If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, в твоя вариант, ако заместим ''малки тигри'' с ''котенца'', темата трябваше да се казва ''Стратегия на котенцата'' - според мен админите щяха да я изтрият само по заглавието, дори без да я отварят... и кой ли би ги упрекнал
Това моето е спам, но не можах да се сдържа. Ако админите преценят, нека трият, не бих ги упрекнал.
Препоръки нямам!
Защо "котенца" да е невъзпитана дума - зарад един дебел, дето се мисли за играч ли?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, в твоя вариант, ако заместим ''малки тигри'' с ''котенца'', темата трябваше да се казва ''Стратегия на котенцата'' - според мен админите щяха да я изтрият само по заглавието, дори без да я отварят... и кой ли би ги упрекнал
Това моето е спам, но не можах да се сдържа. Ако админите преценят, нека трият, не бих ги упрекнал.
Препоръки нямам!
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Панда, следях ти темата с интерес, харесваше ми заглавието , а и понеже имам малки проценти на разни акции - тигърчета, както си нарекъл ти някои компании. Днес, покрай скока на единия тигър се сетих за темата, но ти, доколкото чета в други теми, май тотално си сменил сферата на инвестиране, не знам имаш ли интерес още към БФБ. То тоя малък тигър - както си нарекъл и Хидропневмотехника - е по-скоро дива котка, ама е симпатяга - толкова малък брой свободно търгуеми акции, а толкова години вече има нещо като тръпка тук и тигърчето все така изръмжава от време на време
Имам незначителен за портфейла си процент акции на Хидропневмотехника. Препоръки нямам.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Верно, какво стана със старите тигри от преди кризата като алфаууд-тича, випом, чугунолеенето, варна плод и редица още в супер ниско ликвидните категории. За хидропневмо-нещото все се подочува по нещо, когато някой вземе че купи 5 хакции и после вземе та се изкуши да подбутне и едноименната тема )))
Хаха, това с CHUG в категория наречени "тигри" е яко!
Какво ли ще има тогава в категорията "пънове"?
Тук само едни и същи тигри ли гледате?
Няма ли нови попълнения?
Верно, какво стана със старите тигри от преди кризата като алфаууд-тича, випом, чугунолеенето, варна плод и редица още в супер ниско ликвидните категории. За хидропневмо-нещото все се подочува по нещо, когато някой вземе че купи 5 хакции и после вземе та се изкуши да подбутне и едноименната тема )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Велде
+13.25%
Унипак
+22.66%
Ломско пиво (включено до 31.07, последна цена на затваряне взета към 31.07)
-7.35%
Хидропневмотехника (включено до 29.10, последна цена на затваряне взета към 29.10))
+12.04%
Захарни заводи (включено от 07.08 до 08.10 заради моя грешка, после включено отново от 30.10)
+15.79% за първия период, +4.6%
София Комерс (включено от 08.10)
-12.11%
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар