If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
13 стинки, ти верно ли? При загубени поне 50 стинки до левче от последното движение. Тъпо ми се струва, аз последния път имах мисля 11 стинки към ту стойността на акцията ми се видя направо като подигравка...
А и реално погледнато моренцето си е за твоя сметка
50 ст. е загубил този, който е купувал на 7.50. Аз съм купувал на 5 лв. и все още съм кажи речи 40 % отгоре с вече два дивидента. Ала така е на борсата. Едните купуват когато трябва и продават когато трябва, а другите продават когато първите купуват и купуват, когато другите продават.
леле за 30 мин отворена борса под 5 лева оборот по СОФИКС-----при покачващи се външни борси--------------смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяхххххххххх.............. ..пазара май чака спад и да се изсипе нашата борса-------силички за нагоре абсолютна липса.гордея се че не купих по нашета борса нищо все още
13 стинки, ти верно ли? При загубени поне 50 стинки до левче от последното движение. Тъпо ми се струва, аз последния път имах мисля 11 стинки към ту стойността на акцията ми се видя направо като подигравка...
А и реално погледнато моренцето си е за твоя сметка
И какво и е на графиката. Не си ли чувал за фигура низходящ клин - falling wedge . Развръзката е 95% вероятно да е Софикс около 900 . Проблеми може да има само ако се обезсили отивайки надолу . На такава хубава графика и Борисов не може да повлияе негативно
Хубаво, само да я видиш развръзката преди 2025г.....иначе си оставаш в клина...
Коментар