IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
    Честито, някой иска да запише нови 400К дяла!
    Това е от онзи ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
      Честито, някой иска да запише нови 400К дяла!
      Къде го видя това ?
      Поръчки на първичен пазар, получени до 15:00 часа на 21.03.2017
      Поръчки за издаване на дялове (бр. дялове) 0

Коментар

• Честито, някой иска да запише нови 400К дяла!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Монти, това е най-неподходящата тема във форума за въпроса ми, но ти като искаш да изпреварваш фонда в покупките, защо не говориш за Идустриален холдинг БГ? Без да претендирам за нищо, според мен шансовете му за завръщане в Софикс клонят към 100%.
          Клонят сега. До септември има време за 1, 2 увеличения на капитала и цената може да не е на ниво за обратно в Софикс.

Аз 100% вите печалби ги гледам подозрително.

нямам информация, само предположения на базата на историята на емитента.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Най-лесно ще стане, ако успеят да убедят фондовете на Хим да влязат в играта

пп Иначе има варианти и как да подкрепят определени позиции, те си знаят.
            Е явно при фондовете удрят на камък.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Dex как фонда "да се насочи", като си има определени лимити за позициите?
              Най-лесно ще стане, ако успеят да убедят фондовете на Хим да влязат в играта

пп Иначе има варианти и как да подкрепят определени позиции, те си знаят.
              Last edited by dex; 21.03.2017, 08:41.

Коментар

• Dex как фонда "да се насочи", като си има определени лимити за позициите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

По скоро искам да попитам г-н Василев как вижда моето анализиране/гадаене/на бъдещите активи на фонда на 70 милиона лева в края на април и началото на м.май....?
                  Уважаеми Монти,
                  Трудно ни е да предвидим колко бързо ще расте фондът. Той зависи както от нашите усилия, така и от общата ситуация в БГ. Избори, световни пазари. Важно е кога ще се листнем в Лондон - нямам прогноза, но работим. Скромно предвиждам да стигнем 70 млн. лв., но едва известно време след листването в Лондон.
                  Поздрави, Николай

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Колеги, гледам аз софикс и си мисля от къде може да продължи ръста на индекса

Първо, най-поскъпнаха компаниите с коректни и открити мажоритари.
                    Стара планина - МСХ
                    Обаче вече се търгуват доста скъпо Р/Е-та над 20..И да има ръстове на печалбата там, няма да са много големи..
                    Монбат, развиват се добре но РЕ вече над 15..
                    Алкомет също с над 15, а там мажоритаря не е от хубавите, помним как до преди 2 години криеше печалби...
                    Неохим, засега с относително ниско РЕ, въпроса е дали ще продължи с добрите резултати и дали ще иска да споделя с дребните.
                    ФИБ, все още с доста ниски показатели поради всеизвестни проблеми, но тук има потенциал за ръст
                    ЦКБ е подобна ситуацията, ниски показатели, ама голяма свързаност и тн..
                    ХИКА, евтино, но с кофти мажоритар. Ако алианц ги натиснат да дадат някой дивидент може нещата да станат други..
                    Албена РЕ над 20
                    БРЕФ и Атера честно казано отдаване не ги следя от близо, но не мисля, че потенциала е значим за ръст.
                    ХВАР е ясен
                    Софарм, доста поскъпна, но ако продължат с добрите резултати, също има път на горе
                    И какво остана- мразените акции
                    Но те са и с най-голям "евентуален" потенциал за ръст сякаш. Ако някъде може да се постигне скок в пъти е тук...
                    ХИМ и новия член ЕУБГ... Те са черни кутии, отчетите няма много смисъл да ги четеш, вие си знаете.. финансов инженеринг доста..Макар, че според мен ХИМ спряха да го правят, затова и спада на печалбата през годините.
                    А реално ЕТФ-а ако иска да покаже по-голям скок на доходността основно от тук може да дойде..

Поправете ме ако някъде греша..
                    Добър анализ,браво.В този форум има нужда от повече такива изказвания отколкото спам.Продължавай в същия дух.Поздрави.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Монти, това е най-неподходящата тема във форума за въпроса ми, но ти като искаш да изпреварваш фонда в покупките, защо не говориш за Идустриален холдинг БГ? Без да претендирам за нищо, според мен шансовете му за завръщане в Софикс клонят към 100%.
                      По скоро искам да попитам г-н Василев как вижда моето анализиране/гадаене/на бъдещите активи на фонда на 70 милиона лева в края на април и началото на м.май....?

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

1 860 000 + 400 000 = 2 260 000

записано е Поръчани дялове за издаване в сетълмент - 2 100 000 ???

губят се едни 160 000
                        Верните числа са: 1,860,000 + 400,000 дяла за 2 дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

И на Вас!
                          Поздрави!
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            Колеги ,според мен няма обратно изкупени дялове и инфото е точно.
                            Просто на някои дялове сетълмента е минал по- бързо и вече фигурирират в бройката на издадените дялове.
                            Да, няма обратно изкупени дялове.
                            Н.

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

вероятно е така !
                              Важното е ,че дяловете са точно (25 630 000) или 30.47 млн. лв
                              Да, Маретоф,
                              По памет мисля, че това са верните цифри. Днес минаваме 30 млн. лв.!
                              Поздрави, Н

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Успех!
                                И на Вас!
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X