Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоста добри отчети - общо взето!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДобро утро на всички милионери кръжащи около БФБ !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекупувачи има, но има и несигурност в тях ...................... и няма как да има сигурност след като в парламента сме изпратили пълни профани които гласуват по команда на лидерите им
преди няколко месеца писах, че докато няма крайно и обнародвано в ДВ решение за земята и пенсиите ръст няма да има
тогава писах, че и докато на комшиите ни им пари под дупетата няма как ние да цъвнем и да вържем ................. чакаме развръзката и там, но нещата се протакат почти до безкрайност
тогава уж песимиста равновесие писа, че всичко било ОК около пенсиите и земята:
- но виждаме, че окончателно решение за земята ще има най-рано на 1-ви октомври вместо до 1-ви май
- за пенсиите уж всичко щеше да е решено до 30-и април, но днес мъглата е все така гъста както и преди няколко месеца
Батко е невинен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеКво значение има товаНяма купувачи.
преди няколко месеца писах, че докато няма крайно и обнародвано в ДВ решение за земята и пенсиите ръст няма да има
тогава писах, че и докато на комшиите ни им пари под дупетата няма как ние да цъвнем и да вържем ................. чакаме развръзката и там, но нещата се протакат почти до безкрайност
тогава уж песимиста равновесие писа, че всичко било ОК около пенсиите и земята:
- но виждаме, че окончателно решение за земята ще има най-рано на 1-ви октомври вместо до 1-ви май
- за пенсиите уж всичко щеше да е решено до 30-и април, но днес мъглата е все така гъста както и преди няколко месецаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМного добри отчети, чак се притесних
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекажи бе старшинка .....
бягай под моста.....
това бе класическо...
Произвел ли си си един леФ.....аз да не съм монетния двор бе ,малииум.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеТи произвел ли си в живота си и един лев, че дъвчеш данни на компании като семки на пейката...
бягай под моста.....
това бе класическо...
Произвел ли си си един леФ.....аз да не съм монетния двор бе ,малииум.....
Коментар
Коментар