If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес пак ли няма борса? А уж сме работен ден?
Догока БФБ няма да спазва работното време у нас, нали е наша си българска борса?
А като се сетя кви глупави надежди бяха като я въвеждаха тая Германска система за борсата , как тук поради системата ша почели един Германски инвеститори ......
То не само че няма чужди ама и във законното работно време не бачкат ....
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Момци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
Уаууууу...
И да пада и да се качва БФБ, няма значение за теб.....Комисионните са сигурни....
Ако искаш един съвет от мен вземи и си смени ника от Софикс на Аматьор.Според мен много ще ти пасва.Има още много да учиш моето момче.Казвам ти го с добро.Опитните играчи са видяли много и не вярват в дядо Коледа.Те са предпазливи и обикновено с насмешка гледат на постове за Ъп,изтърване на бързи влакове и мачкане на мечки.
Коментар