Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Имам предвид че в края на април казахте че ще трябва да си изпълните изискванията и основното за 40-те %, което означава че ще излезете на около 30% кеш след продажби на акции! Може да няма разпродажби разбира се, ако получите поръчка за записване на дялове на значителна стойност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОп оп, какво става....минават пакети на Софикс акции!?!?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Имам предвид че в края на април казахте че ще трябва да си изпълните изискванията и основното за 40-те %, което означава че ще излезете на около 30% кеш след продажби на акции! Може да няма разпродажби разбира се, ако получите поръчка за записване на дялове на значителна стойност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
За какво става дума за април? 30 какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОп оп, какво става....минават пакети на Софикс акции!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОп оп, какво става....минават пакети на Софикс акции!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
За какво става дума за април? 30 какво?
Вероятно за събиране на графиката - изравняване с индекса
Коментар
-
Василев каза че това ще е в края на април!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
особено като станат и 30+ %
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениес тези 20% кеш и ще растат...
Коментар
-
Ники Василев раздвижи борсата с ИТЕФ-а, но да не искаме от него това, което не е възможно.... Сигурен съм, че повечето критикари не са инвестирали във фонда, а само искат ако може да уплътни целия кеш, че да вдигнел цените им още малко.... Фондът изигра своята роля на стартер, сега остава и останалите брънки от автомобила БФБ да се задвижат...Разбира се, със 100 млн. свеж кеш, този фонд ще направи БФБ да свети като атомна централа, но докато ги поизхарчи....
Коментар
Коментар