Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Може би събират сили за последните часове, минути от търговията на 30.12. Няма по - добра реклама за тях от това да се покаже още по - голям ръст на СОФИКС и да се затвори на нива над 600. То ще са статии, интервюта по медиите... 600 е ключово ниво, добре изглежда, секси, както би казал друг колега, а и затвори ли 1 път в последната сесия за 2016-а, после и да има корекция, за статистиката индекса е важен на годишна база.
Лична спекулативна теория, аз така бих направил, до 600 няма и 2.4%, за минути може да се постигне, ако се натиснат правилните позиции.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Може би събират сили за последните часове, минути от търговията на 30.12. Няма по - добра реклама за тях от това да се покаже още по - голям ръст на СОФИКС и да се затвори на нива над 600. То ще са статии, интервюта по медиите... 600 е ключово ниво, добре изглежда, секси, както би казал друг колега, а и затвори ли 1 път в последната сесия за 2016-а, после и да има корекция, за статистиката индекса е важен на годишна база.
Лична спекулативна теория, аз така бих направил, до 600 няма и 2.4%, за минути може да се постигне, ако се натиснат правилните позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента има предлагане на акции в доста непопълнении позиции....
Ролята на спекулант ще откажат дългосрочните инвеститори а спекулантите могат и сами....
това с продажбата на 25 акции в холдинг Варна беше върха на сладолета.....
В момента има за попълване на добри нива доста акции ,ако искат да се качва софикс след НГ няма да са на тези цени.....
Но те май изпуснаха духа от бутилката и сега пазят кеша .....за екстрени нужди....
Ролята на боксова круша не е приятна......а все някога трябва да балансират....
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеХората празнуват, кой очаква по Коледа да се записват милиони дялове? Ще се следи първото полугодие какво ще направят, ще има ли листване в Лондон, какви средства ще се наберат, пък ще говорим и за ликвидност. 22.6 млн. дяла за краткия период от листването е повече от добре.
Ролята на спекулант ще откажат дългосрочните инвеститори а спекулантите могат и сами....
това с продажбата на 25 акции в холдинг Варна беше върха на сладолета.....
В момента има за попълване на добри нива доста акции ,ако искат да се качва софикс след НГ няма да са на тези цени.....
Но те май изпуснаха духа от бутилката и сега пазят кеша .....за екстрени нужди....
Ролята на боксова круша не е приятна......а все някога трябва да балансират....
Коментар
-
Хората празнуват, кой очаква по Коледа да се записват милиони дялове? Ще се следи първото полугодие какво ще направят, ще има ли листване в Лондон, какви средства ще се наберат, пък ще говорим и за ликвидност. 22.6 млн. дяла за краткия период от листването е повече от добре.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
2
abdul
преди 1 час
купона с този ETF приключи преди да е започнал
пост под статията......
Фонда реши да играе ролята на спекулант а задачите са му други.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Шшшшшшшшт!
Нищо лично към дивидентите- винаги съм посрещал радушно
.... но моя скромен опит показва, че те подвеждат спекуланта по най-брутален начин ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
а ако софикс пада? как да се губи без данъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеФъв Фейсбук са пуснали реклама на фонда - как да се печели без данъци. Стъпка в добра посока е това.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар