If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приятелю преди време ти бях казал да не бързаш с покупките.Надявам се да си ме послушал.Виж какви приятни цени се появиха и може и още по хубави да станат .Успех!!!!
Верно добре че ми каза , иначе сега само щях да гледам мача от страни .
Сега поне ми остана някой лев та след месец или два може пак да се включа.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Днес гледам по-сносен оборот, направо разхищение - над 300та
Май ИПетата пак ще продават акции на края на месеца за да могат да си платят режийните Явно им харесва да се самоизяждат
Няма пари. Това е истината.
"Бичетата на БФБ" изхарчиха почти всичко налично за да накупят боклуци , слушайки изказвания на банки за количествени улеснения и какви ли не глупости че световната икономика растяла и т.н.
Напечатаните трилиони си стоят в банките и чакат някога да дойде момента в който ще се налеят някъде и ще издуят някой балон.
За ръст най - малко ще минат поне 1 - 2 години (не е препоръка)
Приятелю преди време ти бях казал да не бързаш с покупките.Надявам се да си ме послушал.Виж какви приятни цени се появиха и може и още по хубави да станат .Успех!!!!
Как е банда Гледам още същата мъка на БФБ - няма оборот, повечето акции притиснати да се тъгуват на смешни цени, и три-четири балоняка (имам предвид на 1. място Спийди, на 2, СФИ, на трето 3. Адванса - чак смешни балоняци) за цвят да помпят котировките на Договорните фондове, чункин някой се излъже да си даде парите при тях. Пенсионните се правят на ощипани и не ги знам, но ако не се съвземат и те ще останат без бизнес (койт ои без това не заслужават)....та това трябва да се чака, да се осъзнание, че така не може да се продължава.....който не го е разбрал, няма да има място в тоя бизнес, един по един ще ги закриваме, почнахме с ДелтаСток, Енебона, ОЦК преди и т.н., списъка ще набъбва явно (тук чакам и Адванса и Спийди понеже са много смешни)
Коментар