален играч ще тръгне да прави чак такива гигантски покупки от борсата, че наличностите на маркет мейкърите да паднат чак толкова.
Като казвам "не мисля", това не означава, че няма да се случи. Просто си разсъждавам.
Ще видим как ще е.. Успех на фонда и дано се окаже искрата която пали нов силен бичи тренд на родното пазарче
Коментар
-
Внимателно слушам интересни за мен съфорумци. Така един от тях на събранието на СФТРД бе казал, че БФБ ще тръгне трудно защото е телефон с шайба в дигитален свят - няма новите и ползвани на запад инструменти. Аз не съм много съгласен, защото БФБ има чудесна инфраструктура, а новите технологии и смартфони правят достъпа до нея супер лесен. Ами ето днес правим една вярна(макар и скъпа) стъпка в правилната посока.
Днес желая успех на новия инструмент на БФБ!
Дано октомври успее да привлече и част от идващите дивиденти!
Коментар
Коментар