IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Колко е оборота на Sofix ?
    Сделки: 216
    Обем (брой лотове): 287 523
    Средна цена на лот: 2.754
    Обем лева: 791 999.33

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Осъзнавам, че съм наобратно на доказали се съфорумци, осъзнавам също, че мнението ми не тежи, но въпреки това искам да попитам:
      Докога ще имате претенции към чуждите пари?!?!? Наистина ли не осъзнавате колко жалки сте всички, плюеши по фонда?!?! Като не ви харесва - не купувате! Какво по-ясно от това?!? Ако някой се счита за по-добър, просто да направи конкуренция! Това е частен субект БЕ, утре ще вземете да ми държите сметка и на мен къде и защо си инвестирам парите!?!?! Вземете се малко в ръце и недейте да разчитате на други!!!!!!
      +37262637372661367

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Това е справката от днес от infostock

Днес: Всички сделки за деня
        Сделки: 334
        Обем (брой лотове): 417 337
        Средна цена на лот: 2.433
        Обем лева: 1 015 411.14
        Колко е оборота на Sofix ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          И почти като програма Хоризонт - Мариян е преди всички в 22:30!
          Нека не забравяме, че и Алфа Софикс следва индекса(макар и с активи около 1,3-1,5млн) и ако стартира още един ЕТФ, както се говореше - ех....

п.п. добре де, ако маркет мейкър пълни, значи ли че наближаваме старта - може би март?
          Добро утро бикове!

Очаквам и ръст след консолидираните отчети. Важно е и отчетите да подкрепят ръста през годината а парите ще дойдат сами при добри резултати!

Коментар

• И почти като програма Хоризонт - Мариян е преди всички в 22:30!
            Нека не забравяме, че и Алфа Софикс следва индекса(макар и с активи около 1,3-1,5млн) и ако стартира още един ЕТФ, както се говореше - ех....

п.п. добре де, ако маркет мейкър пълни, значи ли че наближаваме старта - може би март?
            Също в понеделник има тегления за около 300 хил. лв. от фонда. Може би това са маркет-мейкърски операции
            Last edited by tony1975; 21.02.2017, 07:36.

Коментар

• Осъзнавам, че съм наобратно на доказали се съфорумци, осъзнавам също, че мнението ми не тежи, но въпреки това искам да попитам:
              Докога ще имате претенции към чуждите пари?!?!? Наистина ли не осъзнавате колко жалки сте всички, плюеши по фонда?!?! Като не ви харесва - не купувате! Какво по-ясно от това?!? Ако някой се счита за по-добър, просто да направи конкуренция! Това е частен субект БЕ, утре ще вземете да ми държите сметка и на мен къде и защо си инвестирам парите!?!?! Вземете се малко в ръце и недейте да разчитате на други!!!!!!
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Здравейте, г-н Василев. Информацията е достъпна на сайта на БФБ http://www.bse-sofia.bg/?page=IndexP...get=Statistics
                Справката се отнася за всички закупени акции от всички търгуващи за деня. Пожелавам успех на Фонда и на всички търгуващи на БФБ.
                Това е справката от днес от infostock

Днес: Всички сделки за деня
                Сделки: 334
                Обем (брой лотове): 417 337
                Средна цена на лот: 2.433
                Обем лева: 1 015 411.14

Коментар

• Ами браво на ЕТФ-а. На мен ми се струва че това ще е лота с който ще влизат чуждите инвеститори в Лондон. Едва ли ще искат да минават 5% дял във фонда и стъпка по стъпка

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Уважаеми Innocent,
                    Не зная как сте изчислил процентите, но според мен реалните са по-високи. Нашият оборот днес трябва да е бил поне 600 хил. лв.
                    Поздрави, Н.
                    Всъщност, какво е значението на оборота и сметките за какво точно ще прави фонда със свободния кеш? Да го оставим на мениджърите на фонда - нали за това им се плаща фии-то! По-интересно е как СОФИКС ще се развива на фона на DOW, DAX & БРЕКЗИТ-a, защото погледнато технически при краш на последно споменатите няма да има кеш за фонда, т.е. СОФИКС, кинтите за EMEA намаляват, risk-reward капиталите се изтъняват и ще чакаме пак дълго да има инвестиции и в БГ. Да си пожелаем 20 PE за Европа, че СОФИКС-а да е подценен и поне 3-4 мил. лева чужденци да "налеят" във фона, а той от своя страна в СОФИКС!
                    IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Уважаеми Innocent,
                      Не зная как сте изчислил процентите, но според мен реалните са по-високи. Нашият оборот днес трябва да е бил поне 600 хил. лв.
                      Поздрави, Н.

600 хиляди се усещат добре за сега от участниците, но ако отворите един джокер за броя на компаниите в SOFIX .... много по лесно ще настройваме процентите

Коментар

• Здравейте, г-н Василев. Информацията е достъпна на сайта на БФБ http://www.bse-sofia.bg/?page=IndexP...get=Statistics
                        Справката се отнася за всички закупени акции от всички търгуващи за деня. Пожелавам успех на Фонда и на всички търгуващи на БФБ.
                        Last edited by Innocent; 20.02.2017, 23:19.

Коментар

Съотношението на закупени акции от Sofix спрямо оборота днес (791 999,33лв.) е следното в %-ти :
                          Софарма АД-София 37,25605
                          Адванс Терафонд АДСИЦ-София 18,29471
                          ТБ Централна кооперативна банка АД-София 17,2343
                          Монбат АД-София 9,767137
                          ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София 4,106412
                          Неохим АД-Димитровград 3,809841
                          Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София 3,066331
                          Стара планина Холд АД-София 2,681004
                          Химимпорт АД-София 1,498383
                          Трейс груп холд АД-София 1,493333
                          Индустриален Холдинг България АД-София 0,558169
                          Индустриален Капитал Холдинг АД-София 0,156555
                          Албена АД-к.к. Албена 0,077772
                          М+С хидравлик АД-Казанлък 0
                          Холдинг Варна АД-Варна 0
                          Уважаеми Innocent,
                          Поздрави, Н.

Коментар

• Съотношението на закупени акции от Sofix спрямо оборота днес (791 999,33лв.) е следното в %-ти :
                            Софарма АД-София 37,25605
                            Адванс Терафонд АДСИЦ-София 18,29471
                            ТБ Централна кооперативна банка АД-София 17,2343
                            Монбат АД-София 9,767137
                            ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София 4,106412
                            Неохим АД-Димитровград 3,809841
                            Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София 3,066331
                            Стара планина Холд АД-София 2,681004
                            Химимпорт АД-София 1,498383
                            Трейс груп холд АД-София 1,493333
                            Индустриален Холдинг България АД-София 0,558169
                            Индустриален Капитал Холдинг АД-София 0,156555
                            Албена АД-к.к. Албена 0,077772
                            М+С хидравлик АД-Казанлък 0
                            Холдинг Варна АД-Варна 0
                            Last edited by Innocent; 20.02.2017, 21:12.

Коментар

Възможно ли е "Фонда" да е купувал днес акции на Sofix със свободния кеш преди обявяване на новината ?
                              Със сигурност... Според мен и някой вътрещар е намазал филията....

Коментар

Възможно ли е "Фонда" да е купувал днес акции на Sofix със свободния кеш преди обявяване на новината ?
                                При Софарма си мисля че ДА !

Коментар

Working...
                                X