Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗащо да не могат? Някои АМ вдигнаха капитала за да покрият загубите.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНай-вероятно? Според мен те нямат право на такива действия.
Темата е прекалено голяма и значима, за да се пренебрегва с най-вероятно презумции.
Ниско-рисковите, Балансираните, Рисковите фондове не знам как ще реагират, ако трябва да отпишат депозити - това за мен е равно на революция.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНай-вероятно повечето са направили цесии..
Темата е прекалено голяма и значима, за да се пренебрегва с най-вероятно презумции.
Ниско-рисковите, Балансираните, Рисковите фондове не знам как ще реагират, ако трябва да отпишат депозити - това за мен е равно на революция.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеA според теб какво ще стане с акциите и депозитите в КТБ на ПФ и ДФ-тата?
Според мен революция трябва да се случи в тази индустрия. Никой не каза нищо като се отписваха ОЦК, Патки, КТБ акции - поне при тях ставаше плавно, защото цените им падаха плавно, а сега с КТБ депозитите с гап ли ще стане описване, ако се стигне до отписване? Като отворя страниците на ДФ и ПГ никой не казва нищо по тази тема - затова си стоят с кръстени ръце и не правят нищо, това си е голям риск за мен?Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеАз се питам защо ПФ и ДФ не правят нищо - защото имат КТБ депозити ли и ги е страх какво ще стане с тях? Защо никой не говори по тази тема?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНо и това ще мине.. Както казва дедо Бъфет - най-трудно е за инвеститора в периодите когато трябва да си седи на ръцете и да не прави нищо..Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ днес го давайте по сериозно, че ми писна тая скука, баси ......
Коментар
Коментар