IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 70 000
    Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 550 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Мисля че вчера обираха в Неохим и капачките а днес купуваха в ЕУБГ но това са само гадания....
      Мисля че може и да продават тези дни някъде.....
      Но пак са гадания.....
      Аз съм настроен негативно към компанията ЕУБГ и не бих си праИл труда да ги събирам ако имам това право и ще ги върна там откъдето дойдоха .........дано не ме чува Корк....

Абе добре е да си помагат приятели, но като гледам как се удебели предлагането до 0,98, какво и колко ли ще са по баира на горе???
      Мисля си, че никой няма да проспи подобен вариант(а те не са малко) и ще се възползват от възможността! За целта се изчаква изтъняване на предлагането-умора на пазара, ама на дали , рече девицата ! Без препоръка - ...

Коментар

• Индекси 2017 и временни резултати
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Има си два варианта,- пълнейки го - сваляш от другите, -другият е помпиш го с кратко обиране , но се подлагаш във време да го поддържаш!
          Ти за кое действие си?
          Мисля че вчера обираха в Неохим и капачките а днес купуваха в ЕУБГ но това са само гадания....
          Мисля че може и да продават тези дни някъде.....
          Но пак са гадания.....
          Аз съм настроен негативно към компанията ЕУБГ и не бих си праИл труда да ги събирам ако имам това право и ще ги върна там откъдето дойдоха .........дано не ме чува Корк....

Коментар

само да не са ги наместили днес в ЕУБГ...?
            Има си два варианта,- пълнейки го - сваляш от другите, -другият е помпиш го с кратко обиране , но се подлагаш във време да го поддържаш!
            Ти за кое действие си?

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

И по-бързо да ги наместите, че кешът ви идва в повечко и ножицата между вас и Софикс се отваря все по-широко.
              само да не са ги наместили днес в ЕУБГ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
                Вече 200,000 дяла (към 236 х. лв.) не впечатляват публиката, значи всичко е нормално. Действаме.
                Приятна вечер. Н.
                И по-бързо да ги наместите, че кешът ви идва в повечко и ножицата между вас и Софикс се отваря все по-широко.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Може и по малко , но си е вложение !
                  Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 200 000
                  Благодаря, Инта.
                  Вече 200,000 дяла (към 236 х. лв.) не впечатляват публиката, значи всичко е нормално. Действаме.
                  Приятна вечер. Н.

Коментар

• Може и по малко , но си е вложение !
                    Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 200 000

Коментар

• Днес Мариян пусна една статия Софикс фонда -възможност за късите...
                      така че ,почвам да чувствам схемата да не е поне 10-15 % да върне когато се записват дяловете с цел да няма къси....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

днес не сме на една вълна с теб. Това казвам де и ЦКБ и Съгласие да сложат по 5млн лв и фонда върви на горе... какво да рециклират - по спомен от портфейлите им няма какво да се вземе ))
                        Могат да набутат ЧЕЗ в Софикс ,съгласие май има доста....

Коментар

Имах в предвид че като част от капиталовия пазар и те могат да сложат по 5млн лева и да бутнат нагоре!
                          Те ако искат да го играят филантропи, имат една доста по-печеливша за тях самите и за целия пазар като цяло опция. Да обявят едно обратно изкупуване за 10-тина млн. при ССВ и Хим и гледай какво ще стане и с пазара, и с фонда, и с нас
                          Last edited by 15%; 22.03.2017, 20:11.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Мнението ми е при цена на дялове на 1,1 -1,15 кои акции могат да бъдат изстреляни на фонда при закупени нови дялове за да кажем 30 милиона лв. ,някой вече достигат върхови стойности спрямо останалите във фонда ...
                            смятам и фармата че е от тях,както ссв , хим ,хиката и адсиц......
                            Да сравняваш фармата с капачките си е една голяма подиграФка...
                            ами той фонда е длъжен да пълни наред, така че СЕНХЛ може да е на връх и капачките, но пак ще си пълнят до 5%

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Ама с рециклиране не се бута пазара нагоре. Бута се със свеж кеш.
                              днес не сме на една вълна с теб. Това казвам де и ЦКБ и Съгласие да сложат по 5млн лв и фонда върви на горе... какво да рециклират - по спомен от портфейлите им няма какво да се вземе ))

Коментар

Стискам палци на фонда за листването в Лондон, но дали може и да няма записвания или да има договорка с ПФ да стоят до тогава и да продадат дяловете си?
                                Фондът беше един спусък, но има още доста неща - какво стана с търговията на западни акции на БФБ, какво стана с голямото листване за което щеше да ни се каже скоро или всички сега чакат изборите?
                                Г-н Василев казва че песимистично залага ЕТФ-а да стане 70млн, аз и на 10-20млн ще съм супер доволен!!!

п.п. Монти голяма си конспирация бе човек - как Хим ще е приоритет на англичаните, като записват дялове от фонда и защо да записват до 1,15?
                                Мнението ми е при цена на дялове на 1,1 -1,15 кои акции могат да бъдат изстреляни на фонда при закупени нови дялове за да кажем 30 милиона лв. ,някой вече достигат върхови стойности спрямо останалите във фонда ...
                                смятам и фармата че е от тях,както ссв , хим ,хиката и адсиц......
                                Да сравняваш фармата с капачките си е една голяма подиграФка...

Коментар

Working...
                                X