Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА за мен най-хубавото, което може да се случи е моите компании да продължат с подобряването на резултатите си.А борсата и индекса да правят каквото си искат.
чакаме някой да подкрепя,уморих се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетова го чувах от много хора през 2008, че виждаш ли компаниите били много добре, а после какво стана......Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи за дивиденти чувал ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеA някой хора се подмокрят с 3-4-5% "доходност" около нова годинаИ после се чудят защо изчезва в първия работен ден на новата година. И първия въпрос е "Ама защо?" а втория е "Ама какво стана с януарския ефект?" ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо света има хиляди компании които си подобряват резултатите - и съответно цените на акциите. Да държа акции на компании които се развиват добре, но не растат е просто загуба на веме - и на пари. Аз няма да живея 1000 години. Всяка година пропиляна в чакане, е най-грубо 3% от продуктивния ми живот. Ако правителството ни продължава да прави глупости пълни 4 години, то човек ще си е загубил 12% от продуктивния си живот докато ги чака да им дойде акъла.
Аз поне от моето време на искам да крадат.Който има повече време да си го подарява
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПодкрепям на 100%
Ето така разсъждаваме старите пушки.И после се чудят защо изчезва в първия работен ден на новата година. И първия въпрос е "Ама защо?" а втория е "Ама какво стана с януарския ефект?" ..............
Life won't wait for you.
Коментар
-
По света има хиляди компании които си подобряват резултатите - и съответно цените на акциите. Да държа акции на компании които се развиват добре, но не растат е просто загуба на веме - и на пари. Аз няма да живея 1000 години. Всяка година пропиляна в чакане, е най-грубо 3% от продуктивния ми живот. Ако правителството ни продължава да прави глупости пълни 4 години, то човек ще си е загубил 12% от продуктивния си живот докато ги чака да им дойде акъла.
Аз поне от моето време на искам да крадат.Който има повече време да си го подарява
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА за мен най-хубавото, което може да се случи е моите компании да продължат с подобряването на резултатите си.А борсата и индекса да правят каквото си искат.
Ето така разсъждаваме старите пушки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа мен най-доброто, което може да се случи на нашата борса догодина е да не паднеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа мен най-доброто, което може да се случи на нашата борса догодина е да не паднеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМалииий, какви са тези доходности?
Явно аз съм хванал от чувала с пипируди - члена
Портфейлът ми показва -11% за годината
пълна скръб.
Коментар
Коментар