Какво става с тигрите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стратегия на малките тигри
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнениеИмпе, в твоя вариант, ако заместим ''малки тигри'' с ''котенца'', темата трябваше да се казва ''Стратегия на котенцата'' - според мен админите щяха да я изтрият само по заглавието, дори без да я отварят... и кой ли би ги упрекнал
Това моето е спам, но не можах да се сдържа. Ако админите преценят, нека трият, не бих ги упрекнал.
Препоръки нямам!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе че нещо: ама малко тигър се казва Котенце.
Това моето е спам, но не можах да се сдържа. Ако админите преценят, нека трият, не бих ги упрекнал.
Препоръки нямам!Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Панда, следях ти темата с интерес, харесваше ми заглавието , а и понеже имам малки проценти на разни акции - тигърчета, както си нарекъл ти някои компании. Днес, покрай скока на единия тигър се сетих за темата, но ти, доколкото чета в други теми, май тотално си сменил сферата на инвестиране, не знам имаш ли интерес още към БФБ. То тоя малък тигър - както си нарекъл и Хидропневмотехника - е по-скоро дива котка, ама е симпатяга - толкова малък брой свободно търгуеми акции, а толкова години вече има нещо като тръпка тук и тигърчето все така изръмжава от време на време
Имам незначителен за портфейла си процент акции на Хидропневмотехника. Препоръки нямам.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук само едни и същи тигри ли гледате?
Няма ли нови попълнения?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВерно, какво стана със старите тигри от преди кризата като алфаууд-тича, випом, чугунолеенето, варна плод и редица още в супер ниско ликвидните категории. За хидропневмо-нещото все се подочува по нещо, когато някой вземе че купи 5 хакции и после вземе та се изкуши да подбутне и едноименната тема )))
Какво ли ще има тогава в категорията "пънове"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБраво на малките тигри - като лъвове могат да изядат софикс ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеайде малко ъпдейт, че много я занемарих тази тема
от началото на годината досега:
Софикс -4.05%
BGBX40 -3.45%
Малки тигри +2.75%
Велде
+10.75%
Унипак
+4.74%
Захарни заводи
-0.04%
София Комерс
-4.47%Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук само едни и същи тигри ли гледате?
Няма ли нови попълнения?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
от 8 май до 31 декември
Софикс -7.82%
BGBX40 -7.72%
Малки тигри +8.58%
Велде
+13.25%
Унипак
+22.66%
Ломско пиво (включено до 31.07, последна цена на затваряне взета към 31.07)
-7.35%
Хидропневмотехника (включено до 29.10, последна цена на затваряне взета към 29.10))
+12.04%
Захарни заводи (включено от 07.08 до 08.10 заради моя грешка, после включено отново от 30.10)
+15.79% за първия период, +4.6%
София Комерс (включено от 08.10)
-12.11%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар