Дами и господа, ако смятате , че в България е зле грешите. Проблема на българина идва от това, че харчи неразумно, купоните и събиранията са основна част от живота му и комплексите които на всички са ни вродени - да имаме пари за да сме повече от другите. Вижте и в Европа има мизерници, даже са повече отколкото си мислите. Вие искате да ви плащат повече, но да не консумирате , а да си създавате активи. Факт, всеки си вкарва парите в къщи, коли, депозити или някакви други вещи. По стечения на обстоятелствата живея във Великобритания. Тук хората, изкарват пари за да си платят наема, да си купят кола на лизинг и да ядат. Ако речем получавате заплата от 1400 паунда и нямате собствено жилище разходите ви стоят така - 700 минимум за жилище ако желаете да сте самостоятелни, ако сте с няколко непознати може да дойде 200. Няма българи дето да жишеят с няколко човека в един апартамент в България нали. тъй че 700 паунда наем. Второ ако сте с минимална заплата плащате около 23% в преки данъци, т.е 300 паунда на тази сума. Какво ви остава 400 паунда ако сте сам. Да вземем нещата така двама човека по 1400 паунда, квартира 700 останаха 2000 паунда махаме данъците, 1400 , пътни разходи минимум 100 на човек ако не работите на едно и също място и като теглите чертата ще видите , че да взимат малко повече от нас. Тук живота не е по-добър, хората са по гадни, лицемерни, глупави, нетолерантни и алчни. Когато занесте храна на клошар в България и ви каже: - Аз не обичам пържени картофи с оцет и сол не ги искам или вече ядох. Тогава ще разберете какви са клошарите тук.
Друга случка. Работех в ресторант за бързо хранене и една жена влезна и купи на храна за един клошар. Тя ми обясни, че той искал нещо друго ама за нея няма значение, тъй като той имал някакви желания, а пък няма той да плаща и за госпожата беше всеедно какво ще му се направи. Жената отиде след това да му даде храната, клошара се връща при мен и казва искам да го върна това и искам да ми дадеш това което казах на жената да ми вземе. о.О
Сега нямам време, защото утре имам изпит , но другата седмица ще си редактирам съобщенията и ще ви дам сумати примери за да ви направя горди със своята страна.
П.С Вчера видях жени на 40 години да стоят на пейка с бебетата си и да пушат марихуана, по-гнусна гледка не съм виждал и такава гледка не мога да видя в България.
Друга случка. Работех в ресторант за бързо хранене и една жена влезна и купи на храна за един клошар. Тя ми обясни, че той искал нещо друго ама за нея няма значение, тъй като той имал някакви желания, а пък няма той да плаща и за госпожата беше всеедно какво ще му се направи. Жената отиде след това да му даде храната, клошара се връща при мен и казва искам да го върна това и искам да ми дадеш това което казах на жената да ми вземе. о.О
Сега нямам време, защото утре имам изпит , но другата седмица ще си редактирам съобщенията и ще ви дам сумати примери за да ви направя горди със своята страна.
П.С Вчера видях жени на 40 години да стоят на пейка с бебетата си и да пушат марихуана, по-гнусна гледка не съм виждал и такава гледка не мога да видя в България.
Коментар