Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) | 70 000 |
Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) | 550 000 |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля че вчера обираха в Неохим и капачките а днес купуваха в ЕУБГ но това са само гадания....
Мисля че може и да продават тези дни някъде.....
Но пак са гадания.....
Аз съм настроен негативно към компанията ЕУБГ и не бих си праИл труда да ги събирам ако имам това право и ще ги върна там откъдето дойдоха .........дано не ме чува Корк....
Абе добре е да си помагат приятели, но като гледам как се удебели предлагането до 0,98, какво и колко ли ще са по баира на горе???
Мисля си, че никой няма да проспи подобен вариант(а те не са малко) и ще се възползват от възможността! За целта се изчаква изтъняване на предлагането-умора на пазара, ама на дали , рече девицата ! Без препоръка - ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Има си два варианта,- пълнейки го - сваляш от другите, -другият е помпиш го с кратко обиране , но се подлагаш във време да го поддържаш!
Ти за кое действие си?
Мисля че може и да продават тези дни някъде.....
Но пак са гадания.....
Аз съм настроен негативно към компанията ЕУБГ и не бих си праИл труда да ги събирам ако имам това право и ще ги върна там откъдето дойдоха .........дано не ме чува Корк....
Коментар
-
само да не са ги наместили днес в ЕУБГ...?
Ти за кое действие си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
И по-бързо да ги наместите, че кешът ви идва в повечко и ножицата между вас и Софикс се отваря все по-широко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнениеВече 200,000 дяла (към 236 х. лв.) не впечатляват публиката, значи всичко е нормално. Действаме.
Приятна вечер. Н.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМоже и по малко , но си е вложение !
Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 200 000
Вече 200,000 дяла (към 236 х. лв.) не впечатляват публиката, значи всичко е нормално. Действаме.
Приятна вечер. Н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
днес не сме на една вълна с теб. Това казвам де и ЦКБ и Съгласие да сложат по 5млн лв и фонда върви на горе... какво да рециклират - по спомен от портфейлите им няма какво да се вземе ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Имах в предвид че като част от капиталовия пазар и те могат да сложат по 5млн лева и да бутнат нагоре!Last edited by 15%; 22.03.2017, 20:11.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Мнението ми е при цена на дялове на 1,1 -1,15 кои акции могат да бъдат изстреляни на фонда при закупени нови дялове за да кажем 30 милиона лв. ,някой вече достигат върхови стойности спрямо останалите във фонда ...
смятам и фармата че е от тях,както ссв , хим ,хиката и адсиц......
Да сравняваш фармата с капачките си е една голяма подиграФка...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ама с рециклиране не се бута пазара нагоре. Бута се със свеж кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтискам палци на фонда за листването в Лондон, но дали може и да няма записвания или да има договорка с ПФ да стоят до тогава и да продадат дяловете си?
Фондът беше един спусък, но има още доста неща - какво стана с търговията на западни акции на БФБ, какво стана с голямото листване за което щеше да ни се каже скоро или всички сега чакат изборите?
Г-н Василев казва че песимистично залага ЕТФ-а да стане 70млн, аз и на 10-20млн ще съм супер доволен!!!
п.п. Монти голяма си конспирация бе човек - как Хим ще е приоритет на англичаните, като записват дялове от фонда и защо да записват до 1,15?
смятам и фармата че е от тях,както ссв , хим ,хиката и адсиц......
Да сравняваш фармата с капачките си е една голяма подиграФка...
Коментар
Коментар