IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
    Абе какво става тук, 750к за обратно изкупуване в сетълмент + 200к нови от днес? Попиляха го.
    Не, общо са 550 + 200 = 750 хиляди. Споко, това беше очаквано.

Коментар

• Абе какво става тук, 750к за обратно изкупуване в сетълмент + 200к нови от днес? Попиляха го.

Коментар

• Анкетата е свръзана с ЕТФ и затова я публикувам и тук

Софикс 2017 и временни резултати
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

На мен ми е интересно при поръчка за продажба на дялове, коя стойност се взима? Тази, от деня на поръчката или стойността на активите при следващ работен ден, или трето?
          Според правилата на фонда има вододел през деня.
          Поръчки подадени до 15 часа са по цената за деня ,а тези след 15 часа се изпълняват по цената за следващия ден.
          Апропо подобно е положението и при други ДФ.

Коментар

• Да не забравите от петък...

Поръчки на първичен пазар, получени до 15:00 часа на 24.03.2017
            Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 70 000
            Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 550 000

Коментар

• И какво сега този институционален какво спечели с продажбата на половин милион дяла? 50-60К. Не мислех че са толкова късогледи. Или по скоро има и институционален и маркет мейкър защото стъпките на мм са по 10к а на институционалните 100к.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ееее чак пък толкова,тук спреда си е сравнително тесен и ликвидност има горе -долу та чак с по 100-200 броя няма много да се промени картината
                Уважаеми Спекулант,
                Цената е след затваряне в 17 часа. Не могат да се правят лесни тънки сметки. Има транзакционни разходи. И не е сигурно какво ще се случи на пазара преди 17 часа.
                Успех! Н

Коментар

Преди всичко искам да благодаря за отговора. Това "днес" означава цена отваряне днес или цена затваряне днес? Едни вид ако подам поръчка затваряне в 12 ч на обяд, по коя цена ще си осребря дяловете? Питам не за друго, а тъй като българите сме доста "хитри" и ако е по цена затваряне днес, да не се окаже че с по 5 акции на закриващ аукцион, NAV-а се окаже доста различен?
                  Ееее чак пък толкова,тук спреда си е сравнително тесен и ликвидност има горе -долу та чак с по 100-200 броя няма много да се промени картината

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

От деня на поръчката, т.е. днес.
                    Преди всичко искам да благодаря за отговора. Това "днес" означава цена отваряне днес или цена затваряне днес? Едни вид ако подам поръчка затваряне в 12 ч на обяд, по коя цена ще си осребря дяловете? Питам не за друго, а тъй като българите сме доста "хитри" и ако е по цена затваряне днес, да не се окаже че с по 5 акции на закриващ аукцион, NAV-а се окаже доста различен?
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

На мен ми е интересно при поръчка за продажба на дялове, коя стойност се взима? Тази, от деня на поръчката или стойността на активите при следващ работен ден, или трето?
                      От деня на поръчката, т.е. днес.

Коментар

• Теглене за около 600 000 лева не е абсолютно нищо на фона на свободния кеш, който е на разположение на фонда. Виж, ако кешът се изчерпи, тогава може и да стане проблем, но трябва още 7-8 пъти по толкова да се източат, преди да се стигне до там.

Коментар

• Що така бе колеги?
                          В анкетата всички изкат къси и маржин сделки - ето Ви ! Че това ще е утринна закуска , кога ЕТФът стане 80-100-150 милки !!!
                          За къде сте се закъхарили, аз се строявам вече сам утрин пред платформата и се изпитвам

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Свиквайте, при другарката това ще е ежедневие

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Както казва една персона - Шишо Бакшишо "Живота е радост и тъга"
                                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Working...
                                X