Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеНИЩО, там е работата
Ако не се отлепим следващото ниво е 460.....
не виждам обаче кой ще си сложи главата в торбата за да изхарчи резервите си.....
Даже и м.мейкърите са под стрес и не се пробват да купуват с големи суми.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНищо не работите, трейдъри! Вземета малко алъш-вериш да спретнете, защото който не работи не трябва да яде!Ама то да звъним на ДВИ, да гледаме отчети, да проучваме из основи бизнеси и конкурентно способност на продуктите на дадена компания няма смисъл да се морим
)
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ аз избрах да работя. Не за друго ами защото така ми е кеф. Останалите варианти не са ми интересни. Въпроса е че имам достатъчно акъл да преценя че съм некадърен и въпреки това съм конкурентноспособен в тая държава. Достатъчно съм наблюдавал как по света правят нещата в пъти по-добре от мен. Тук в селото което живея гледат кравите по много интересен начин: Сутрин ги издояват, после отварят вратата и им бият по един шут. Проблема е вечер да са достатъчно трезви преди да се стъмни за да се качат на високото и да се огледат къде са отишли кравите за да си ги приберат и да ги издоят пакМлякото върви на 1.50 и все няма ако закъснея да си купя а по БТВ казват че било 40 стинки
Сирене от една година не мога да ги накарам да ми направят защото били много заети
Реката ми донесе едни дървета. Нарязах 50 кубика дето не мога да ги изгоря за 5 години а поне още 100 кубика седят и няма кой да си ги вземе. Всички са баровци и си купуват по 80 лева на кубик. Пиша ги тези неща, защото смятам че е много важно да се разберат от хората. крайно време е да разберем че никой не ни е виновен че ни мързи и че сами правим избора си да живеем така както живеем. Когато иска нещо човек търси начин.Трябва да спрем да се оплакваме и да си търсим причини да не работим. Все пак тези 5 живеем по-добре от другите. Ако всеки от нас вкара в пътя по още един и му повиши стандарта и после новите покажат пътя на други и ето реален вариант да се оправи държавата. Ако пък вземем че станем 50 работещите и свястно правителство ще изберем и революцията за която говори Ив ще стане. Освен всичко и хубав пример и възпитание на децата ще дадем вместо да ги гоним по чуждите държави. Много ми е смешно например като се съберат някакви родители и като почнат да коментират какви били днешните деца. Говорят така, сякаш те нямат нищо общо с тая работа. Все едно да се събере съюза на художниците да коментира колко гадни са днешните картини
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТърговията съвсем замря.Щом сега е така представям си какво ще е през летните месеци
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАлонсо, ако-то е много на място, ако имаш късмета да ги обереш....
Вървим усилено към южноафрикански сценарий и по лошо, да се надяваме поне че ще има същото име държавата след 20-30-40г., а не нещо от рода на ромистан или подобно..
За мен идните десетилетия един от най добре развиващите се бизнеси ще е охранителния.
Ако тим или други вземат листнат на борсата нещо такова - аз ще съм от първите инвестирали.))) Днес например за 15 мин общо си насях една круша. Ми и да мия оберат после голям праз. Пак ще се чувствам доволен че съм нахранил някой. не съм си дал целият живот а само 15 мин фитнес
Last edited by Alonso; 28.05.2015, 15:35.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМного добър пример, Алонсо. Ала това нещо може да го разбере само човек, който е от групата на петте - както сме аз, и ти, и този човек ив_макс. Този твой пример илюстрира колко остра е социалната и демографска криза в България. В предодоляването на социалната и демографска криза се крие ключето към преодоляването на структурната икономическа криза. Тези 20 в кметството трябва да станат 5. Социални помощи трябва да получават други 5. 40 може да са децата и пенсионерите. 5 за жалост не може да не са далавераджии, обирджии и други престъпници. Ала дргугите 45 трябва да работят. Всеки да си прицини кога и дали ще стане това. Дотогава всеки има право на избор в коя група иска да попадне, защото с мрънкане не става. Аз избрах да работя, а вие ?Млякото върви на 1.50 и все няма ако закъснея да си купя а по БТВ казват че било 40 стинки
Сирене от една година не мога да ги накарам да ми направят защото били много заети
Реката ми донесе едни дървета. Нарязах 50 кубика дето не мога да ги изгоря за 5 години а поне още 100 кубика седят и няма кой да си ги вземе. Всички са баровци и си купуват по 80 лева на кубик. Пиша ги тези неща, защото смятам че е много важно да се разберат от хората. крайно време е да разберем че никой не ни е виновен че ни мързи и че сами правим избора си да живеем така както живеем. Когато иска нещо човек търси начин.Трябва да спрем да се оплакваме и да си търсим причини да не работим. Все пак тези 5 живеем по-добре от другите. Ако всеки от нас вкара в пътя по още един и му повиши стандарта и после новите покажат пътя на други и ето реален вариант да се оправи държавата. Ако пък вземем че станем 50 работещите и свястно правителство ще изберем и революцията за която говори Ив ще стане. Освен всичко и хубав пример и възпитание на децата ще дадем вместо да ги гоним по чуждите държави. Много ми е смешно например като се съберат някакви родители и като почнат да коментират какви били днешните деца. Говорят така, сякаш те нямат нищо общо с тая работа. Все едно да се събере съюза на художниците да коментира колко гадни са днешните картини
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕми това е работа на мецаните - да си я вършат!Човек който очаква спад е продал отдавна каквото иска и много трудно ще вкара есктра емоции. Виж човек който е купувал на скъпо и си е заложил стоп-лос по някое време този стоп лос ще бъде ударен от плавното и постепенно падане в цените. След това едни може да решат че ще продължават да преглъщат загуби, но все някой ще реши че му стига толкова червено
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТрябва си един хубав спад да се раздвижат нещатаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМерси за поздрава
и друго актуално има от нейното творчество "Смахнати сме всички, а другите ги няма"
душите ни стенат, кръвта ни кипи,
очите пулсират, попиват ужаса,
умът ни напуска защо сме сами...?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
и друго актуално има от нейното творчество "Смахнати сме всички, а другите ги няма"
Коментар
Коментар