Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеravnovesie, недей така, дори и журналиста който е направил монтажа излезе и обясни че той го е направил и излъчи оригиналното видео. Според мен доста дебелашка шега предвид и без това обтегнатите отношения с Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще малко за позицията на Варуфакис, ако някой е пропуснал новия скандал, фингър гейт
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-doctored.html
Коментар
-
Още малко за позицията на Варуфакис, ако някой е пропуснал новия скандал, фингър гейт
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-doctored.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ да се махне Гърция от еврото заемите и ще се опростят ли,ще се стабилизира ли?Някак си не виждам логика да се маха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТя Гърция не иска да се маха от еврото, но на там вървят нещата. Към момента шанса за това изглежда доста висок.Някак си не виждам логика да се маха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеУфф бяха се стегнал дали всички не са станали оптимисти, което означава че е станало време за разпродаване.
иначе добре ДАКСА ПАДА СОФКА КАТЕРИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече съм намалил всичко което искам
С все по-нарастващ шанс за излизане на Гърция от еврозоната и с България всъщност най-заплашена от това, поради 20% дял на гръцки банки, не ми се иска да си играя с огъняМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече съм намалил всичко което искам
С все по-нарастващ шанс за излизане на Гърция от еврозоната и с България всъщност най-заплашена от това, поради 20% дял на гръцки банки, не ми се иска да си играя с огъня
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДемек пикаеш срещу вятъра
С все по-нарастващ шанс за излизане на Гърция от еврозоната и с България всъщност най-заплашена от това, поради 20% дял на гръцки банки, не ми се иска да си играя с огъня
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПродажбиТо всяка сделка има две страни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПродажбиТо всяка сделка има две страни
Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеЗащо никоя мечка не пише днес? Това малко ме притесняваТо всяка сделка има две страни
Коментар
Коментар