Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
На мен ми е интересно при поръчка за продажба на дялове, коя стойност се взима? Тази, от деня на поръчката или стойността на активите при следващ работен ден, или трето?
Поръчки подадени до 15 часа са по цената за деня ,а тези след 15 часа се изпълняват по цената за следващия ден.
Апропо подобно е положението и при други ДФ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ееее чак пък толкова,тук спреда си е сравнително тесен и ликвидност има горе -долу та чак с по 100-200 броя няма много да се промени картината
Цената е след затваряне в 17 часа. Не могат да се правят лесни тънки сметки. Има транзакционни разходи. И не е сигурно какво ще се случи на пазара преди 17 часа.
Успех! Н
Коментар
-
Преди всичко искам да благодаря за отговора. Това "днес" означава цена отваряне днес или цена затваряне днес? Едни вид ако подам поръчка затваряне в 12 ч на обяд, по коя цена ще си осребря дяловете? Питам не за друго, а тъй като българите сме доста "хитри" и ако е по цена затваряне днес, да не се окаже че с по 5 акции на закриващ аукцион, NAV-а се окаже доста различен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
От деня на поръчката, т.е. днес.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
На мен ми е интересно при поръчка за продажба на дялове, коя стойност се взима? Тази, от деня на поръчката или стойността на активите при следващ работен ден, или трето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПоръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 70 000 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 550 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПоръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 70 000 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 550 000 Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар