IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Grosss, НЕКА ДА ИМА ЗА СОФИКС ЛУПКАНЕ, ЩОМ МУ ХАРЕСВА
    ДАНО ПРОДЪЛЖИ РАЛИТО
    ДОБРО УТРО И УСПЕХ.Къде е Преци да ни накъсметва със завист
    Той като каже лупкам означава спад.

Коментар

• Grosss, НЕКА ДА ИМА ЗА СОФИКС ЛУПКАНЕ, ЩОМ МУ ХАРЕСВА
      ДАНО ПРОДЪЛЖИ РАЛИТО
      ДОБРО УТРО И УСПЕХ.Къде е Преци да ни накъсметва със завист

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Добро утро, спекуланти!
        Ще ги лупкаме ли днес?

Добро утро и на теб, Кире!
        Би трябвало бой да има а не лупкане.Лупкачите нещо получиха запек.
        Last edited by Grosss; 03.06.2016, 08:23.

Коментар

• Добро утро, спекуланти!
          Ще ги лупкаме ли днес?

Добро утро и на теб, Кире!

Коментар

• И на мен като започне да ми опява за някоя акция и все печеля от нея Само ми е жал за нея тя все е валат- много е страх Сега чакам нови магии И тя печели де- 0 процента от кеша и да смята нашия профит

Коментар

Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава Голям смяхи мин да ме пази Господ , като в Унипак, все по 400 процента да правя и Преци все да ми завижда
              ЬСмях
              Кире,не знам ама откакто каката се появи всякаш тренда се обърна......

Коментар

Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава Голям смях
                Да Кире, кака чака пиленцата, добре сте ми дошли)))))) А вие идвате, не може да ви се отрече, въпреки словоблудтството из форума
                Елате Кире. кака обича смелите (които обикновено само приказват) Ех, радост-нерадост))))))Ех, мечти ....)))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава Голям смяхи мин да ме пази Господ , като в Унипак, все по 400 процента да правя и Преци все да ми завижда
                  ЬСмях
                  Last edited by Kiro; 03.06.2016, 02:01.

Коментар

Е досега не ги ли отся малко поне тези шитове- това Унипак-400%, това МЦХ 160, това БРЕФ 100
                    И Преци с кеш на 0.Ами направи ми една таблица на шитовете, да гледам колко съм изгуби.Гледам , че се интересуваш, ама само със завист не става, иска се и да четеш и да мислиш , но най много да рискуваш и да можеш да губиш..Досега само завист имаш и цитати от Костолани..
                    Оставям те да важничиш по всички теми с много цитати- Лека нощ и моля те направи ми табличка на шитовете и да си взимаш редовно хапчетата
                    Ще ти давам и други за табличката
                    Кире ама ти изведъж прописа!? ЗАщо така, Та нима дирижабли като унипак, мцх, и бреф да те принудиха портфейлно ?
                    Kire, недей така, дори и котката ми се смее, не е сериозно това което ни предлагаш, има нова реалност, ново измерение и нови играчи, не си атрактивен с 0,05% растеж, има многократно по-подценени активи!!!! Кире, има моменти, когато е по-добре човек да не обърква новопристигналите, знам, че не искаш шитове в портфейла, но кармично се получава така, че точно шитовете притежаваш. Да МЕ пази Господ от Унипак и т.н. като същевременно се надявам, че не е препоръка!!!!!!!))))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Е досега не ги ли отся малко поне тези шитове- това Унипак-400%, това МЦХ 160, това БРЕФ 100
                      И Преци с кеш на 0.Ами направи ми една таблица на шитовете, да гледам колко съм изгубил.Гледам , че се интересуваш, ама само със завист не става, иска се и да четеш и да мислиш , но най много да рискуваш и да можеш да губиш..Досега само завист имаш и цитати от Костолани..
                      Оставям те да важничиш по всички теми с много цитати- Лека нощ и моля те направи ми табличка на шитовете и да си взимаш редовно хапчетата
                      Ще ти давам и други за табличката
                      Last edited by Kiro; 03.06.2016, 01:49.

Коментар

Преци, ама ти не разбра ли какво търсих там - 400 процента и ги намерих.
                        А ти какво търсиш с кеша на 0 процента и завистта си- и все си валат
                        Преци а знаеш ли , че и в БРЕФ досега съм намерил един дубъл...А Преци стиска парите за кофи и парцали и дъра- бъра Костолани Уж не става а ние печелим , а ти с Костолани си валат.Взе ли си антидепресантчетоИ като не стана, как така стана с този шит 400 и кусур процента..Ами стана защото се иска акъл и познания по макроикономика ифинанси.., а не папагалско повтаряне на цитати Ти даже не знаеш , че от нисколиквидни се правят най много пари.Ами няма да отваряме уилище за Преци с претенциите и завистта Е как така ние нищо не разбираме и печелим , а ти все цитати и празна торбичка Има млади говеда и крави, а има и стари, но все не стават за инвеститори- колкото и да мучат
                        Кире, ще ти призная - дори не те чета до края!!!! Защо не ми е нужно ли??? ами защото пазара ще покаже Кире, най-добрия показател, -не ми е нужно да сугестирам, просто пазара ще отсее шитовете. Това е добра новина - радвай се))))))))))))))))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, ама ти не разбра ли какво търсих там - 400 процента и ги намерих.
                          А ти какво търсиш с кеша на 0 процента и завистта си- и все си валат
                          Преци а знаеш ли , че и в БРЕФ досега съм намерил един дубъл...А Преци стиска парите за кофи и парцали и дъра- бъра Костолани Уж не става а ние печелим , а ти с Костолани си валат.Взе ли си антидепресантчетоИ като не стана, как така стана с този шит 400 и кусур процента..Ами стана защото се иска акъл и познания по макроикономика ифинанси.., а не папагалско повтаряне на цитати Ти даже не знаеш , че от нисколиквидни се правят най много пари.Ами няма да отваряме уилище за Преци с претенциите и завистта Е как така ние нищо не разбираме и печелим , а ти все цитати и празна торбичка Има млади говеда и крави, а има и стари, но все не стават за инвеститори- колкото и да мучат
                          Last edited by Kiro; 03.06.2016, 01:28.

Коментар

Преци, какъв кеш на 0 процента.Ти да не сихигиенистка от гарата..Ако така ще ставаш инвеститорка, по добре си купи с кеша метли и парцали.Къде е преци, все на загуба и все завижда..Кажи сега защо толкова се изложи с прогнозите си за шита Унипак, арние направихме по 400 процента..На такива хора как им вика Костолани
                            Да не глътнеш водичка и с ФПП, КАККТО С БРЕФ
                            Кире, не само аз, но и Батя беше написал, защо не иска да го има шита унипак! Ти какво търсиш там Кире? Майка си или баща си? Хайде да не бъде толкова грубо, но наясно ли си кой е тошо чаков, откъде е тръгнал, как, защо и какво може да се очаква - не си Кире, Не си наясно, а практиката е доказала, че ако не си наясно с някакъв неликвиден шиййййТ, по добре не се занаимавай с него. Далече си Кире, далече си, а нещата ще се усвояват по трудния начин - Единственото което мога да препоръчам е да вземеш пример от Батя - в случая на унипак той много добре беше уцелил някои неща, следователно, ако някой (доказано с профита) има усет, Кире, по-добре вземи пример от него, отколкото да откриваш водното колело. Само с бгмоней.бг не става. Много дъртофелници там Кире, много са им избягали понятията)))))))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, какъв кеш на 0 процента.Ти да не си хигиенистка от гарата..Ако така ще ставаш инвеститорка, по добре си купи с кеша метли и парцали.Къде е Преци, все на загуба и все завижда..Кажи сега защо толкова се изложи с прогнозите си за шита Унипак, а ние направихме по 400 процента..На такива хора как им вика Костолани
                              Да не глътнеш водичка и с ФПП, КАККТО С БРЕФ
                              Last edited by Kiro; 03.06.2016, 01:13.

Коментар

• Кире, какво фпп??? Какво е това ??? Дърво на дърветата или нещо по-екзотично., Кире - виж сега - ако си решил да ставаш дърводелец не е ли по-добре директно да инвестираш в целулоза/ Фпп си е откровен шиТ в сравнение, Кире, и за твое добро е предполагам, ако се освободиш от всякакви тежести, А тежести наричаме старите предразсъдъци, които теглят към дъното. ПО-ясно от това не може да се каже Кире.))))))))))))))))))))))))))))))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X