Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФонда следящ Софикс, с покупките си надига Софикс. Малко като Барон Мюнхаузен става, ама сякаш ставаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФонда следящ Софикс, с покупките си надига Софикс. Малко като Барон Мюнхаузен става, ама сякаш става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениестава все по-голяма промоция всеки ден
Нетна стойност на активите на един дял
BGN 1.0321
а пазарната е 1.025
нищо де, поне на теория не може да пада още много
Цена на обратно изкупуване
BGN 1.0115
а на борсата каква ще е цената .... никой не може да гарантира
Спокойно ИП-то може да реши че ще купува на 80 ст. и после ще ги продава на фонда на 1.0115
Коментар
-
Най-голямта и явна промоция на БФБ от доста време.
Освен като инструмент за лесно влизане на пазара за голяма сума на ниски нива, гледам последната седмица се използва и като инструмент за натискане на пазара, и това, че сега е под 1.05 точно това показва, натисткат пазара през този позиция
Естествено, че това няма да им се получи, щото математически не издържа и няма фундамент, продължавам да твърдя, че всичко под 1.50 и промоцийонално, не повече от 10 милиона ще могат да се вмъкнат на под 1.50 А 10 милиона са нищо Затова и натискат и не искат да му дава да рипа, че после няма удържанеBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКак така не можеш бе приятел ? Колкото и акции да имаш, ще бъдат погълнати, дори без телефони на абсолютно приемлива цена
П.П. Говориш за акции от фонда или за отделни акции от Софикс? Съжалявам, ако не съм те разбрал правилно.
Не знам какво значи "приемлива цена" Щом не съм ги продал до момента значи не е приемам цената
Погледнато от този ъгъл, то на пазара всичко се продава въпрос на цена, но за момента цената не ме устройва и чакам. За всеки влак си има пътници.
П.П. След вчерашните размишления и дебати, май ще взема малко от този фонд, пък каквото стане, залагам си времеви период от 1 година след покупката, да видя накъде духа вятъра ! Само да не ме издуха мноооого преди това
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеХаха, аз го имам същият проблем даже и по-голям! !!
Имам акции от индекса, които не само не харесвам ВЕЧЕ а и искам да се отърва без загуби , но не мога!
П.П. Говориш за акции от фонда или за отделни акции от Софикс? Съжалявам, ако не съм те разбрал правилно.Last edited by 15%; 21.10.2016, 02:22.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВсе някога БФБ ще стане ликвидна. Как да си купя акци, от ЕТФ-а след като половината компании в състава на SOFIX не ме кефят?
Имам акции от индекса, които не само не харесвам ВЕЧЕ а и искам да се отърва без загуби , но не мога!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВсе някога БФБ ще стане ликвидна. Това може да стане и след 100 години, но ние сме търпеливи и за никъде не бързаме. Сега искам да попитам нещо Как да си купя акции от ЕТФ-а след като половината компании в състава на SOFIX не ме кефят?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВсе някога БФБ ще стане ликвидна. Това може да стане и след 100 години, но ние сме търпеливи и за никъде не бързаме. Сега искам да попитам нещо Как да си купя акции от ЕТФ-а след като половината компании в състава на SOFIX не ме кефят?
Коментар
Коментар