Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеМомче или момиче си ти не знам, но първо провери кой на кого какво е взел. Първо прочети, после пиши.
Така ,че новобранците първо да мълчат а после да пишат....
Съвет е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениецената на тока и въобще на услугата в близко бъдеще няма да намалява по политически причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи добре ли си мойто момче ,БорисоФ лично взе лиценза на ЧЕЗ.....
така че главния ненормалник е на власт....
Само че не ти изнася.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа, това е залог. Брутален хазарт. За това и се търгува на ПЕ едно и нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКой, кога.....без лиценз ли работят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи добре ли си мойто момче ,БорисоФ лично взе лиценза на ЧЕЗ.....
Само че не ти изнася.....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеАми залагам, че като ги няма ненормалниците от миналата година/всички знаят много добре какви ги вършеха с цената на тока, само и само да останат на власт/ печалбата за 2015 г. ще бъде двойна.
Няма препоръка, а само залог.
Само че не ти изнася.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеАми залагам, че като ги няма ненормалниците от миналата година/всички знаят много добре какви ги вършеха с цената на тока, само и само да останат на власт/ печалбата за 2015 г. ще бъде двойна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи миналата година пък загубата му бе почти колкото е сега печалбата. За догодина на какво залагаш на черно или на червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение1CZ - P/E 1.4, P/B 0.44
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕ да, ама да кажеш нещо за сектора и? Там виси постоянна заплаха.
Няма препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение1CZ - P/E 1.4, P/B 0.44
Няма препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА за подценени и надценени акции.
Има два вида подценени акции. тези чиито активи са подценени, и тези чиито растеж е подценен. Аз не вярвам в оценките на активи - поне не в България. Какво като на топливо са му евтини активите? Какво точно аз като акционер ще изкарам ако държа на топливо? Купуването на акции на такива компании е разчитане на по-големия глупак. А не вярвам чак толкова в себе си и не подценявам чак толкова другите че да вярвам че винаги ще има по-голям глупак.
А за подценените очаквания. Това все пак е въпрос на бъдеще. Никой не знае дали едни очаквания ще са подценени или надценени.
При МСХ имаме цена отговаряща на настоящите резултати. Ако резултатите се повишават и цената ще расте, ако се влошават и цената ще пада. Дивидентът ми дава лукса да чакам без да съм капо за периода на чакане.
Честно казано не виждам очевидно подценени компании на пазара ни. Масовите нагласи, че например банките са подценени за мен не са реални. Предпочитам да си купя акции на добре работеща реално оценена компания, отколкото да залагам че има по-големи глупаци или пък да рискувам над половината от инвестицията си в банки.
Коментар
Коментар