Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA според мен са си зле на фона на хартиите оценени за перфектност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ според мен повечето отчети са доста добри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАми аз прочетох само няколко на "мойте" компании. Какво против отчета на Монбат, СФТРД, СФИ, та дори и при СФАРМ очаквах да е доста по-зле!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеКъде ги видя тези добри отчети не знам ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоста добри отчети - общо взето!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДобро утро на всички милионери кръжащи около БФБ !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекупувачи има, но има и несигурност в тях ...................... и няма как да има сигурност след като в парламента сме изпратили пълни профани които гласуват по команда на лидерите им
преди няколко месеца писах, че докато няма крайно и обнародвано в ДВ решение за земята и пенсиите ръст няма да има
тогава писах, че и докато на комшиите ни им пари под дупетата няма как ние да цъвнем и да вържем ................. чакаме развръзката и там, но нещата се протакат почти до безкрайност
тогава уж песимиста равновесие писа, че всичко било ОК около пенсиите и земята:
- но виждаме, че окончателно решение за земята ще има най-рано на 1-ви октомври вместо до 1-ви май
- за пенсиите уж всичко щеше да е решено до 30-и април, но днес мъглата е все така гъста както и преди няколко месеца
Батко е невинен.
Коментар
Коментар