If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спадовете последните 6-9 месеца са чисто спекулативни, за това говорят и смешните обороти, не са поради натиск от продавачи..това е видно, както и че много повече се гласят да купуват, отколкото да продават
И на мене ми се струва, че вчера и днес поне на "оборот" го докарваме... май? Дали това е сигнал за така дългоочакваното оживление или е нещо като условните рефлекси при жабата на Галвани.
Вчера прелитах океана и не можах да погледна какво е станало с борсичката ама днес забелязах че са я поизнасилили .Има си хас да отиде на 400 пункта.Е чак до там не съм мислил че ще смъкне.
Вожде,онзи ден гльодам за Кръстов ден три индиянеца съставили бой банда и
изнасят индиянски концерт и едно гризи играй кючек под аконпанимента на музиката.
На единият му викам ти натурал ли си или ментушка.Той ме зяпа тъпо по индиянски и
ми вика ,шоп съм бе идиот натурален мангал.Не посмях да го питам повече,ама
тебе ще те питам .Ти имаш ли нещо общо с този сеир?
Вчера прелитах океана и не можах да погледна какво е станало с борсичката ама днес забелязах че са я поизнасилили .Има си хас да отиде на 400 пункта.Е чак до там не съм мислил че ще смъкне.
Няма да е тази година. Тази година ще падне някъде около 415, където предвидих и в нашата игра на бикове и мечки.
Коментар