Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стратегия на малките тигри
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ общи линии час, час и половина на 200 градуса би трябвало да са достатъчни
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА нещо за стратегията на агнетата, прасетата, пилетата, шилетата и т.н. няма ли да напишете?
Коментар
-
ъпдейт на велде с консолидиран отчет
Last edited by Black and white cat-foot; 26.11.2015, 12:01.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
малко цифри:
от 8 май до днес
Софикс -10.62%
BGBX40 -10.6%
Малки тигри +16.16%
Велде
+35.52%
Унипак
+8.63%
Ломско пиво (включено до 31.07, последна цена на затваряне взета към 31.07)
-7.35%
Хидропневмотехника (включено до 29.10, последна цена на затваряне взета към 29.10))
+12.04
Захарни заводи (включено от 07.08 до 08.10 заради моя грешка, после включено отново от 30.10)
+15.79% за първия период
София Комерс (включено от 08.10)
+-0.00%
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеKолега къде гледа отчета за Q4 ,че аз намирам само стария за Q3
Ще ми е мнооого полезен да го видя ,почти като числата на тотото за следващата тираж ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеПърви отчет за Q4, капитализация към днес:
засега Q4 е по неконсолидиран, ще ъпдейтна после. Като цяло очаквах по-силни продажби, но нормата на печалба е много добра това тримесечие. очаквах по-ниска печалба защото компанията поне наскоро не е имала три поредни тримесечия с печалба от над 700 хиляди
Ще ми е мнооого полезен да го видя ,почти като числата на тотото за следващата тираж ?
Коментар
-
Първи отчет за Q4, капитализация към днес:
засега Q4 е по неконсолидиран, ще ъпдейтна после. Като цяло очаквах по-силни продажби, но нормата на печалба е много добра това тримесечие. очаквах по-ниска печалба защото компанията поне наскоро не е имала три поредни тримесечия с печалба от над 700 хилядиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепо-скоро изтървах RWЕ, но здраве да е
Имам Allianz от днес
Ама какво: малко тигри - Allianz е немалък тигър, но - хипермегатигър.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪрм, изтърва ги един вид.
Имам Allianz от днесdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар