Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГолямата сеч, май тепърва идва
Точно когато получавам дивидентите - супер!
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА защо не ги махна когато бяха над 8 кинта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз пък съм само на 10% плюс, защото Трейската много се сгъбяса напоследък. Ала това без да дам и стотинка за борсови такси и комисионни през 2015. До края на годината целта е да съм в най-лошия случай нитка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНещо е утихнал. Ближе рани или отчаяно спасява паричките на клиентите. Да не вземе да побелее от грижи и стрес.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКак ли е на Импето инвестицията по света?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеМного червено из европатаАзия ужас,само БФБ се държи мъжки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз с чиста съвест мога да кажа, че не съжалявам за нищо. От началото на годината съм на минус 4.14% Мисля, че е нещо съвсем нормално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНека компаниите ми да са с печалби на полугодие 10-20млн пък да пада колкото ще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКво като падне Вечно падане няма. Но като тръгне нагоре много хора ще гледат такаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар