Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Да гледаме и промяната ден за ден, рано е още за по-дълги периоди!
Така мисля, не знам дали съм прав!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениетака е, но 4-6.5% изоставане за няма и месец е малко много
Да гледаме и промяната ден за ден, рано е още за по-дълги периоди!
Така мисля, не знам дали съм прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнениеТова да не ви е SPY върху S&P 500 че искате да имате почти 100% корелация. Няма ликвидност хахах.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедруго, сравни цената на фонда със софикс от началото на търговията
експат първи сделки 27 септември 1.055, цена на затваряне 1.04, 20 октомври 1.025, т.е. -2.84% или -1.44%
софикс 26 септември 487,63, 27 септемри 493,26, 20 октомври 505,72, т.е. зависи как го смяташ +3.71% или +2.53%
следял софикс, грънци следи
По този начин на смятане си прав, но трудно ми е да опиша аз какво има в предвид.
Добре де , а разбрах те
Коментар
-
друго, сравни цената на фонда със софикс от началото на търговията
експат първи сделки 27 септември 1.055, цена на затваряне 1.04, 20 октомври 1.025, т.е. -2.84% или -1.44%
софикс 26 септември 487,63, 27 септемри 493,26, 20 октомври 505,72, т.е. зависи как го смяташ +3.71% или +2.53%
следял софикс, грънци следиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениесофикс пада днес с 0.12%, тази позиция е надолу s 0.485%, т.е. 4 пъти повече
от днес при затваряне !
Утре гледай НСА на тази позиция
Мога и днес да ти кажа, ама не ми се смята в момента ( хванах им алгоритъма на пресмятане)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеА и щом пишеш значи те интересува позицията, не си изцяло на чужди борси
Може би цената не те устройва?
И аз така, чакам я под лев за влизане Като гледам как вървят нещата май ще се получиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеЦената на тази акции се движи според индекса "Софикс"! С колко днес се понижи индекса , тя и НСА се движи според цени на затваря на акции съставящи индекса.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениея цената паднала под нетната стойност
Нетна стойност на активите на един дял
BGN 1.0299
Не ти вярвам доста по-интелигентен си от много други тук, относно акции и борси
Цената на тази акции се движи според индекса "Софикс"! С колко днес се понижи индекса , тя и НСА се движи според цени на затваря на акции съставящи индекса.
т.е. тази акция обединява 15 позиции съставящи водещият индекс. При ръст на Софикс, ще видим как се държи и тази акция , съответно при спад е НАДОЛЕ
Отделно в проспекта пише, че тази акция е от високо рисковите на БФБ, т.е. може много да спечелиш при ръст на индекса, в който повечето тук вярват, съответно да загубиш при спад
Коментар
Коментар