IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Пичове, давайте си парите на когото искате - това са си ваши пари все пак
    Аз още не мога да повярвам, че тази глупост се дискутира тук

Коментар

• Пичове, давайте си парите на когото искате - това са си ваши пари все пак

Коментар

А особено модно сред китайците листнати и в Китай и в САЩ е да правят измами с акции
        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3877063

Дали е измама и това, че основателите на този проект за милиардери? Малко трудно се мами, дали си милиардер или не.
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Домакинствата са инвестирали 45,2 млн. лв. в местни инвестиционни фондове през първото тримесечие на 2015 г.

Като гледам инвестициите в акции в Бг намаляват като дял, за сметка на Европа...

Аз следя на ДСК - там не виждам никакво увеличаване - а би трябвало да има заради мрежата, която имат.
          Bulls on BSE

Коментар

• Няма интерес за Чайка фарма, май?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Биете ли ги?
              Не само бой, ми и голямо е...не

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Ма ти си бил голям скъперник бе
                сто лева са си едно напиване

А капитал наистина не ми дава нищо което не знам. За Икономист нямам проблем да давам по 600 лева на година, а и там често има само по две три статии на брой, които са ми интересни. А в българската икономическа преса това което излиза седмици, ако не и месеци преди това е въртяно като слухове. Аз отдавна съм си проверил и намерил подробности за тях. След това по някое време вече и самите журналисти могат да си позволят да ги публикуват, защото тези слухове, които и те са знаели, вече почват да се потвърждават с факти.

Коментар

• Биете ли ги?

Коментар

Това което излиза в капитал в повечето случай вече го знам. Не виждам причина да плащам за информация за която в повечето случай аз имам повече информация.

Хайде ще видим дали ще си ги запишат всичките
                    Ма ти си бил голям скъперник бе

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Добро Утро!
                      Хубави цени настанаха
                      Де ги тези цени бе, нивата не са се променили кой знае колко... може би само Софарма да си се пуска надолу постоянно...

Коментар

А особено модно сред китайците листнати и в Китай и в САЩ е да правят измами с акции
                        тук е България подобни неща е невъзможно да се случат защото имаме най-строгото и безпристрастно КаФеНе в света което мисли денонощно предимно за интересите на малките акционери

Коментар

+
                          Съвсем пресния пример с пукането на ханерджи е повече от показателен.
                          Не че бг мажовците са по убави....

Коментар

• За разлика от гърците, китайците имат пари и увеличаваща се средна класа. Под увеличаваща се може би съм доста скромен...спа в БГ за средната класа в Хонг Конг е повече от рай
                            Bulls on BSE

Коментар

• А особено модно сред китайците листнати и в Китай и в САЩ е да правят измами с акции

Коментар

Хайде ще видим дали ще си ги запишат всичките
                                ще запише колкото са му необходими .................. но това по никакъв начин не касае кибиците

Ло&Co си работят по реализиране на идеята която имат. Знаем, че в България нещата се случват малко мудно, но се случват. Голф комплекса е закупен до колкото знам. Проспекта за ППП (IPO) е готов. Нека минат процедурите за покупката на общинска земя и бюрокрацията по издаване на разрешителни за строежите. После вече е лесно. Не бива да се забравя, че както преди години беше модно сред японците да пътуват, сега същото е модерно и сред китайците. Особенно престижно е да се каже, че са били в Европа . В пакета на азиатците ще им бъде включено освен Golf&Spa в комплекса, също така и културния туризъм в България с посещения на наши забележителност, винен туризъм, че дори и ще се сключват бракове в църквата която ще се построи в комплекса. Наскоро мернах по телевизията, че две китайски двойки бяха дошли да сключат граждански брак в България и си правеха снимки на площада пред храм-паметника "Св. Александър Невски".

Оптимист съм за това начинание. Може и малко бавно да се реализира идеята, но ще стане. Хайде на бас
                                Last edited by 2012; 21.05.2015, 10:52.

Коментар

Working...
                                X