If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм човек който си признава грешките. Признавам си, че допуснах грешка в прогнозирането, но не очаквах мечките да са пък чак токова тъпи и да си хвърлят хартиите на тези нива.
Те тези, които сега си хвърлят акциите не са мечки, а новоосъзнали се бикове. Сякаш не знаеш как протича тази игра
Гетов, бъди сигурен, че ще те поздравя за прогнозата, ако познаеш
Аз дори да не позная, което все още е по-вероятно, съм сигурен, че ти би поздравил. По-интересно ми е някои други дали ще намерят сили да направят това.
аз станах малко по-песимистичен в очакванията си.
търся нещо което има шанс да ми направи 30-40% за в близките 2-3години. Мисля че ако тъпака Горанов изсмуче кеша от ПФ някои компании ще останат натиснати от продажби с години. И въпреки това нивата са уникално ниски на фона на алтернативните доходности!
Успех на всички!
май забелязвам коледното рали
примерно при Флагмана
- Ако го кажеш ,че изакараш до "таргета" - ФЛАГМАНА , голяма услуга ще да ни сториш ! По примера на Спидито -разбира се съизмеримо
Ако ще е гарга , барем да е рошава !
- "
25.11.2015, 20:36
студено
ако ти кажа таргета до 2020 г. на двама приятели ще гледаш така
затова няма да ти го кажа, да не получиш ортикарии "
Отговори с цитат
Аз съм човек който си признава грешките. Признавам си, че допуснах грешка в прогнозирането, но не очаквах мечките да са пък чак токова тъпи и да си хвърлят хартиите на тези нива.
Имаше един, който вечно неверни прогнози даваше, завалията. Монти май беше.
Дали още чака ЦКБ на 70 стотинки до нова година..? Помнят се тия работи.
Две прогнози не ми излезнаха от цялта борса,ССВ е една от тях на 80 стинки.....за протокола стигна на 93 ...
Нали съм ти казал когато това стане, ти ще си фалирал и с нов 11 ник....
само за по умните ..следват стрес тестове на банките, още отсега от БСП и независими депутати от бивши патриоти/ПФ/ коментират по медиите ,че между 2 и 4 банки няма да ги издържат...
От 2007ма съм герой аз. Само потребителското име е от 2015та, щото един модератор с мек спусък се вихри яката.
То писането не е като мисленето, всеки може да драска, но съдържанието е важно.
Още-по важно е, от десет прогнози да уцелиш поне веднъж посоката.
Е това не му се получи на завалийката.
Абе едно е да се помни, друго е да се напише прогнозата Ама ти си форумен герой от 2015-та, нямаше те тогава когато писахме...
От 2007ма съм герой аз. Само потребителското име е от 2015та, щото един модератор с мек спусък се вихри яката.
То писането не е като мисленето, всеки може да драска, но съдържанието е важно.
Още-по важно е, от десет прогнози да уцелиш поне веднъж посоката.
Е това не му се получи на завалийката.
Коментар