Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Ще ги лупкаме ли днес?
Добро утро и на теб, Кире!Last edited by Grosss; 03.06.2016, 08:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава
Голям смях
и мин да ме пази Господ , като в Унипак, все по 400 процента да правя и Преци все да ми завижда
ЬСмях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава
Голям смях
Елате Кире. кака обича смелите (които обикновено само приказват) Ех, радост-нерадост))))))Ех, мечти ....)))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Кеш на 0 процента иПреци пише във всички темиГоляма инвеститорка е, с празни джобове и много завист акъл на всички дава
Голям смях
и мин да ме пази Господ , като в Унипак, все по 400 процента да правя и Преци все да ми завижда
ЬСмяхLast edited by Kiro; 03.06.2016, 02:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕ досега не ги ли отся малко поне тези шитове- това Унипак-400%, това МЦХ 160, това БРЕФ 100
И Преци с кеш на 0.Ами направи ми една таблица на шитовете, да гледам колко съм изгуби.Гледам , че се интересуваш, ама само със завист не става, иска се и да четеш и да мислиш , но най много да рискуваш и да можеш да губиш..Досега само завист имаш и цитати от Костолани..
Оставям те да важничиш по всички теми с много цитати- Лека нощ и моля те направи ми табличка на шитовете и да си взимаш редовно хапчетата
Ще ти давам и други за табличката
Kire, недей така, дори и котката ми се смее, не е сериозно това което ни предлагаш, има нова реалност, ново измерение и нови играчи, не си атрактивен с 0,05% растеж, има многократно по-подценени активи!!!! Кире, има моменти, когато е по-добре човек да не обърква новопристигналите, знам, че не искаш шитове в портфейла, но кармично се получава така, че точно шитовете притежаваш. Да МЕ пази Господ от Унипак и т.н. като същевременно се надявам, че не е препоръка!!!!!!!))))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Е досега не ги ли отся малко поне тези шитове- това Унипак-400%, това МЦХ 160, това БРЕФ 100
И Преци с кеш на 0.Ами направи ми една таблица на шитовете, да гледам колко съм изгубил.Гледам , че се интересуваш, ама само със завист не става, иска се и да четеш и да мислиш , но най много да рискуваш и да можеш да губиш..Досега само завист имаш и цитати от Костолани..
Оставям те да важничиш по всички теми с много цитати- Лека нощ и моля те направи ми табличка на шитовете и да си взимаш редовно хапчетата
Ще ти давам и други за табличкатаLast edited by Kiro; 03.06.2016, 01:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, ама ти не разбра ли какво търсих там - 400 процента и ги намерих.
А ти какво търсиш с кеша на 0 процента и завистта си- и все си валат
Преци а знаеш ли , че и в БРЕФ досега съм намерил един дубъл...А Преци стиска парите за кофи и парцали и дъра- бъра Костолани
Уж не става а ние печелим , а ти с Костолани си валат
.Взе ли си антидепресантчето
И като не стана, как така стана с този шит 400 и кусур процента..Ами стана защото се иска акъл и познания по макроикономика ифинанси.., а не папагалско повтаряне на цитати
Ти даже не знаеш , че от нисколиквидни се правят най много пари
.Ами няма да отваряме уилище за Преци с претенциите и завистта
Е как така ние нищо не разбираме и печелим , а ти все цитати и празна торбичка
Има млади говеда и крави, а има и стари, но все не стават за инвеститори- колкото и да мучат
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Преци, ама ти не разбра ли какво търсих там - 400 процента и ги намерих.
А ти какво търсиш с кеша на 0 процента и завистта си- и все си валат
Преци а знаеш ли , че и в БРЕФ досега съм намерил един дубъл...А Преци стиска парите за кофи и парцали и дъра- бъра Костолани
Уж не става а ние печелим , а ти с Костолани си валат
.Взе ли си антидепресантчето
И като не стана, как така стана с този шит 400 и кусур процента..Ами стана защото се иска акъл и познания по макроикономика ифинанси.., а не папагалско повтаряне на цитати
Ти даже не знаеш , че от нисколиквидни се правят най много пари
.Ами няма да отваряме уилище за Преци с претенциите и завистта
Е как така ние нищо не разбираме и печелим , а ти все цитати и празна торбичка
Има млади говеда и крави, а има и стари, но все не стават за инвеститори- колкото и да мучат
Last edited by Kiro; 03.06.2016, 01:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, какъв кеш на 0 процента.Ти да не сихигиенистка от гарата..Ако така ще ставаш инвеститорка, по добре си купи с кеша метли и парцали
.Къде е преци, все на загуба и все завижда..
Кажи сега защо толкова се изложи с прогнозите си за шита Унипак, арние направихме по 400 процента..
На такива хора как им вика Костолани
Да не глътнеш водичка и с ФПП, КАККТО С БРЕФНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Преци, какъв кеш на 0 процента.Ти да не си хигиенистка от гарата..Ако така ще ставаш инвеститорка, по добре си купи с кеша метли и парцали
.Къде е Преци, все на загуба и все завижда..
Кажи сега защо толкова се изложи с прогнозите си за шита Унипак, а ние направихме по 400 процента..
На такива хора как им вика Костолани
Да не глътнеш водичка и с ФПП, КАККТО С БРЕФLast edited by Kiro; 03.06.2016, 01:13.
Коментар
-
Кире, какво фпп??? Какво е това ??? Дърво на дърветата или нещо по-екзотично., Кире - виж сега - ако си решил да ставаш дърводелец не е ли по-добре директно да инвестираш в целулоза/ Фпп си е откровен шиТ в сравнение, Кире, и за твое добро е предполагам, ако се освободиш от всякакви тежести, А тежести наричаме старите предразсъдъци, които теглят към дъното. ПО-ясно от това не може да се каже Кире.))))))))))))))))))))))))))))))Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар