Първоначално изпратено от NikolayVassilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
На кои въпроси?От кое и по колко ще купят утре,за да си направиш спекулката!?
Не бихме искали да останете с впечатление, че бягаме от някакви неудобни въпроси. Няма такива. Пробвайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПросто на човека не му отърва да отговаря на неудобни въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениевсе още много избирателно се отговаря на въпросите
Може би не съм прочел внимателно някой коментар и може да не съм идентифицирал някой въпрос.
Ако желаете, моля, дефинирайте въпроси. Няма такива, на които не желаем да дадем отговори.
Поздрави, Николай
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Да но,,, той е публичен а ние сме се скрили зад никове !!!!!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПросто на човека не му отърва да отговаря на неудобни въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Здравейте,
Благодаря за поста и отговора ,но обичам нещата да се казват с истинските имена.
От него разбирам две неща ,нещата с новия кеш в България е зациклил/няма нови постъпления за купуване на дялове/ , което показва положението на сделките на фонда на БФБ през последните 50-60 дни и втория надеждите са ви свързни с мисия Лондон,като глобален маркет и натам са насочени всички усилия ....
Оттук следват следните въпроси...
Мисия Лондон ще стане ли в действие :
първо до решението на БФБ в началота на март за състава на софикс
второ до 29 март когато трябва да направите балансировката на фонда и ПФ
трето -до кога според вас...
За това ли дяловете на фонда са замръзнали от 30 дни да се даде добри цени за влизане ....
Какви са вижданията на БГ икономика и до колко ще стигне Софикс, според вас тази година...
П.П. казахте че имате качествени служители...
Да се надяваме че да вършат работа в издигане големината и балансирането на софикс фонда а не защищаването му по форумите на всяка цена.
Оформи се даже и ваша агитка от почитатели/вероятно приятели и служители/да не кажа просто как се наричат на народен език език/ работещи на принципа компрометирай човека за да се намалят тежеста на въпросите който задава ...
Вярвам, че не е с ваше знание...
Не е и във ваш интерес....
За нас успеха ви в Лондон ще бъде и наш успех.....
Но неуспеха ви ще бъде с фонда само Вас и тези "доброжелателите " ще си сменят никове и ще бъдат най големите ви опоненти....
Поздрави!
.
Да, повече от месец няма нови записвания. Повечето хора си търгуват акции на вторичен пазар. Нищо драматично няма в това. През ноември пък пораснахме с над 20 милиона лева. Някой ден ще има и записвания, и тегления. Това е смисълът на фондовете от отворен тип.
Да, усилията ни са насочени най-вече към листването в Лондон. Това е стратегически важно за целия ни пазар, както и за фонда.
Няма да споделяме предварително намерения за ребалансиране на фонда. Продължавам да смятам, че грешно разбирате какво означава да се "ребалансира" фонда. Няколко пъти се опитвам да споделя в този форум, че ЕТФ-ът не е длъжен:
- да има от всички акции в индекса (макар че го прави и ще го прави)
- да следва индекса много точно - ние и не можем заради ограничението от 40%
Длъжни сме средносрочно да спазваме ограниченията по UCITS, от които най-трудното е именно 40%. Така че ние си следваме стратегията и не следва да я споделяме.
За БГ икономика не ми се философства - едва ли подобен форум е мястото. Ние сме пасивен фонд.
Не познавам участниците във форума и не зная дали мои познати или колеги пишат нещо в него. Не съм го забелязал и със сигурност не сме го подстрекавали организирано.
Иначе Вашите коментари са ни интересни и полезни.
Поздрави, Николай
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля занапред да водите тази комуникация на ЛС. Отговори в темата ще бъдат изтрити.
опитвам се да огранича спама в темата. Нищо повече. На лични нямам какво да му кажа
Поздрави,
PumpkinLast edited by X_Y; 30.01.2017, 12:39.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Мунча, добре е да се научиш ти да казваш нещата с истинските им имена, а не единственият, който разбира (вдява) смисъла на постовете ти да си ти. Оставям настрана синтактичните и правописните грешки, говорещи за нивото ти...
Няколко пъти вече ме обвиняваш, че работя за фонда.
Ако работех нямаше да пиша в темата - не съди за хората по себе си. Това отново говори за нивото, което имаш. Всичко знаем, че си фен на свинята и си проводник на свинската политика, но не ти го натякваме.
За пореден път те призовавам да прочетеш документите на фонда. Освен да ги прочетеш е задължително да ги осмислиш (те това е трудното) и да разбереш, че никой не ти дължи обяснение. Не виждам същия ентусиазъм в темите на твоя работодател.
Поздрави,
pumpkin
Но ти провокираш отговор...
Това че ако работеше във фонда не би писал ,беше нон сенс .....
Фонда от месец няма сделка , и ако си служител , какво прави освен да пишеш във форума и да се заяждаш с опонентите му/агресивно/......
Прекалено много си ангажиран в защитата му, ако агресията е защита .. ....
Даже и ми посочи кои параграфи не съм прочел и какво правят и как го правят и защо го правят .. ...
Търсиш комуникация с мен...Защо ?
Съмнително за страничен човек...
Не съм виждал служител да каже на работодателя си /освен ако не е негова заповед/че работното му време минава във форума ....
Относно Пеевски,за разлика от теб ,мен ме познават доста хора от 2006/7 г ,бил съм на доста събирания и знаят възгледите ми и разбиранията и така си спести следващия мой цитат....
Понимаеш ли.....разликата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Здравейте,
Благодаря за поста и отговора ,но обичам нещата да се казват с истинските имена.
От него разбирам две неща ,нещата с новия кеш в България е зациклил/няма нови постъпления за купуване на дялове/ , което показва положението на сделките на фонда на БФБ през последните 50-60 дни и втория надеждите са ви свързни с мисия Лондон,като глобален маркет и натам са насочени всички усилия ....
Оттук следват следните въпроси...
Мисия Лондон ще стане ли в действие :
първо до решението на БФБ в началота на март за състава на софикс
второ до 29 март когато трябва да направите балансировката на фонда и ПФ
трето -до кога според вас...
За това ли дяловете на фонда са замръзнали от 30 дни да се даде добри цени за влизане ....
Какви са вижданията на БГ икономика и до колко ще стигне Софикс, според вас тази година...
П.П. казахте че имате качествени служители...
Да се надяваме че да вършат работа в издигане големината и балансирането на софикс фонда а не защищаването му по форумите на всяка цена.
Оформи се даже и ваша агитка от почитатели/вероятно приятели и служители/да не кажа просто как се наричат на народен език език/ работещи на принципа компрометирай човека за да се намалят тежеста на въпросите който задава ...
Вярвам, че не е с ваше знание...
Не е и във ваш интерес....
За нас успеха ви в Лондон ще бъде и наш успех.....
Но неуспеха ви ще бъде с фонда само Вас и тези "доброжелателите " ще си сменят никове и ще бъдат най големите ви опоненти....
Поздрави!
.
Няколко пъти вече ме обвиняваш, че работя за фонда.
Ако работех нямаше да пиша в темата - не съди за хората по себе си. Това отново говори за нивото, което имаш. Всичко знаем, че си фен на свинята и си проводник на свинската политика, но не ти го натякваме.
За пореден път те призовавам да прочетеш документите на фонда. Освен да ги прочетеш е задължително да ги осмислиш (те това е трудното) и да разбереш, че никой не ти дължи обяснение. Не виждам същия ентусиазъм в темите на твоя работодател.
Поздрави,
pumpkinЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПази си нервите пич, не можеш да се контролира вече а спекулант го раздаваш
И най важното:
Хората обичат да ги ласкаят, но не обичат ласкателите досадници.......
Един коректен опонент струва колкото стотици ласкатели....
От собствен опит ти го казвам.....
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКратко и ясно казано... Поздрави Николай
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Хората работят здраво а форума продължава да омаловажава здраво,..... няма оправия с този народПървоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДаже недоумявам че се намират хора да отговарят на въпросите !!!!
С въпрос с какво ти помогна в дискусията във форума за софикс фонда ,.
Нищо лично ....
Last edited by Монти; 28.01.2017, 13:02.
Коментар
Коментар