IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• с тези 20% кеш и ще растат...

Коментар

• Тия "тесни граници" в графиката на БТФ Expatката със Sofix бая се разшириха, заприлича на ж.п. линия след дерайлиране

Last edited by inta53; 13.02.2017, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
        Харесва ми, как от известно време държат спреда в много тесни граници с тези големи поръчки купува/продава. Браво!
        за жалост е "след дъжд качулка" ...ако беше преди месеци щеше да има много сделки ( купувачи), но тогава се лакомееха да взимат дебелите комисионни

Коментар

• Харесва ми, как от известно време държат спреда в много тесни граници с тези големи поръчки купува/продава. Браво!
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Днешния бюлетин от фронТа , показва че фонда почива......
            Вчера забраИх да ги позДравя с покупката на 99 акции от Хиката ,имат още близо 700 пъти по толкова да купуват ... ако са пасивен и рекликираш индекса....
            Last edited by Монти; 10.02.2017, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение

Сега разбирате ли пичове защо преди време задавах въпроса: колко пари, техни лични и на семействата им, имат мениджърите във фонда, който управляват. Имало е защо, нали?!
              А добро утро. Това не беше ли екпиа свързан и с мекомгейт? Този министър от кое правителство беше и какви договори подписа? С колко ощетиха държавата тия крадци. Стига сте мълчали. И пак казвам този фонд нямаше да просъществува или щеше да бъде дребна риба ако не бяха сключили сделка с фондовете да налеят милионите и то ВАШИТЕ пари, а пък комисионата между техните и нашите. Само като се сетя как източиха КТБ със знанието на БНБ, какво ли може да се направи със смешното КФН.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Важно е да върви комисионата и паричките от такси, пък дали ще се вдига и пада, как се управлява е все тая. Нали милионите са на пенсионите фондове демек парите на майките и бащите ви, пък хитрите политици достатъчно са награбили и поизнесли паричките в Австрия и Швейцария. А ако някой си мисли че КФН регулира нещо се лъже много, защото са страхливци и пред големите не смеят да прилагат закона (Цецо Василев). Всеки си знае за него си, омръзна ми да повтарям на ляво и дясно за разни измами,пирамиди далавери. Аз лично съм скептичен към фонд който си мисли,че е пасивен.... с бивш министър начело от най-крадливият кабинет в историята на България този на царя комарджия и тройната коалиция занимаваща се с заменки, кражби, рекет, измами и смешни сделки ущетили държавата с милиони
                Да не кажете,че не съм ви предупредил

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Днес са изтъргувани само 13 акции на Албена, а с акции на CCB и MCH не е имало сделки.
                  Приятелю мой ,аз си вадя всееки ден покупките на фонда при Т + 2....това пише на 8 февруари с разлика от 7 февруари....
                  Кога са ги правили питай високо квалифицираните кадри ,който се притесняват и ядосват от коментарите във Форума и грешат като през ден праскат едни акции да ги купуват и продават.......
                  Това по колегата Ценето....
                  Вчерашния разговор с Василев и сие ме накара да прасна 15 К вместо на нашата борса на Чуждата ДАХ...така бях посъветван....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Ами скоро ще ги научим да не правят такива лоши неща....
                    Днес пак са купили 30 бр Албенки и 10 К ССВ ...
                    Това със Албенката е хит...
                    А и 70 бр М+С.........
                    Днес са изтъргувани само 13 акции на Албена, а с акции на CCB и MCH не е имало сделки.
                    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение

Сега разбирате ли пичове защо преди време задавах въпроса: колко пари, техни лични и на семействата им, имат мениджърите във фонда, който управляват. Имало е защо, нали?!
                      Ами скоро ще ги научим да не правят такива лоши неща....
                      Днес пак са купили 30 бр Албенки и 10 К ССВ ...
                      Това със Албенката е хит...
                      А и 70 бр М+С.........
                      Last edited by Монти; 09.02.2017, 20:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение

Да рекламирах, но след като чух и видях за т.н. стратегия да правят "рециклиране" на балонни акции от Софикс с престъпно управляваните пенсионни фондове, ми станаха ясни. Да имах, надежда, че това би бил един пазарен фонд, но уви, се оказаха като част от статуктово на БФБ, което вече 8 г. гони нормалните инвеститори с инсайдърските си игрички и нагласени мачове.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          а каква промяна във възгледите, скоро очаквам и смяна на ник
                          ти преди не рекламираше ли тука цени от мин 1.20-1.50
                          Да рекламирах, но след като чух и видях за т.н. стратегия да правят "рециклиране" на балонни акции от Софикс с престъпно управляваните пенсионни фондове, ми станаха ясни. Да имах, надежда, че това би бил един пазарен фонд, но уви, се оказаха като част от статуктово на БФБ, което вече 8 г. гони нормалните инвеститори с инсайдърските си игрички и нагласени мачове.
                          Bulls on BSE

Коментар

• а каква промяна във възгледите, скоро очаквам и смяна на ник
                            ти преди не рекламираше ли тука цени от мин 1.20-1.50
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              Поредното осиране на БФБ се оказа този фонд. След като бе съзададен на база Софикс, където по традиция влизат само надути балони, с цел "рециклиране" в шит фондове като този. Не е тайна, че всяка една акция преди да влезе в Софикс, вече е скочила 300-400% преди това - е какво остава за фондове като този - да "рециклират" на балон цени като купуват пакетно акции от инсайдърите? Да купиш тук все едно купуваш на 6 лв, МЦХ и всичко останали балняци от Софикс- не мерси.
                              Ако искат да са реален фонд - на пазар на единствение пазарен индекс - БГ40. Политически и конюктурно съзадени индекси с акции, чиито цени са достигнали много преди да влязат в Софикс реалните си цени - после се чудим къде са чужденците, ами те да не ядат доматито с колите
                              Много си гневен, но не си прав ... HDPAT беше в БГ40 , но това не му помогна - нито на акционерите му ... или викаш не беше балоняк

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Поредното осиране на БФБ се оказа този фонд. След като бе съзададен на база Софикс, където по традиция влизат само надути балони, с цел "рециклиране" в шит фондове като този. Не е тайна, че всяка една акция преди да влезе в Софикс, вече е скочила 300-400% преди това - е какво остава за фондове като този - да "рециклират" на балон цени като купуват пакетно акции от инсайдърите? Да купиш тук все едно купуваш на 6 лв, МЦХ и всичко останали балняци от Софикс- не мерси.
                                Ако искат да са реален фонд - на пазар на единствение пазарен индекс - БГ40. Политически и конюктурно съзадени индекси с акции, чиито цени са достигнали много преди да влязат в Софикс реалните си цени - после се чудим къде са чужденците, ами те да не ядат доматито с колите
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X