IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    В момента тестваме дъното от началото на март....
    Ако не се отлепим следващото ниво е 460.....
    не виждам обаче кой ще си сложи главата в торбата за да изхарчи резервите си.....
    Даже и м.мейкърите са под стрес и не се пробват да купуват с големи суми.........
    Пак ли прогнози? Успех от 20тия път.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
      НИЩО, там е работата
      В момента тестваме дъното от началото на март....
      Ако не се отлепим следващото ниво е 460.....
      не виждам обаче кой ще си сложи главата в торбата за да изхарчи резервите си.....
      Даже и м.мейкърите са под стрес и не се пробват да купуват с големи суми.........

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Нищо не работите, трейдъри! Вземета малко алъш-вериш да спретнете, защото който не работи не трябва да яде!
        Те повечето под работа разбират да цъкнат някоя оферта и смятат че вече са си свършили работата и че труда им не е достатъчно добре възнаграден Ама то да звъним на ДВИ, да гледаме отчети, да проучваме из основи бизнеси и конкурентно способност на продуктите на дадена компания няма смисъл да се морим )
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Даже и крушата не пуска..
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            какво ще става.....
            НИЩО, там е работата

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
              И аз избрах да работя. Не за друго ами защото така ми е кеф. Останалите варианти не са ми интересни. Въпроса е че имам достатъчно акъл да преценя че съм некадърен и въпреки това съм конкурентноспособен в тая държава. Достатъчно съм наблюдавал как по света правят нещата в пъти по-добре от мен. Тук в селото което живея гледат кравите по много интересен начин: Сутрин ги издояват, после отварят вратата и им бият по един шут. Проблема е вечер да са достатъчно трезви преди да се стъмни за да се качат на високото и да се огледат къде са отишли кравите за да си ги приберат и да ги издоят пак Млякото върви на 1.50 и все няма ако закъснея да си купя а по БТВ казват че било 40 стинки Сирене от една година не мога да ги накарам да ми направят защото били много заети Реката ми донесе едни дървета. Нарязах 50 кубика дето не мога да ги изгоря за 5 години а поне още 100 кубика седят и няма кой да си ги вземе. Всички са баровци и си купуват по 80 лева на кубик. Пиша ги тези неща, защото смятам че е много важно да се разберат от хората. крайно време е да разберем че никой не ни е виновен че ни мързи и че сами правим избора си да живеем така както живеем. Когато иска нещо човек търси начин.Трябва да спрем да се оплакваме и да си търсим причини да не работим. Все пак тези 5 живеем по-добре от другите. Ако всеки от нас вкара в пътя по още един и му повиши стандарта и после новите покажат пътя на други и ето реален вариант да се оправи държавата. Ако пък вземем че станем 50 работещите и свястно правителство ще изберем и революцията за която говори Ив ще стане. Освен всичко и хубав пример и възпитание на децата ще дадем вместо да ги гоним по чуждите държави. Много ми е смешно например като се съберат някакви родители и като почнат да коментират какви били днешните деца. Говорят така, сякаш те нямат нищо общо с тая работа. Все едно да се събере съюза на художниците да коментира колко гадни са днешните картини
              Евала за позицията, споделям напълно! То реално нещата не са никак сложни, даже са очевидни и направо си е плашещо в каква огромна степен не си използват главите хората за елементарни житейски неща. Има една приказка, че всички искат промяната, обаче никой не иска точно на него да му се случи! Надявам, че не сме преминали критичната точка, от която няма връщане назад или както са казвали американските войници по време на ВСВ, да не сме FUBAR

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Търговията съвсем замря. Щом сега е така представям си какво ще е през летните месеци
                какво ще става.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Алонсо, ако-то е много на място, ако имаш късмета да ги обереш....

Вървим усилено към южноафрикански сценарий и по лошо, да се надяваме поне че ще има същото име държавата след 20-30-40г., а не нещо от рода на ромистан или подобно..
                  За мен идните десетилетия един от най добре развиващите се бизнеси ще е охранителния.
                  Ако тим или други вземат листнат на борсата нещо такова - аз ще съм от първите инвестирали.
                  Е да де именно. То човек ако не му се сеят ябълки все ще намери причина да не ги засее, вместо начин да ги опази и обере ))) Днес например за 15 мин общо си насях една круша. Ми и да мия оберат после голям праз. Пак ще се чувствам доволен че съм нахранил някой. не съм си дал целият живот а само 15 мин фитнес
                  Last edited by Alonso; 28.05.2015, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Много добър пример, Алонсо. Ала това нещо може да го разбере само човек, който е от групата на петте - както сме аз, и ти, и този човек ив_макс. Този твой пример илюстрира колко остра е социалната и демографска криза в България. В предодоляването на социалната и демографска криза се крие ключето към преодоляването на структурната икономическа криза. Тези 20 в кметството трябва да станат 5. Социални помощи трябва да получават други 5. 40 може да са децата и пенсионерите. 5 за жалост не може да не са далавераджии, обирджии и други престъпници. Ала дргугите 45 трябва да работят. Всеки да си прицини кога и дали ще стане това. Дотогава всеки има право на избор в коя група иска да попадне, защото с мрънкане не става. Аз избрах да работя, а вие ?
                    И аз избрах да работя. Не за друго ами защото така ми е кеф. Останалите варианти не са ми интересни. Въпроса е че имам достатъчно акъл да преценя че съм некадърен и въпреки това съм конкурентноспособен в тая държава. Достатъчно съм наблюдавал как по света правят нещата в пъти по-добре от мен. Тук в селото което живея гледат кравите по много интересен начин: Сутрин ги издояват, после отварят вратата и им бият по един шут. Проблема е вечер да са достатъчно трезви преди да се стъмни за да се качат на високото и да се огледат къде са отишли кравите за да си ги приберат и да ги издоят пак Млякото върви на 1.50 и все няма ако закъснея да си купя а по БТВ казват че било 40 стинки Сирене от една година не мога да ги накарам да ми направят защото били много заети Реката ми донесе едни дървета. Нарязах 50 кубика дето не мога да ги изгоря за 5 години а поне още 100 кубика седят и няма кой да си ги вземе. Всички са баровци и си купуват по 80 лева на кубик. Пиша ги тези неща, защото смятам че е много важно да се разберат от хората. крайно време е да разберем че никой не ни е виновен че ни мързи и че сами правим избора си да живеем така както живеем. Когато иска нещо човек търси начин.Трябва да спрем да се оплакваме и да си търсим причини да не работим. Все пак тези 5 живеем по-добре от другите. Ако всеки от нас вкара в пътя по още един и му повиши стандарта и после новите покажат пътя на други и ето реален вариант да се оправи държавата. Ако пък вземем че станем 50 работещите и свястно правителство ще изберем и революцията за която говори Ив ще стане. Освен всичко и хубав пример и възпитание на децата ще дадем вместо да ги гоним по чуждите държави. Много ми е смешно например като се съберат някакви родители и като почнат да коментират какви били днешните деца. Говорят така, сякаш те нямат нищо общо с тая работа. Все едно да се събере съюза на художниците да коментира колко гадни са днешните картини

Коментар

• Нищо не работите, трейдъри! Вземета малко алъш-вериш да спретнете, защото който не работи не трябва да яде!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Еми това е работа на мецаните - да си я вършат!
                        Тцъ - тва е работа на отчаяни оптимисти Човек който очаква спад е продал отдавна каквото иска и много трудно ще вкара есктра емоции. Виж човек който е купувал на скъпо и си е заложил стоп-лос по някое време този стоп лос ще бъде ударен от плавното и постепенно падане в цените. След това едни може да решат че ще продължават да преглъщат загуби, но все някой ще реши че му стига толкова червено

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Трябва си един хубав спад да се раздвижат нещата
                          Еми това е работа на мецаните - да си я вършат!
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Трябва си един хубав спад да се раздвижат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Мерси за поздрава

и друго актуално има от нейното творчество "Смахнати сме всички, а другите ги няма"
                              "Телата ни подло висят на желязото,
                              душите ни стенат, кръвта ни кипи,
                              очите пулсират, попиват ужаса,
                              умът ни напуска защо сме сами...?"

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Милена - Не'ам нерви

Тази песен е поздрав за всички спекуланти
                                Мерси за поздрава

и друго актуално има от нейното творчество "Смахнати сме всички, а другите ги няма"

Коментар

Working...
                                X