If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Grosss, НЕКА ДА ИМА ЗА СОФИКС ЛУПКАНЕ, ЩОМ МУ ХАРЕСВА
ДАНО ПРОДЪЛЖИ РАЛИТО
ДОБРО УТРО И УСПЕХ.Къде е Преци да ни накъсметва със завист
Добро утро !
Кире, нещо превъзбуден ми се виждаш в последните дни...И само Прецаканото ти в писането...
Споко, бре Човек..И тО е в нашия отбор...Само дето мисли малко по-правилно от нас...
И на мен като започне да ми опява за някоя акция и все печеля от нея Само ми е жал за нея тя все е валат- много е страх Сега чакам нови магии И тя печели де- 0 процента от кеша и да смята нашия профит
Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава Голям смяхи мин да ме пази Господ , като в Унипак, все по 400 процента да правя и Преци все да ми завижда
ЬСмях
Кире,не знам ама откакто каката се появи всякаш тренда се обърна......
Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава Голям смях
Да Кире, кака чака пиленцата, добре сте ми дошли)))))) А вие идвате, не може да ви се отрече, въпреки словоблудтството из форума
Елате Кире. кака обича смелите (които обикновено само приказват) Ех, радост-нерадост))))))Ех, мечти ....)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава Голям смяхи мин да ме пази Господ , като в Унипак, все по 400 процента да правя и Преци все да ми завижда
ЬСмях
Е досега не ги ли отся малко поне тези шитове- това Унипак-400%, това МЦХ 160, това БРЕФ 100
И Преци с кеш на 0.Ами направи ми една таблица на шитовете, да гледам колко съм изгуби.Гледам , че се интересуваш, ама само със завист не става, иска се и да четеш и да мислиш , но най много да рискуваш и да можеш да губиш..Досега само завист имаш и цитати от Костолани..
Оставям те да важничиш по всички теми с много цитати- Лека нощ и моля те направи ми табличка на шитовете и да си взимаш редовно хапчетата
Ще ти давам и други за табличката
Кире ама ти изведъж прописа!? ЗАщо така, Та нима дирижабли като унипак, мцх, и бреф да те принудиха портфейлно ?
Kire, недей така, дори и котката ми се смее, не е сериозно това което ни предлагаш, има нова реалност, ново измерение и нови играчи, не си атрактивен с 0,05% растеж, има многократно по-подценени активи!!!! Кире, има моменти, когато е по-добре човек да не обърква новопристигналите, знам, че не искаш шитове в портфейла, но кармично се получава така, че точно шитовете притежаваш. Да МЕ пази Господ от Унипак и т.н. като същевременно се надявам, че не е препоръка!!!!!!!))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар