Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Батя, вече нямат и рефлекси, не само те но и спекулантите. Покрай Ковид разбрахме колко са важни навиците. от 11 г. като всички знаят само да продавата, да търгуват такива са им и навиците, знаят, само да намаляват позиции. И сега когато излизат добри нови около ПИБ, капитализация с държавни пари и подкрепа над пазарната цена, всеки се услушва и чуди какво лошо да намери, а само преди 10 г. на такова нещо бихме ме го нарелли превъзходна новина. Или пък банковия съюз на ЕЦб и ЕРМ2, със Суаповите сделки и подкрепа, каквато никога не сме имали, и това им е лошо. А им е лошо, защото си продадоха акциите., защато такива са им рефлексите, продай и чакай, скочи 10 % продай бързо. Нищо Чакаланята, Еврозоната ще ни оправи. Щом министър Караниколов дето е никакъв за БФБ казва в интервюто си, че не само ПИБ ще скочи, но и всички акции, вече и децата разбраха какво е ЕРМ2, но тукашните инвеститори не го разбират още.
Нека почакаме да видим какво ще стане с това му предположение за скок на БФБ сега..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, докато не излязат от пазара доказалите се като най-слаби инвеститори - ПФ-тата, няма как да вървим нагоре.. Ето и при Хика днес най-вероятно капитолираха от Алианц и нарисуваха многогодишно дъно.. Тотална малоумщина е тяхното инвестиционно поведение! Ще кажеш че са притиснати до стената и имат нужда да си набавят кеш точно от тези 3-4% от портфейла си, които са на БФБ!
Впрочем може да не е некадърност, а корупция..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Toчно такова си е, да продадеш на 1/3 участието им само в мцх, а не е само то - какво друго да е ? Ма всъщност поне за мен е радостно, най после си стигнах благодарение на тях лимита по позицията, колко месеци мъка ( баси борсата) чакане по ниското....свърши вече. Тук дабъл не ме устройва, ама хич...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, докато не излязат от пазара доказалите се като най-слаби инвеститори - ПФ-тата, няма как да вървим нагоре.. Ето и при Хика днес най-вероятно капитолираха от Алианц и нарисуваха многогодишно дъно.. Тотална малоумщина е тяхното инвестиционно поведение! Ще кажеш че са притиснати до стената и имат нужда да си набавят кеш точно от тези 3-4% от портфейла си, които са на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЯвно не виждат настъпващите щастие, цветя и рози с влизането ни в Чакалнята.
Това ли ще прави пазара, ще абсорбира на ПФ-тата негативите, докато свършат?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКратка бе радоста ...-
Поръчани дялове за обратно изкупуване 770 000
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКратка бе радоста ...-
Поръчани дялове за обратно изкупуване 770 000
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Кого хваля? Има нещо в главата ти, от което не можеш да се отървеш и го търсиш другаде - погледи себе си първо. Хваля само влизането в ЕРМ2 и действията за капитала на ПИБ. Позитивен съм и за това че спряха епидемията с търкането на билетчета, че не теглят тиражи всеки ден преди времето, както и че искат да се разправят с петролната мафия. Хваля само Бойко, Караниколов и Горанов, защото само тях съм видял и чул да правят нещо за ЕРМ2.
Ако ми посочиш, друго за което съм ги хвалил - 1000 лв.
Хваля и Ники Василев, защото днес се изказа точно както мисля и аз. С една разлика, аз искам държавата да инвестира на БФБ и съм окей да прави неща като ПИБ редовно.
Когато аз съм критикувал Бойко, ГЕРБ, ти не си знаел за тоя форум.
Държавата не инвестира в ПИБ а подпря нещо което никой инвеститор ни желае да има в портфейла си .Споко Хари ще си идете с гръм и трясък на края най боли налиLast edited by lobos; 14.06.2020, 20:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Колега имаш нужда от лекар
Как може ежеминутно да хвалиш една шайка , заради коята сме на първо място по корупция и последно свобода на словото .
Или не виждаш ,че от както са на власт нямате един чужденец на борсата или не ти и удобно да проумееш истината
Ако ми посочиш, друго за което съм ги хвалил - 1000 лв.
Хваля и Ники Василев, защото днес се изказа точно както мисля и аз. С една разлика, аз искам държавата да инвестира на БФБ и съм окей да прави неща като ПИБ редовно.
Когато аз съм критикувал Бойко, ГЕРБ, ти не си знаел за тоя форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБОТ! Който е пуснат да заглуши всяко друго мнение и неговото /тяхното/ да бъде отгоре само че от това няма никаква полза...Ние в чакалнята може да влезем но в Еврозоната-Никога !и се хващам на бас ....веднага!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Колега имаш нужда от лекар
Как може ежеминутно да хвалиш една шайка , заради коята сме на първо място по корупция и последно свобода на словото .
Или не виждаш ,че от както са на власт нямате един чужденец на борсата или не ти и удобно да проумееш истината
Коментар
Коментар