Някой има ли представа как да стигна до базата данни на Money.bg с този нов облик? Имаше хубави данни за акционерите!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Нема търговия....иначе купих малко в Хиката за отчитане на деня .....
Мнението ми е че ХИМ върви към тест на 1,30 и ХИМ прив към тест на 1,50-1,55...
За протокола имам некакви бройки в ХИМ /трицифрени /и затова си казвам мнението там......
Хайрсъзов дали разбра кой са тим привилигировани и кой тим обикновени...
За обикновени става въпрос.... и от тях съм купил....
Не е препоръка.....
Тогава пак ти продадох на върха от 2.38, както ти продадох и на 43 при Гагарин.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябва да ги качат на борсата и да ги търгуваме.Като валутните двойки.Вместo USD/EUR ще търгуваме Монти/Manyface God ..... или други
Иначе срещу 10 ника на хаирсъза съм бита карта....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаси, ако изразходвахте толкова време за търговия, колкото изразходвате за дрязги оборота щеше да в пъти по-голям.
Нема търговия....иначе купих малко в Хиката за отчитане на деня .....
Мнението ми е че ХИМ върви към тест на 1,30 и ХИМ прив към тест на 1,50-1,55...
За протокола имам некакви бройки в ХИМ /трицифрени /и затова си казвам мнението там......
Хайрсъзов дали разбра кой са тим привилигировани и кой тим обикновени...
За обикновени става въпрос.... и от тях съм купил....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябва да ги качат на борсата и да ги търгуваме.Като валутните двойки.Вместo USD/EUR ще търгуваме Монти/Manyface God ..... или други
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт друга страна това днешното дрязги ли е?Навремето какви дрязги имаше ехееее .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябва да ги качат на борсата и да ги търгуваме.Като валутните двойки.Вместo USD/EUR ще търгуваме Монти/Manyface God ..... или другиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДрязгите са безплатни!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаси, ако изразходвахте толкова време за търговия, колкото изразходвате за дрязги оборота щеше да в пъти по-голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНищо излишно освен цитираното от теб...бас защо или си лъжец или неграмотник.....
това поне разбра ли.....
КАКВО НЕЯСНО ИМА?
Пускаш клевета - осмях те!
Стига спами и замазва неспособността си, да внимаваш.Last edited by Andi11; 11.11.2015, 15:24.The strongest stand last.
Коментар
Коментар