IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Подкрепям на 100%
    Ето така разсъждаваме старите пушки.
    A някой хора се подмокрят с 3-4-5% "доходност" около нова година И после се чудят защо изчезва в първия работен ден на новата година. И първия въпрос е "Ама защо?" а втория е "Ама какво стана с януарския ефект?" ..............
    Life won't wait for you.

Коментар

• По света има хиляди компании които си подобряват резултатите - и съответно цените на акциите. Да държа акции на компании които се развиват добре, но не растат е просто загуба на веме - и на пари. Аз няма да живея 1000 години. Всяка година пропиляна в чакане, е най-грубо 3% от продуктивния ми живот. Ако правителството ни продължава да прави глупости пълни 4 години, то човек ще си е загубил 12% от продуктивния си живот докато ги чака да им дойде акъла.

Аз поне от моето време на искам да крадат. Който има повече време да си го подарява

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        А за мен най-хубавото, което може да се случи е моите компании да продължат с подобряването на резултатите си.А борсата и индекса да правят каквото си искат.
        Подкрепям на 100%
        Ето така разсъждаваме старите пушки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          За мен най-доброто, което може да се случи на нашата борса догодина е да не падне
          А за мен най-хубавото, което може да се случи е моите компании да продължат с подобряването на резултатите си.А борсата и индекса да правят каквото си искат.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            За мен най-доброто, което може да се случи на нашата борса догодина е да не падне
            A най-лошото според мен е да не надхвърли 714
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• За мен най-доброто, което може да се случи на нашата борса догодина е да не падне

Коментар

• Що си ги мерите, бе другари?Особено след като не можете да си ги премерите .... всеки може да напише каквото си иска ....
                Life won't wait for you.

Коментар

• По-добре мечките да членуваме.
                  То от тая гюрултия Баба Меца се събуди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Малииий, какви са тези доходности?
                    Явно аз съм хванал от чувала с пипируди - члена
                    Портфейлът ми показва -11% за годината
                    Е ако са играли Арома,ФПП,Булгартабак и Гагарин що да не спечелят? Останалите
                    пълна скръб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Абе май в чувала е имало една пипирудка и много членове, щото и аз хванах един . Вярно, по-малък /-3,5%/, но пак си е член
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Малииий, какви са тези доходности?

Коментар

• Първоначално изпратено от potten Разгледай мнение
                          Вчера надигахме, днес някои са решили да играят против всички останали и да кешират за наша сметка ...
                          Що така?
                          Пари нема ,действайте!

Коментар

• нещо се поспихна
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              догодина с който гооворя всеки чака брутален ръст! Хм замислям се
                              "Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли."
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                догодина с който гооворя всеки чака брутален ръст! Хм замислям се
                                Със скромните си 10 години инвестиционен опит мисля, че чак бурен ръст няма да видим. Но дори да видим такъв, ръстът най-вероятно ще бъде подобен на този от 2011-та и от 2014-та, а именно кратък, рязък и последван от значителен спад.

Коментар

Working...
                                X