IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Време е за сън и за борсата също......

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      не мислиш ли, че вече е доста късно някой да става тепърва гербер ....................... погледни кривата в представянето им на парламентарните избори 2009 - 2013 - 2014 година

понеже знам , че няма да се сетиш за какво ти говоря затова виж по колко депутати вкараха в парламента при трите избора
      гледа се не колко депутати а колко са гласували за тях...вече под 900 к и то с фалшиви протоколи....
      Даже и в Пловдив не можаха да купят достатъчно полкита....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Входа ми е при 6C4 ( това са "Химимпорт" АД обикновени ) на 1.36 лева от преди 20 дни. В момента не съм се надянал на нищо. Чакам ръст след средата на януари и не чакам нищо от "фондовете" до края на годината.
        А този който купува на 1,69 е бил друг ник на Хайрсъзов.....а този който е купувал на 1,58 е бил друг полки..... и това в последните месеци а преди това....
        веселба......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Интересно как може да залагаш само на губеща кауза.....
          Сега стана и гробар.....
          не мислиш ли, че вече е доста късно някой да става тепърва гербер ....................... погледни кривата в представянето им на парламентарните избори 2009 - 2013 - 2014 година

понеже знам , че няма да се сетиш за какво ти говоря затова виж по колко депутати вкараха в парламента при трите избора

Коментар

Ако аз съм ти индикатор сигурно вече си фалирал от февруари 2014 апелирам за продажби...... и продължавам.....
            В момента се надявам за 10% качване при преоценка на фондовете и после спада да продължи....
            най сигурното нещо е че може да има още една година безвремие защото вече на 70% големите играчи стигнаха за избори в 2 в едно.....
            Входа ми е при 6C4 ( това са "Химимпорт" АД обикновени ) на 1.36 лева от преди 20 дни. В момента не съм се надянал на нищо. Чакам ръст след средата на януари и не чакам нищо от "фондовете" до края на годината.
            The strongest stand last.

Коментар

Никой не иска, да чете за фобиите ти от никовете на Хайърсъзов.
              Носи си проблемите със себе си, не ангажирай останалите.

Също така би било ценно, да дадеш поне веднъж и вярна прогноза, нали не сме в хумористична медия все пак..? Даже казано под секрет, не си и длъжен, да даваш, особено когато успеваемостта ти е отрицателна.

За мен е ясно едно, време е за покупки, а доказаният индикатор си ти.
              Ако аз съм ти индикатор сигурно вече си фалирал от февруари 2014 апелирам за продажби...... и продължавам.....
              В момента се надявам за 10% качване при преоценка на фондовете и после спада да продължи....
              най сигурното нещо е че може да има още една година безвремие защото вече на 70% големите играчи стигнаха за избори в 2 в едно.....

Коментар

напълно съм съгласен с теб, че след золумите които направи триглавата ламя (комунисти+турци+монарха) вече 7 години не можем да се оправим ................... после пак дойдоха временно на власт и с помощта на болен сидеров успяха да фалират КТБ за нула време ........................... за това се иска голям талант, а твоите хора показаха, че го имат
                Интересно как може да залагаш само на губеща кауза.....
                Сега стана и гробар.....

Коментар

Хайрсъзов със 100 ника....това си ти... полки вече има по малко от теб...защо ли го надмина....
                  Защото си много толерантен ,аналитичен или добронамерен....
                  Никой не иска, да чете за фобиите ти от никовете на Хайърсъзов.
                  Носи си проблемите със себе си, не ангажирай останалите.

Също така би било ценно, да дадеш поне веднъж и вярна прогноза, нали не сме в хумористична медия все пак..? Даже казано под секрет, не си и длъжен, да даваш, особено когато успеваемостта ти е отрицателна.

За мен е ясно едно, време е за покупки, а доказаният индикатор си ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                    За радост по това време бях щастлив депозитар-лихвар и затова не се вълнувах особено от движението на борсата. Нямам намерение да ставам адвокат на тези, които са управлявали в периода 2007-2009 г. Между другото по това време бе приет и плоският данък и парите за допълнителна пенсия бяха увеличени от 2 на 5%. Справедливо или не, но тогавашните управляващи бяха заклеймени и анатемосани за главни "виновници за всичко" и те си поеха отговорността. Но можеш ли да ми кажеш по какъв начин са можели да предотвратят това което се е случило на БФБ през 2007 г. Да национализират борсата, да я затворят? Да забранят на чуждестранни инвеститори да търгуват на нея или какво? Да припомням ли че по това време вече сме в ЕС, а световната финансова система се тресе от тежка криза, балони се пукат, банки фалират, борси се сриват?
                    напълно съм съгласен с теб, че след золумите които направи триглавата ламя (комунисти+турци+монарха) вече 7 години не можем да се оправим ................... после пак дойдоха временно на власт и с помощта на болен сидеров успяха да фалират КТБ за нула време ........................... за това се иска голям талант, а твоите хора показаха, че го имат

Коментар

Определено говориш на мен, но имаш предвид някой друг.
                      Даже и да се съжаляваш, за отношението на всички към теб, няма да помогне.
                      Хайрсъзов със 100 ника....това си ти... полки вече има по малко от теб...защо ли го надмина....
                      Защото си много толерантен ,аналитичен или добронамерен....

Коментар

Вече го настигна ......с начина на писане и броя на никове....
                        Но той има пробляци за борсата а ти си само агресивен форумец...
                        Ако погледнеш в миналото Полки те сяде още на първия месец когато се появи..Даже те съжалявах за отоношението си към теб...
                        Определено говориш на мен, но имаш предвид някой друг.
                        Даже и да се съжаляваш, за отношението на всички към теб, няма да помогне.

Коментар

Колега Полки..... влезна на борсата есента на 2007 г и с ника си Какрък Каръков повлече тотален спад.....
                          Затова го разбирам с покупките на най високите си нива е толкова агресивен вече 8 години........
                          То бяха продажби на апартаменти ,джипове и репа..... но с течение на времето постовете му стават все по малко и по малко агресивни....
                          Но това е временно явление я да тръгнат ТИМ нагоре и глухите ще разберат...
                          всичко с времето си

неизбежно нещата ще си дойдат на мястото...

Коментар

• Може ли да не четем за "Хиката и Гагарин" ежеминутно тук в тема, която не е за "Хиката и Гагарин" като цяло?? То не бе наглост и безочие, няма ли кой, да го банне тоя.

Коментар

Леко с кръвното...........
                              Вече го настигна ......с начина на писане и броя на никове....
                              Но той има пробляци за борсата а ти си само агресивен форумец...
                              Ако погледнеш в миналото Полки те сяде още на първия месец когато се появи..Даже те съжалявах за отоношението си към теб...

Коментар

аз любимци нямам , но те питам кой беше на власт в края на 2007, през цялата 2008 и до средата на 2009 година .................... и как се представи БФБ през този период?

а да ................... колко пари направи ти през същия период?
                                За радост по това време бях щастлив депозитар-лихвар и затова не се вълнувах особено от движението на борсата. Нямам намерение да ставам адвокат на тези, които са управлявали в периода 2007-2009 г. Между другото по това време бе приет и плоският данък и парите за допълнителна пенсия бяха увеличени от 2 на 5%. Справедливо или не, но тогавашните управляващи бяха заклеймени и анатемосани за главни "виновници за всичко" и те си поеха отговорността. Но можеш ли да ми кажеш по какъв начин са можели да предотвратят това което се е случило на БФБ през 2007 г. Да национализират борсата, да я затворят? Да забранят на чуждестранни инвеститори да търгуват на нея или какво? Да припомням ли че по това време вече сме в ЕС, а световната финансова система се тресе от тежка криза, балони се пукат, банки фалират, борси се сриват?
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X