Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАйде?
Аз затова чакам разни тим ,еубг петролки ,енемонки всичко ще Фърчи....
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеДа не би някой да е дочул новини от пенсионната реформа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСигналите са очевадни! Очаквам и силен ръст на кредитирането след тестовете! В момента е време да си агресивен това е повече от ясно при положение че лихвите са супер ниски и дори може да се стигне до негативни лихви за клиентите
та даваш си парите на банките и ти взимат парички за тази услуга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми това е статистиката на БНБ- всички социални плащани вече не са ли с карти и сметкиКъде са големите пари и защо не са на БФБ
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеОсвен евтините горива (под 2 лв., които са реално са от тази година), вече ниските лихви водят до това дългия период на спестовност (от 2009 народа все спестява) да е вече към края си, не знам дали забелязвате, но аз забелязвам че на хората взе да им писва да спестяват, това ще даде отражение в потреблението именно тази година, гледайте компании при които това ще си забележи
За мен това променя и стратегията на ивнестиране, от дефанзивно лека полека по агресивно.
та даваш си парите на банките и ти взимат парички за тази услуга
Коментар
-
Освен евтините горива (под 2 лв., които са реално са от тази година), вече ниските лихви водят до това дългия период на спестовност (от 2009 народа все спестява) да е вече към края си, не знам дали забелязвате, но аз забелязвам че на хората взе да им писва да спестяват, това ще даде отражение в потреблението именно тази година, гледайте компании при които това ще си забележи
За мен това променя и стратегията на ивнестиране, от дефанзивно лека полека по агресивно.
Коментар
Коментар