If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монти, нищо не казваш, от 5 лева до 1 лев колко процента е загубата? Средната стигна ли 3 лева?
Ами аз продадох всичко над 4-4,0....и до 2 не съм купувал....
Така че един смешник си е смешник ...
Средната ми е над 1,3... даже хилядата акции над 1,14 са мой...продажби...
Сега ще купя на 90 ст....тези хиляда...
Ясно. Станал си маркетмейкър по позицията. Ще споделиш и с нас на къде ще я засилиш. Това последното със спада до 0,90 беше много кофти за аматьорите които ловят падащи ками. Много пара затриха. Успешна и доходна.
Гледам какво си написал за купувач отгоре и продавач отдолу, но предполагам е техническа грешка.
чакам да излезе голям м.мейкър......
Ти да не мислиш че в Енемона , Спарки ,ЕУБГ ,ССВ и ХИМ ,ФИБ и куп други , няма м.мейкър.....
Иначе дребен съм и свалям средната по този начин...
За повече трябва яка новина ....
Не съм ,но съм купувач и продавач отгоре и отдолу.... и така вече година.....
Продадох Енерго Про мрежи ,90% от Продажбите ,Хиката , Трасе.....
Държа гагарин и петрол, и малко холдинг варна и хика... .........
та кой са падащите ножове....
Както каза Равновесие- "Професионалистите печелят от волатилност"
Ясно. Станал си маркетмейкър по позицията. Ще споделиш и с нас на къде ще я засилиш. Това последното със спада до 0,90 беше много кофти за аматьорите които ловят падащи ками. Много пара затриха. Успешна и доходна.
Гледам какво си написал за купувач отгоре и продавач отдолу, но предполагам е техническа грешка.
Продадох Енерго Про мрежи ,90% от Продажбите ,Хиката , Трасе.....
Държа гагарин и петрол, и малко холдинг варна и хика... .........
та кой са падащите ножове....
Ама Монти защо ще делам нещо което ми е скочило 1,7 пъти например. Такова нещо не се дел(в)а )))))) Ама нима може и къде това ли ? Ами да - може при шпиди имам от 18 кинта. при хес от 2 кинта. при биовет от 10 и нещо. (купувах продавах но държа) и т.н. Е ти ми кажи какво да ме преитеснява къде е индекса
A може би си притеснен за петрол ли ? - Разбирам те в този случай, нормално е да си така угнетен, макар че няколко пъти съм споделяло какво мисля за петрол - отправяне към необятните ловни полета и фазата на чистите ... (знаеш икономическите разработки на великия д-р Каро ) между другото незнам какво учудващо може да има и при елтос, ходлчето и т.н. майстори на късата графика, (не казвам късата клечка) но нали имате глави на раменете, а и както казах не сме за 1 ден на бфб - ползвайте наученото, защо все се бутате на едни и същи грешки !?!?
Защото като изпитат веднъж насладата от големият *** после няма спиране
Здрав е разбира се, как да не е здрав и на съответната дата в XX.L часа е на точното място. От това по-здраво здраве му кажи. Нали това ти прави профита, и от товали да недоволстваш. Ако не те кефи - не го играй. Давам пример - никак не ме кефи инфраструктурния трейс и съм го оставило да си шитят с него играчорите. Има място за всеки. Дори и батето прави от един апартамент десет (при това с последния апартамент) Както казва дддд - трябва наистина много усилия, бих добавило екстремни, за да губиш в момента пари на бфб
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
та то днес е на 510 а през лятото е на 460 тогава какво ще го делаш....
Това е корекция на спада....
Аз имам при холдинг Варна ...
Един ден продавам при 19 на другия купувам ва 15 и нещо...много е здрав...
Ама Монти защо ще делам нещо което ми е скочило 1,7 пъти например. Такова нещо не се дел(в)а )))))) Ама нима може и къде това ли ? Ами да - може при шпиди имам от 18 кинта. при хес от 2 кинта. при биовет от 10 и нещо. (купувах продавах но държа) и т.н. Е ти ми кажи какво да ме преитеснява къде е индекса
A може би си притеснен за петрол ли ? - Разбирам те в този случай, нормално е да си така угнетен, макар че няколко пъти съм споделяло какво мисля за петрол - отправяне към необятните ловни полета и фазата на чистите ... (знаеш икономическите разработки на великия д-р Каро ) между другото незнам какво учудващо може да има и при елтос, ходлчето и т.н. майстори на късата графика, (не казвам късата клечка) но нали имате глави на раменете, а и както казах не сме за 1 ден на бфб - ползвайте наученото, защо все се бутате на едни и същи грешки !?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
това са смешнярски твърдени за пред рибоците, Монти. че нещо е било на 476 и след няколко дни е било 500 ... малко по-сериозно нали
та то днес е на 510 а през лятото е на 460 тогава какво ще го делаш....
Това е корекция на спада....
Аз имам при холдинг Варна ...
Един ден продавам при 19 на другия купувам ва 17 и нещо...много е здрав...
Коментар