If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разреши ли се проблема с корупцията? Според мен няма промяна и е същата кочина, която е от седемдесет години насам. Питам защото това ти беше аргумента защо пазара в Бъллгария няма и не може да расте. Аз твърдях, че пазара ще расте въпреки проблемите и виждам някакво сближаване на позициите.
Лека и доходна.
Отделно виждаме, че доста компании започват да изглеждат вече все по-във форма след крисизно, активизацията на пазара на труда и кредитирането, по-ниските горива и лихви по кредити, няма как да не се отразят и в отчетите и това е видно като гледаме за 1вото тримесечие
Мечоцита са в паника, година и половина продават за без пари и вече нямат акции Няма и кой да им продаде за да са пак в играта
Те пак ще бъдат, но вече на много по-високи нива, което ще е цената която ще платят за глупостта си
Както и да го гледаме, в момента са последните мечи издихания
Тренда надолу продължи доста дълго, цените са на критично ниски нива, продавачите просто вече вадят последния арсенал с надеждата да могат да предизвикат продажби за да си върнат продаденото За съжаление не им се получава, защото тренда продължи много дълго и нивата са вече много ниски
Малко им трябва да са напълно нокалтирани Парите са все по-лесно достъпни и евтини като ресурс, а техните акции за без пари вече ги няма
BullsonBSE, би ли коментирал Неохим. Ще ти бъда благодарен. Интересно ми е мнението ти по въпроса.
Трябва да има повече такива акции оценени на нормални нива - прилично оценени, с умерен потенциал и рискове които да дисконтирани в цената. Не я гледам по тази причина понеже е на нормална цена.
Интересни са тези които са непрлични ниско оценени, което е повечето компанни и тези които на неприлични високо оценени - тук е ролята на големите фондове да нормализират пазара! да не допускат 2007 г. или сегашното положение. Всяка акция трабва да има разумна цена и това трябва да го търсят тези които имат отговорност за чужи пари - да не купуват скъпо и да не продават евтино - а те само това правят и това ще им изяде хляба
Оха какви новини само
Ипотечното кредитира скача, Кредитите скачат, лошите спадат, лихвите ниски, активизира се строитеството, оттам знаем и цялото потребление тръгва по веригата
Гърците и те искали СЕЕ Линк А, те са на картата на развитите пазари, покрай тях белким забележат и нас.
А ние какво правим на БФБ. сиджира е пред скъсване, прожината пренатегната.
от БГ40 10 дивидентни балоняка, които вече се търгуват над реалните си стойности и почват да издиша там, останалите 28 (щото има 1-2 дето са да не се пипат щото може да фалиргат) са толкова евтини, че вече виждаме от гидина и повече търговията не върви - няма кой да продава - сиджира е скъсан, математиката не излиза.
Ебана, мисля се напродадоха - последната година и половина само те продават по моя информация, не остана кой
Ами погледнете какви цени има и не се чудете защо няма оборот, ами влизайте смело, щото само който има акции той ще направи кинти, без акции няма кинти
А цикъла е готов да се завърти отново на рали
Това молитва ли беше?
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Оха какви новини само
Ипотечното кредитира скача, Кредитите скачат, лошите спадат, лихвите ниски, активизира се строитеството, оттам знаем и цялото потребление тръгва по веригата
Гърците и те искали СЕЕ Линк А, те са на картата на развитите пазари, покрай тях белким забележат и нас.
А ние какво правим на БФБ. сиджира е пред скъсване, прожината пренатегната.
от БГ40 10 дивидентни балоняка, които вече се търгуват над реалните си стойности и почват да издиша там, останалите 28 (щото има 1-2 дето са да не се пипат щото може да фалиргат) са толкова евтини, че вече виждаме от гидина и повече търговията не върви - няма кой да продава - сиджира е скъсан, математиката не излиза.
Ебана, мисля се напродадоха - последната година и половина само те продават по моя информация, не остана кой
Ами погледнете какви цени има и не се чудете защо няма оборот, ами влизайте смело, щото само който има акции той ще направи кинти, без акции няма кинти
А цикъла е готов да се завърти отново на рали
Благодря, ще ми трябва, защото така и не каза, какво те впечатли в отчета ? Ще трябва да гадаем ...
Преци , що така? Мързи те да го прочетеш и предизвикваш ала Монти да получиш черешките??? - не вярвам !
Най малкото си противоречиш - сравненията са по 1трим. на миналата , а и си направи труда и погледни обяснителните, ще си допълниш и Софчовите "запетайки" !!! -
Коментар