Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОще веднъж, браво на г-н Василев за доброто интервю, което се получи, и добре защитените позиции. Показа колко е важно, и колко много го иска, с принципни позиции на тема дясно. И пак стана ясно колко е голяма, трудна и важна целта, почти невъзможна, затова от седмици и месеци ви говоря да се кръстим всяка сутрин и дано стане, едно Благодаря най-малкото за Бойко, Караниколов и Горанов, защото други политици на тази тема и действия аз не съм видял, а следя политиката още от времето на Костов.
Как може ежеминутно да хвалиш една шайка , заради коята сме на първо място по корупция и последно свобода на словото .
Или не виждаш ,че от както са на власт нямате един чужденец на борсата или не ти и удобно да проумееш истината
- 1 like
Коментар
-
Още веднъж, браво на г-н Василев за доброто интервю, което се получи, и добре защитените позиции. Показа колко е важно, и колко много го иска, с принципни позиции на тема дясно. И пак стана ясно колко е голяма, трудна и важна целта, почти невъзможна, затова от седмици и месеци ви говоря да се кръстим всяка сутрин и дано стане, едно Благодаря най-малкото за Бойко, Караниколов и Горанов, защото други политици на тази тема и действия аз не съм видял, а следя политиката още от времето на Костов.
- 1 like
Коментар
-
Монте, има политици, хора, инвеститори, които разбират от борси, финанси, Централни банки и т.н. които отдавана или винаги са били и са искали Еврозона. При тройната коалиция е имало нагласи 2009 да се пусне апликация, дойде финансова криза тогава и Бойко, чийто най-голям грях в политиката е че още 2011-2014 не пусна за Чакалнята, а чакаше и му харесваше властта на Олигархията. Точно Олигархията е тази, която не иска Еврозона, защото сега монопола върху парите е техен, те държах ножа и сиренето. Когато крайната институция е друга - ЕЦБ, нещата са други, има повече пари, някакси стигат до повече сфери и хора. Това прави централната банка - регулира потока пари, а сега тази власт е в Бойко и Олигархията. Може да изплати този си грях, само ако сега ни вкара в ЕРМ2 - и не е казано да си платен да мислиш така. Така мисли всеки, който разбира като Никито, който говори за еврозоната от много много години назад - и той не е платен на тази тема, така го мисли и така го защитава, защото го иска, не е казано да си платен, за да искаш нещо голямо и наистина добро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Батя, това нашето е сиромашка работа ! Молим се за някой и друг заблуден инвеститор да се появи ! Македонската борса сигурно има по голям оборот и повече инвеститори !
Правим каквото зависи от нас и да става каквото ще..
- 2 Харесвания
Коментар
-
така е, ако продължи още този мечи пазар на БФБ ще се разпаднат нещата. Сега тези аномалии с увеличение на капитала на ПИБ 100% над "пазарна" цена, разбираш ли. Оборота на борсата ще падне под този на женския пазар и накрая ще почнат да делистват дружествата едно по едно, ето Сирма се оглеждат за това. И те така, кой от къде е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Съгласен, навихте ме.. Всяка седмица по 2-3 такива записванки пак става
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добре де, не се карайте двамата - стиснете си ръцете на МНОГО на брой по тази сума 430К !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
По малко. Аз ще бъда по-доволен, ако има много на брой, дори да са по-дребни - например 10-20 по 300-400К, отколкото 1-2 големи по 4-5 мил. Така дори някой да реши да излиза, няма да предизвика такива трудности за пазара, както при ПФ Доверие например.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не точно.. Имаме нужда от по още една 0 при такива записванияМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНайс... От това имаме нужда сега.
Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 430 000
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар