If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ганчев НЯМА да го осъдят.Там проблема е друг знаеш
А за Софикса Пешо Млекото ми дължи едно зелено "Джони" още от пролетта на 2010 г.
Знам....тогава се покри май за под 200 ставаше въпрос но може и да бъркам... нещо водеш се пишеше и беше набрал онази кифла ,която заслужаваше от монбат.....
Не ми пука ама всичките който хулеха табака ,Гагарин и петрол са за софикс 1100000 +...
Вярно петрол не е добре в момента ,но .... и шлифера беше виновен и осъден ама...сега е чист като Сълзица...същото може да стане и за Ганчев....
Ганчев НЯМА да го осъдят.Там проблема е друг знаеш
А за Софикса Пешо Млекото ми дължи едно зелено "Джони" още от пролетта на 2010 г.
Монти, като си гледаш Табака и Гагата пука ли ти, че Софикс е вече под 450?
Не ми пука ама всичките който хулеха табака ,Гагарин и петрол са за софикс 1100000 +...
Вярно петрол не е добре в момента ,но .... и шлифера беше виновен и осъден ама...сега е чист като Сълзица...същото може да стане и за Ганчев....
Когато човек обявява дадено мнение ,тогава вярва да стане в рамките на няколко месеца......и купува ,купува ,купува а вече шест месеца маркета пада ,пада и той трябва да губи ,губи ,губи....
Това е отчетено отдавна по пазарите. Време е да се повишат лихвите, макар и символично, защото ако не го направят скоро ще се чудят след година как да спасят язовирната стена от рухване.
Според мен язовирната стена в момента се поправя с кал и глина... каквото и да направят... лихвата трябваше да се вдигне в края на миналата година..според мен... в момента печатницата повече пречи....
Понеже е голямо мъртвило и на борсата и във форума... искам да изкаже едно мнение ,тази седмица ФЕД може да вдигне лихвите ,ако го направи според мен това ще окаже огромен натиск на капиталовите маркети в посока надолу. а на долара в посока нагоре..дали е така... а при нас...
Това е отчетено отдавна по пазарите. Време е да се повишат лихвите, макар и символично, защото ако не го направят скоро ще се чудят след година как да спасят язовирната стена от рухване.
На запад отразяваше китайската , гръцката , иранската ,украйнската и т.н кризи а при нас си е перпанентна ..кризата де...в момента има бежанска криза...
Понеже е голямо мъртвило и на борсата и във форума... искам да изкаже едно мнение ,тази седмица ФЕД може да вдигне лихвите ,ако го направи според мен това ще окаже огромен натиск на капиталовите маркети в посока надолу. а на долара в посока нагоре..дали е така... а при нас...
Коментар