с тези 20% кеш и ще растат...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеХаресва ми, как от известно време държат спреда в много тесни граници с тези големи поръчки купува/продава. Браво!
Коментар
-
Днешния бюлетин от фронТа , показва че фонда почива......
Вчера забраИх да ги позДравя с покупката на 99 акции от Хиката ,имат още близо 700 пъти по толкова да купуват ... ако са пасивен и рекликираш индекса....Last edited by Монти; 10.02.2017, 12:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Сега разбирате ли пичове защо преди време задавах въпроса: колко пари, техни лични и на семействата им, имат мениджърите във фонда, който управляват. Имало е защо, нали?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Важно е да върви комисионата и паричките от такси, пък дали ще се вдига и пада, как се управлява е все тая. Нали милионите са на пенсионите фондове демек парите на майките и бащите ви, пък хитрите политици достатъчно са награбили и поизнесли паричките в Австрия и Швейцария. А ако някой си мисли че КФН регулира нещо се лъже много, защото са страхливци и пред големите не смеят да прилагат закона (Цецо Василев). Всеки си знае за него си, омръзна ми да повтарям на ляво и дясно за разни измами,пирамиди далавери. Аз лично съм скептичен към фонд който си мисли,че е пасивен.... с бивш министър начело от най-крадливият кабинет в историята на България този на царя комарджия и тройната коалиция занимаваща се с заменки, кражби, рекет, измами и смешни сделки ущетили държавата с милиони
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Днес са изтъргувани само 13 акции на Албена, а с акции на CCB и MCH не е имало сделки.
Кога са ги правили питай високо квалифицираните кадри ,който се притесняват и ядосват от коментарите във Форума и грешат като през ден праскат едни акции да ги купуват и продават.......
Това по колегата Ценето....
Вчерашния разговор с Василев и сие ме накара да прасна 15 К вместо на нашата борса на Чуждата ДАХ...така бях посъветван....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми скоро ще ги научим да не правят такива лоши неща....
Днес пак са купили 30 бр Албенки и 10 К ССВ ...
Това със Албенката е хит...
А и 70 бр М+С.........
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Сега разбирате ли пичове защо преди време задавах въпроса: колко пари, техни лични и на семействата им, имат мениджърите във фонда, който управляват. Имало е защо, нали?!
Днес пак са купили 30 бр Албенки и 10 К ССВ ...
Това със Албенката е хит...
А и 70 бр М+С.........Last edited by Монти; 09.02.2017, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
Да рекламирах, но след като чух и видях за т.н. стратегия да правят "рециклиране" на балонни акции от Софикс с престъпно управляваните пенсионни фондове, ми станаха ясни. Да имах, надежда, че това би бил един пазарен фонд, но уви, се оказаха като част от статуктово на БФБ, което вече 8 г. гони нормалните инвеститори с инсайдърските си игрички и нагласени мачове.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеа каква промяна във възгледите, скоро очаквам и смяна на ник
ти преди не рекламираше ли тука цени от мин 1.20-1.50Bulls on BSE
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПоредното осиране на БФБ се оказа този фонд. След като бе съзададен на база Софикс, където по традиция влизат само надути балони, с цел "рециклиране" в шит фондове като този. Не е тайна, че всяка една акция преди да влезе в Софикс, вече е скочила 300-400% преди това - е какво остава за фондове като този - да "рециклират" на балон цени като купуват пакетно акции от инсайдърите? Да купиш тук все едно купуваш на 6 лв, МЦХ и всичко останали балняци от Софикс- не мерси.
Ако искат да са реален фонд - на пазар на единствение пазарен индекс - БГ40. Политически и конюктурно съзадени индекси с акции, чиито цени са достигнали много преди да влязат в Софикс реалните си цени - после се чудим къде са чужденците, ами те да не ядат доматито с колите
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Поредното осиране на БФБ се оказа този фонд. След като бе съзададен на база Софикс, където по традиция влизат само надути балони, с цел "рециклиране" в шит фондове като този. Не е тайна, че всяка една акция преди да влезе в Софикс, вече е скочила 300-400% преди това - е какво остава за фондове като този - да "рециклират" на балон цени като купуват пакетно акции от инсайдърите? Да купиш тук все едно купуваш на 6 лв, МЦХ и всичко останали балняци от Софикс- не мерси.
Ако искат да са реален фонд - на пазар на единствение пазарен индекс - БГ40. Политически и конюктурно съзадени индекси с акции, чиито цени са достигнали много преди да влязат в Софикс реалните си цени - после се чудим къде са чужденците, ами те да не ядат доматито с колитеBulls on BSE
Коментар
Коментар