If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Подкрепям на 100%
Ето така разсъждаваме старите пушки.
A някой хора се подмокрят с 3-4-5% "доходност" около нова година И после се чудят защо изчезва в първия работен ден на новата година. И първия въпрос е "Ама защо?" а втория е "Ама какво стана с януарския ефект?" ..............
По света има хиляди компании които си подобряват резултатите - и съответно цените на акциите. Да държа акции на компании които се развиват добре, но не растат е просто загуба на веме - и на пари. Аз няма да живея 1000 години. Всяка година пропиляна в чакане, е най-грубо 3% от продуктивния ми живот. Ако правителството ни продължава да прави глупости пълни 4 години, то човек ще си е загубил 12% от продуктивния си живот докато ги чака да им дойде акъла.
Аз поне от моето време на искам да крадат. Който има повече време да си го подарява
А за мен най-хубавото, което може да се случи е моите компании да продължат с подобряването на резултатите си.А борсата и индекса да правят каквото си искат.
Подкрепям на 100%
Ето така разсъждаваме старите пушки.
За мен най-доброто, което може да се случи на нашата борса догодина е да не падне
А за мен най-хубавото, което може да се случи е моите компании да продължат с подобряването на резултатите си.А борсата и индекса да правят каквото си искат.
догодина с който гооворя всеки чака брутален ръст! Хм замислям се
Със скромните си 10 години инвестиционен опит мисля, че чак бурен ръст няма да видим. Но дори да видим такъв, ръстът най-вероятно ще бъде подобен на този от 2011-та и от 2014-та, а именно кратък, рязък и последван от значителен спад.
Коментар