За мен темите за размисъл са две. Това техническа грешка при обявяване на данните ли е или фонда умишлено е нарушил правилата си? Предният ден беше изцяло в прословутите ограниченията за четиридесетте процента. С голям интерес очаквам коментара на г-н Василев.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Цифрите говорят следното - големите пакети (при М+С и Планина) са продадени на по-висока цена, а са купени на по-ниска !
Това значи, че пасивния фонд е спечелил от активни операции
Пасивно, активно, вече се обърках.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениемалко стат за фонда от 7 февр.:
добавили са 17988 М+С акции, след като предишния ден бяха продадени 23 К М+С (тук цитирам цифра на Монти)
добавили са и 24100 Ст. Планина, след като предишния ден бяха продадени 25 К .
да не забравяме и 105 акции продадени при Холдинг Варна и 30 бр при Албенката....
Пасивен та дрънка от активност ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Цифрите говорят следното - големите пакети (при М+С и Планина) са продадени на по-висока цена, а са купени на по-ниска !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Сега погледнах, май си прав, и май започва да става леко комично
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениемалко стат за фонда от 7 февр.:
добавили са 17988 М+С акции, след като предишния ден бяха продадени 23 К М+С (тук цитирам цифра на Монти)
добавили са и 24100 Ст. Планина, след като предишния ден бяха продадени 25 К .
Коментар
-
не го приемай лично не съм искал да те обидя
след като си толкова години по борсите е редно да си стигнал до заключението, че не е важно какво ти се иска или какво е казал някои или дори написал
п.с
и въобще не ме притеснява, какво впечатление ще направя на мениджърите на алианц
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениенадеждата крепи балъка
направи си порфейл от любимите алианц акции и като пуснат фонда в лондон го шортни
не вярвам с думите си да носиш позитиви на Фонда...
Тук всеки втори вече задава въпроси ,защо Не е направено това или онова...
С ДЕХ дадохме таблица как би изглеждал фонда без да има манипулации при купуването ..
виж я и спри да говориш глупости....
Забравяш че Алианц е с доста парички в този фонд....
Така че не знам мениджърите му ще харесат твоето отношение и към основните му акции .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
......
Лошото на форума ,че всяка дума остава и в паметта на този който помни или чете назад , остава горчилка а на някои и излъгани надежди....
направи си порфейл от любимите алианц акции и като пуснат фонда в лондон го шортни
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
е как искаш да ти отговори, да ти изпрати персонална оферта на лични за хиките и другото дет не ти харесва цената на която може да го продадеш
Както виждаш продадох Холдинг Варна и без Василев на 10 % отгоре...
Василев ми е интересен като нещо което трябва да работи по един добър начин на БФБ а се променя и по българява със всеки един месец....
Янков ....ще държиме колкото си може по малко кеш...
Ще бъдем пълно репликиране на индекса ...
До два месеца ще балансираме...
Василев - 20 % кеш е добре , не сме длъжни да купуваме всички акции от индекса...
не сме длъжни да спазваме точното тегло на софикс...
40% е вината за всичко ..
6 месеца и ще балансираме...
Лошото на форума ,че всяка дума остава и в паметта на този който помни или чете назад , остава горчилка а на някои и излъгани надежди....
Коментар
-
Ами ако и Василев ми отговори така ....
да си търгувам фондове към дакса ,защото са предвидими и дават сведения
Поздрави!“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Докато има балъци - ще има и тарикати. Саламгейт 2 ви чака, то ясно като бял ден Но цирка е дори по-голям, като се затрият пари на фондовете тоя път ...
Коментар
-
Василев го уважавам ,но той не може да преодолее желанието си от едно време ,той да е водещ в играта....
- 1 like
Коментар
Коментар