IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Възможно ли е "Фонда" да е купувал днес акции на Sofix със свободния кеш преди обявяване на новината ?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Логично е да са някои от маркетмейкърите напоследък имаше продажби които те поеха и сега осребряват,но чак 290 хил?
      да, все пак има и една друга новина - на месечна основа ЕТФ досущ прилича на SOFIX

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	16.5 КБ
ID:	3171731

Коментар

• Всеки има право на мнение. Радвам се че има хора като вас, които да споделят мнението си по темата във форума, също и че г-н Василев се стреми да отговаря на повечето въпроси. Следващите няколко дни ще разберем как ще се отрази новината на БФБ. Лично аз съм оптимист в дългосрочен план.
        Last edited by Innocent; 20.02.2017, 20:19.

Коментар

Логично е да са някои от маркетмейкърите напоследък имаше продажби които те поеха и сега осребряват,но чак 290 хил?
          И аз това си помислих, че са от ММ... така ще имат и повече кеш да подкрепят позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Аз не съм песимист ,аз вярвам в мисия Лондон поне в началото и и през първите няколко месеца.. ...
            Но не мога да си затворя очите за кухи безсмислени сделки и купуване на акции който се договарят по безпринципен ред....
            Не се ли оправят тези кривици и продължават да се купуват акции на" наши " хора ,въпреки въпиющи нужди на акции от други позиции ,нищо хубаво не очаква фонда...
            Добре си върви... Каката тича като Тереза Маринова
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
              За жалост има излизане сериозно - интересно кой?
              Поръчки за издаване на дялове (бр. дялове) 1 000 000
              Поръчки за обратно изкупуване на дялове (бр. дялове) 290 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                Браво
                Тук песимистите как ще коментират новината ?
                Аз не съм песимист ,аз вярвам в мисия Лондон поне в началото и и през първите няколко месеца.. ...
                Но не мога да си затворя очите за кухи безсмислени сделки и купуване на акции който се договарят по безпринципен ред....
                Не се ли оправят тези кривици и продължават да се купуват акции на" наши " хора ,въпреки въпиющи нужди на акции от други позиции ,нищо хубаво не очаква фонда...

Коментар

Ееее много скръндзави тези чуждестранни институционални инвеститори само 1мил. ли.....?
                  е ти като влизаш в позиция еднократно ли купуваш - аз не.
                  Няма какво да им пожелавам на Експат, а им благодаря че ги има - тъкмо взе да заспива борсата и дзън )))))

Коментар

• За жалост има излизане сериозно - интересно кой?
                    Поръчки за издаване на дялове (бр. дялове) 1 000 000
                    Поръчки за обратно изкупуване на дялове (бр. дялове) 290 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                      Браво
                      Ееее много скръндзави тези чуждестранни институционални инвеститори само 1мил. ли.....?

Коментар

• Браво на екипа на Експат! Успех !!!

Коментар

• Браво

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            А така

Поръчка за издаване на 1 млн. нови дяла получи борсово търгуваният индексен фонд върху SOFIX от чуждестранен институционален инвеститор

20.02.2017

Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF получи поръчка на първичен пазар от чуждестранен институционален инвеститор за издаване на 1 млн. нови дяла. Индексният фонд с борсов код BGX ще достигне по този начин над 27 милиона лева стойност на активите.

Управляващото дружество на фонда води разговори за приобщаването и на други чуждестранни инвеститори към този важен за българския капиталов пазар проект. Предстоящото листване на инструмента на London Stock Exchange ще допринесе за активизирането на тези процеси.
                            Браво!
                            Някаква идея дали ще научим кой е този "чуждестранен институционален инвеститор"?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Поръчка за издаване на 1 млн. нови дяла получи борсово търгуваният индексен фонд върху SOFIX от чуждестранен институционален инвеститор[/B]
                              Капка по капка ... вир става!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                                Значи не сте купили, ясно. Че то и от лотарията не можеш да спечелиш без да купиш билетче, а това е борса, господа. Трябва да инвестираш, ако искаш да спечелиш!

Ако имате сериозни аргументи срещу фонда - има си органи, сигнализирайте ги - КФН, Главния прокурор... Реципрочно - г-н Василев, ако коментарите и квалификациите по адрес на фонда не отговарят на фактите и са клеветнически - очаквам да се защитите и да сложите край на тази не съвсем чистичка дискусия! Ако не го направите, и аз ще започна да си мисля, че има нещо...
                                Благодаря, Бик.
                                Ние не се притесняваме от всякаква дискусия. Много пъти сме казвали, че е полезна за нас.
                                Няма да се занимаваме с институции. Уважаваме свободата в Интернет...
                                Н

Коментар

Working...
                                X