If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще коментирам разбира се. Нито аз, нито пък вие се храните от "добри" новини по медиите. Храните се от печалбите в борсовата търговия. Които вече половин година ги няма. Дано да четете подобни статии ви дава успокоение. Ще е нужно.
Също така се храним и от дивиденти, защото имаме акции. А тези които нямат, ще се хранят от празни надежди.
Според вас кога ще ни качат кредитният рейтинг, ранна или късна есен? Аз предполагам късна защото трябва да мине отпускарският период и докато се задвижи машината ще минат няколко месеца. Лека и доходна.
Не всички, но повечето. Аз никъде не говоря че всички компании ще падат еднакво. Или дори че всички ще падат.
А неликвидни шитове - то това не са компании за инвестиране. Това са кукички за балъци. Като почнат да растят то не е защото вече не са неликвидни шитове а защото някой рибар е решил че е назрял момента да лови балъци.
Мога даже да ви кажа кой е рибарят. А кои са балъците всеки да се сети.
Според вас кога ще ни качат кредитният рейтинг, ранна или късна есен? Аз предполагам късна защото трябва да мине отпускарският период и докато се задвижи машината ще минат няколко месеца. Лека и доходна.
Не всички, но повечето. Аз никъде не говоря че всички компании ще падат еднакво. Или дори че всички ще падат.
А неликвидни шитове - то това не са компании за инвестиране. Това са кукички за балъци. Като почнат да растят то не е защото вече не са неликвидни шитове а защото някой рибар е решил че е назрял момента да лови балъци.
Това не пречи да се правят добри пари от тях ако влезеш и излезеш когато трябва, без да рискуваш много разбира се..Това са си нашенските пени стокс
Таше в америка е вече късно . Софка ръсте и няма току така да спре . Няма да ти издържат нервите и ще трябва да пийнеш малко американски таблетки . Лягай да спиш че после става лошо. Мухахааааааааааааааа. Ако ти свършат памперсите пиши ми . Щи пратя
ДЪРЖАВНА ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА
Много обобщаваш, не всички са така, пък да не говорим, че има и разни неликвидни шитове, дето се търгуват колкото кеша им ама това е по-комплексна тема
Не виждам какво предположение и спекулация има в това че компании без растеж на печалбата се търгуват на ПЕ над 15
Много обобщаваш, не всички са така, пък да не говорим, че има и разни неликвидни шитове, дето се търгуват колкото кеша им ама това е по-комплексна тема
Никой не се храни от добрите новини , но те показват че ще ИМА ХРАНА !
Новините показват, че е ИМАЛО храна. Което и си беше така през последните 2-3 години. И което от фиаското на КТБ вече не е факт. Независимо от новините.
Коментар