If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЕК очаква ръст на българската икономика от 1%
OFFNews | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 05 май 2015 в 14:15520
Снимка: Архив
Ръст на българската икономика от 1 процент през 2015 г. очаква Европейската комисия, съобщи Ройтерс.
В прогнозата на комисията се наблюдава спад спрямо предходната година. През 2014 г. предвижданията бяха за растеж на икономиката от 1,7 процента.
Според ЕК стойностите на инфлацията в страната ще останат негативни през по-голямата част от годината, като към края се очаква преобръщане.
Дефицитът в страната се очаква да бъде 2,9 процента, с вероятност да се задържи на това ниво и през 2016 г. Това е леко повишение спрямо миналата година, когато е отчитал 2,8 процента...
Както стана модерно напоследък да се казва- "Много ми е гот", "Аз съм много доволен" и т.н. Вие как сте, пари ли кеша, чакате ли да пукне черешовото топче?
Аз съм в бизнес-сезон и общо взето от БФБ нищо не чакам. Да му мисли който чака. Кешът се върти постоянно с печалба, няма нужда да го набутвам на борсата. Имам си пакет от акции на Трейс и за пръв път от 8-9 г. насам за първите четири месеца на годината нямам нито една сделка. Наистина много ми е гот, че поне до момента взимам отново правилните решения и че съм подготвен за повече от един сценарий..
Как сте оптимисти? Още ли само биете мечетата по дупетата или скоро ще заработите някой лев?
Както стана модерно напоследък да се казва- "Много ми е гот", "Аз съм много доволен" и т.н. Вие как сте, пари ли кеша, чакате ли да пукне черешовото топче?
Ами ПФ си имат акции от различни сегменти .....
Одесос е в зоната на друг ПФ , който не събира Хика примерно.....
това е по интересно ...
Одесос е може би компанията с най-голям дял собственост на ПФ, беше близо 40%. А дялове имат Съгласие, ЦКБ Сила, Алианц, ИНГ, ДСК Родина и Топлина
Така че едва ли Одесос ти прави задачата по-трудна
Ами ПФ си имат акции от различни сегменти .....
Одесос е в зоната на друг ПФ , който не събира Хика примерно.....
това е по интересно ...
Мартин Армстронг: Краят на еврото наближава
За да има то шанс срещу долара, трябваше от самото начало да се създаде единен пазар на облигации, смята прочутият прогностик..
Всичко ще почне на първи октомври от един балон..... който е надценен...
Коментар